IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
5.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 735 (1.7.2008 alkaen)
Koko
93 jäsentä
Tyttöjä: 69 (75 %)
Poikia: 24 (25 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 74 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,5 vuotta
Valvojat
ZeBe, raiku-, Liikeri, Tr1n1ty, RogueStar

Jäsenet (93)

miuskuHeidiRoxxHuldatuutikkiLiikeriennahzKatta__repekka76NepukkaChryseisjenvSa]]-HunnyBunny-DollTrollLethliannaRUBBERFUNGUSCryptical
« Uudemmat -

-rapsutin-Rakastan sua isä <3Luonut: -rapsutin-Perjantai 05.03.2010 23:13

Meille tulee toinenki leopardigekko. :)

Mirtsu-kisuliarghhh.... !!!!Luonut: Mirtsu-kisuliTiistai 27.10.2009 10:58

-rapsutin-Iso pullo... yksi tippa.Luonut: -rapsutin-Torstai 08.10.2009 21:09

No piti tämäkin kokea; Täpy ei oo ulostanu sunnuntain jälkeen, joten piti käydä ostaan parafiinia. Arvatkaa vaan tykkäskö mausta... Onneksi se oli utelias ja oli pakko nuolasta uutta esinettä (ruiskua) ja siinä samalla meni tippa suuhun. Oli pojan ilme näkemisen arvonen. Ei suostunu nuolaseen huulilta toista tippaa, muttei varmaan oo tarviskaan. Nyt sitten vaan ootellaan plönän tuloa.
Raukka vielä toivekkaasti odotteli ruokaa ja vaaniskelikin vessapaperia ja ruiskua. :D

-rapsutin-...Luonut: -rapsutin-Lauantai 15.08.2009 20:22

4 tuntia (yksi tuulettamiseen) meni Täpyn terran siivoamiseen. x_x Mutta nyt on seinät putsattu, hiekka vaihettu ja järjestystä muutettu. Täpy-parka kökötti koko sen ajan laatikossa. Se tais olla vähän vihanen mulle sen kaiken jälkeen kun aloin ottamaan sitä takaisin terraarioon se alkoi haisteleen/maisteleen mun kättä sen verran agressiivisesti, että musta tuntu että se kohta puree. :'D Tai sitten mun käet vaan haisi oudolta.
Joo, fauniksesta kävin ostamassa pitkästä aikaa Täpylle 3 jättijauhomatoa (vain 0,25 e/kpl!) ja ihan innoissaan ryntäsi ruokakupille kun huomasi uudenlaista ruokaa kipattavan kuppiin. Näiden matojen jälkeen Täpy lähti kierteleen terraariota lisäsaaliin toivossa, kävi kupillakin 3 kertaa tarkastamassa, ettei sinne jäänyt mitään ja kurkisteli terran tälle puolellle josko heltyisin antamaan lisää.

Olihan se sitten pakko antaa yksi tavallinen jauhis kun kiertelystä ei meinannu tulla loppua. Heti meni sekin ja vaikka ois vieläkin kelvannu lisää, niin laitoin stopin. Sirkkoja vois hakea ens viikolla. ^^

-rapsutin-Täpyn kans pihallaLuonut: -rapsutin-Sunnuntai 28.06.2009 16:36

Joo-o, eka kertaa Täpykin pääs käymään ulkomaailmassa. Lämpötila oli 24.4 c eikä tuullukaan paljoa. Joten laitoin Täpyn laatikkoon ja vein ulos.
Oli poika vähän ihmeissään aluksi, mutta sitten uskaltautua ruohikolle. Viihtyi kuitenkin enemmän nurmikon yläpuolella, ei hirveesti tykänny ruohosta. :'D

-rapsutin-Öhm....Luonut: -rapsutin-Keskiviikko 08.04.2009 19:50

Täpy vaani kakkaansa.

-rapsutin-[Ei aihetta]Luonut: -rapsutin-Torstai 02.04.2009 21:06

Isä kävi Hapitsulla sen kamun kanssa ja toi sirkkoja Täpylle. Millohan viimeksi saanu, se oli ihan innoissaan. Justiin ja justiin ehtiin hakea kameran, ton kans saa kyllä olla nopee, jos haluaa saalistuskuvia.

ps. tolta se näytti seuraavat puoli tuntia, kunnes päätti mennä luolan pimentoon sulatteleen.

-rapsutin-SiivouspäiväLuonut: -rapsutin-Maanantai 23.03.2009 19:02

Täpyn terra pesty. Näyttää paljon siistimmältä nyt. xD

-rapsutin-KatsekontaktejaLuonut: -rapsutin-Lauantai 07.02.2009 01:35

Mia katteli mua ku juotin sitä. Eikä se ollu semmonen pelokas katse mitä se ennen harrasti, vaan utelias. 8> Eikä se pelänny äitiäkään ku se tuli kattomaan sitä (Mia oli taas saavissa kylvyssä). Se hömppä ei muuten tajua juoda vettä, vaikka se seisoisi siinä, vaan sen kuonolle pitää tiputella pisaroita ja sitten se alkaa vaatimaan lisää (kieli lipoo ilmaa odottavasti). Yhessä välissä ku lopetin juottamisen se oli vähän aikaa paikoillaan, käänty sitten kattomaan mua ja alko lipomaan ilmaa. Sitten se tyytyväisenä nuoleskeli sitä vettä ku annoin sille. xD

Täpykin tuli käymään jalottelemassa luolasta illalla ja me tuijotettiin toisiamme vähän aikaa. Mie sit luovutin, Täpy voittaa aina tuijotuskilpailut.
« Uudemmat -