IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
30.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 3569 (1.7.2008 alkaen)
Koko
228 jäsentä
Tyttöjä: 171 (75 %)
Poikia: 57 (25 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 138 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta
Valvojat
texmex

Jäsenet (228)

DevoursJaardisofianHelina1RELATAesperancepamsu_KristianPsAmPo^^^^AnastasijaLP^^^^peteHenu^sala-sanalaurramoinortti_
« Uudemmat -

SaneKykykilpailutLuonut: SanePerjantai 13.12.2013 02:55

Matka jonka kuljet, on tärkeämpi kuin päämäärä - Wolfang Amadeus Mozart 1904-1953

Nyt tulee tilitys senki betahinuri, joten varaa paljo hiilihydraattii et jaksat viimesee sanaa asti, aight bro?

Elikkäs nämä fuarkin talent show't, jotka tappaa luovuuden ja pilaa omaperäsyyden ja lupaavat kyvyt.

Oikee tapa menestyy on olla lahjakas ja sit verel ja tuskal hyötyy niist lahjoistaa kovan yrityksen kautta, mut nää vitun kykykilpailut luo 90% tarvittavast ympäristöst kilpailijoille.
Lupaan et 100% tänki vuoden Idols-kilpailijoist ei ois kukaa lyöny läpi jos ne ois vaa lähettäny demovideon jollekki tuottajalle. Koska kaikki se tapahtuis suljettujen ovien takana, eikä mikää velvottais sitä tuottajaa tekee sopimust sen kans... toisin ku Idolsis, jossa pitää olla niit läskei ja finnisirkuksii ja sosiaalisesti erkaantuneit, vaan koska te tyhmät lampaat haluutte nähä niit siel et voitte samaistuu, jolloin katotte sitä sielutont ohjelmaa ja Jone Nikula voi tänäki iltana syödä voileipänsä välis satalappusia.

Jos haluu menestyy, pitää kokee vastoinkäymisisii ja elämän täytyy olla yhtä kurjuutta siihen asti kunnes lyöt ittes läpi ja voitat the game of lifen. Vast sillon sitä osaa arvostaa oikeella tavalla.
Mut se ei tee hyvää kenellekkää et tuut valmiille lavalle, sulle annetaa mikki kätee, laulat jonku toisen sanottamaa biisii ja sul on jo heti kaikki äänentoisto yms valmiina pelittämäs ja sit alat vaa määkii.
Sitten jos hupsistakeikkaa käykin niin et pääset jatkoon, siit eteenpäin kaikki maksetaa sulle: lentolippu jatkoesiintymisii, hotellihuone, ilmanen ruoka, sut stailataa, sulle kerrotaa mitä pukee päälle, miten pitää hiuksii. Ja edellee teet sitä samaa koko kisan ajan; laulat covereita mut täl kertaa yrität vaikuttaa vähä enemmän tunteellisemmalt ja muistat kertoo biisin jälkeises haastattelus et tää oli omistettu sun kuolleelle mummolle ja kaikki vammaset no-gainerit äänestää.

Hyvä irl esimerkki siit miten voi käydä jos kaikki pedataa sulle valmiiks ja sun aivotyöskentelyki hoidetaa sun puolest, on Justin Bieber.
Se mitä oon siit kuullu sillon ku se ei oo kostuttamas 11-vuotiaiden pikkuhousui laval, on kaikkee muut paitsi hyvää tai kunnioitettavaa. Justin Bieber räjähti julkisuutee liian nuorena, eikä todellakaa omast ansiostaan. Sellasen on pakko sekottaa pää ja niin on tainnu käydäkki.
Bieberin pahin vastoinkäyminen urallaa on flunssaan sairastuminen tai et keikan lipputulot tuottiki 2 milj. vähemmän ku se ois halunnu.
Justin fucking Bieber, kuten moni muu samanlailla suosionsa saanu, ei tiedä mitää elämästä tai mitä rankka duuni tarkottaa.
JB ei päätä mitä se pukee päällee, se ei päätä miten sen kampaus laitetaa, se on pelkkä sätkynukke. Mut tätähä sen fanit ei pysty hyväksymää koska omg sehä on Justin fucking Bieber!
Wuts dat? Justin sanottaa omat biisinsä? pffft nykyää riittää ku teet yhen biisin mis otat kantaa kehitysmaiden kärsimyksii ja hittilistojen top 1 seuraavat 12 kuukaut on taattu.
Sanon tähän kuitenki myös sen et kaikki te jotka naureskelette Bieber homovitseille yms. ootte myös perseestä ja teiän huumorintaju on 6-vuotiaan tytön tasolla.
Justin Drew Bieber on vaa ylimielinen lellitty kakara, joka ei edes käy salil. That is all.

Sit takasin siihen mitä tulee rankkaan työntekoon, jossa käytän esimerkkiä Beatlesia, vaik se liian yliarvostettu bändi onki, mut silti ei varmaa löydy parempaa yhtyettä joka voi todella sanoo ansainneensa suosionsa...
Ennen Beatlemaniaa, sillon viel ku Beatles oli suht tuntematon bändi, Lennon ja kumppanit soitti Hampurissa yhteensä n. sadan tunnin verran biisejään, jopa siin määrin et ne joutu käyttää yht adrenaliinin kaltast huumetta, et ne jakso soittaa läpi monta yötä putkee. Bieber taas postas videon youtubee ja Scooter Braun bongas sen siit lol
Mut vaik Beatlesil on vaa pari tosi hyvää biisii ja loput on sellast hissimusiikkii ja sillonki pitää olla kevyes pilves et niit pystyy kuuntelee, niil on silti mun loputon rispekti

Steroidit on ku kehonrakennuksen kykykilpailu. True, ne auttaa sua etenee, ehkä jopa sellasii saavutuksii mitä et koskaa natuna sais, mut samal ne muuttaa sua ihmisenä. Jos otat roinaa, et voi enää väittää olevas sama ihminen ku olit ennen. Tuut aggressiivisemmaks. Sun koko persoonallisuutes muuttuu ja ties mitä.
Ja sillon kuuluuki kysyy iteltään et kumpaa arvostaa enemmän: sitä matkaa jonka kuljet ja joka vie pidemmän aikaa ja saa sut itkee ja harkitsee itsemurhaa, mut lopulta pysyt omana itsenäs vai nopeita tuloksii ja kaiken saamista hetkessä, mut muutut ihmisenä väärään suuntaan?

Ja nyt mee salille, faggot

RaskNaksTosi-tvLuonut: RaskNaksMaanantai 19.08.2013 17:33

Voi vittu! Noin. Nyt koitan olla lopputekstin käyttämättä lainkaan voimasanoja, sillä aiheenani tässä tekstissä on alati lisääntyvä tosi-tv. TV:n tarjonta on huonontunut radikaalista sen seittemänsadan "tosi"-tv ohjelman myötä. Äsken tuli viideltä kanavalta tosi-tv:tä, mieluummin katson vaikka kuinka saatanan (hups! lipsahti) ihmeellinen on NicerDicer tai ne tyköistuvat rintaliivit. Mutta tosi-tv! Yök!

2000-luvun alussa alkoi tosi-tv yleistyä mm. sellaisilla ohjelmilla kuin Big Brother ja Selviytyjät, ja tämän päivän tarjonta on lähes pelkkää tällaista samaa paskaa (vahinko, vannon!). Metsästetään huutokauppoja, kunnostetaan asuntoja, kuntoutetaan lihavia, kokataan kilpaa, vieraillaan kaikissa mahdollisissa häissä, haetaan morsiota unelmien poikamiehille ja paskalta haiseville maajusseille, etsitään huippumallia, uutta irtohymy popparia tai huonointa kuskia. Tämän lisäksy tutustutaan mm. poliisien, sairaanhoitajien, lentokenttähenkilöstön, palomiesten ja matkaoppaiden työhön. Voi vittu (sorry).

Ei jaksa kiinnostaa kun koko maailman ihmiset on vähintään kerran esiintynyt jossain tosi-tv-ohjelmassa, jotka ovat suurimmilta osin käsikirjoitettua nyyhky-paskaa. Onko selviytyjät yksin autiolla saarella, jossa on kymmeniä kameroita, ohjaajia, äänitarkkailijoita sun muita. Onko todellakin niin, että jokaisessa kokki-ohjelmassa jokaisen kilpailijan ruoka-annos valmistuu samaan aikaan viimeisellä sekunnilla. Se on varsin mielenkiintoista ettei yksikään ole valmiina esim. minuuttia ennen aikamäärettä.

Jopa suuresti arvostamani Gordon Ramsey on lähtenyt mukaan valtakulttuuriin ja lyöttäytynyt ainakin kymmeneen eri ohjelmaan. Jostain Jamie Oliverista puhumattakaan. Joskin herra Oliver voi puolestani muutenkin työntää oliiviöljypullon perseeseensä.

Vai pitäisikö tästä olla kiitollinen? Ennen elettiin fiktiivisessä maailmassa kaiken maailman sitcomien ja dekkarisarjojen keskellä. Nyt tosi-tv tarjoaa meille AITOJA ja LUONNOLLISIA ihmisiä. Minä itse olen ainakin itse aina halunnut nähdä kuinka rekkakuskit sompailevat jäällä tai kuinka 40-vuotias yksinhuoltaja äiti saa uuden ilmeen vain uusimalla vaatekertansa ja leikkelemällä naamaansa. Ahaa, ei sarkasmi pure vai? Antaa olla sitten...

Entä onko se tosirakkautta jos viiden kameran surratessa ja mikinpitäjien köhiessä vieressä Unelmien poikamies löytää elämänsä valitun. Sitten kun kameraryhmä on poistunut ja kertakäyttöjulkisuus on heitetty paperikoriin, voi tyttö hyvillä mielin jättää tämän "unelmien prinssin" ja siirtyä sen oikean etsintään seuraavaan ohjelmaan.

Mutta ehkä tämä riittää tästä aiheesta. Ja ties vaikka joutuisin pyörtämään kaikki väitteeni kun minut nähdään sammuneena Big Brother talon vessassa tai koomisesti kellahtavan veteen Wipeoutissa. Totta vai tosi-tv:tä?

Gatsu-237. ♥ hienoaLuonut: Gatsu-Maanantai 09.05.2011 21:03

annicaaw!Luonut: annicaawTorstai 03.03.2011 23:03

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.... lassiii :(:(

annicaaw.Luonut: annicaawTorstai 24.02.2011 23:03

Idols-Lassi, joka tytön teenage dream ♥ 8')

Emimon-!!Luonut: Emimon-Torstai 24.02.2011 22:42

Ihan oikeesti! Minne katosi Idolsin taso yhtäkkiä???!!! Siel on enää muutama hyvä muut on ihan... -,-
Jos vaan pääsis takas vuotee -03-04 ja ekaan Idolsiin... Sillon sentää ne osas laulaa!!!!

Ssacred-Luonut: SsacredTorstai 17.02.2011 22:16

Ihanaa idols! voi luoja ei yhtään huvittais huomen koulua,mut onneks perjantai niiin alkaa viikoloppu : )
Mun särkee päätä kattoo tätä huonetta,miten mä oon saanu tän tähän kuntoon taas DX? Ajattelenki tän siivoomista niin huhhhuh.....
Tänää pitäis sitte pyydellä äiteltä _vähän rahaa ja jos se ei suostu ni sitte kai oon vlopun väähissä rahoissaD:
Mitentä idols saamut aina paremmal tuulel, hirvee kui toiki näyttää...hmmm :: D
Heh huomen kahdelt koulust JA VOI LUOJA HAJOSIN XDXDXDdxd

jokulaura[Ei aihetta]Luonut: jokulauraSunnuntai 13.02.2011 23:21

voittaja löyty ! :)

yukoasd-+Luonut: yukoasd-Sunnuntai 06.02.2011 22:33

Häntä taitaa vaivata joneopatia!

sassyhomo<3<33<3<33333<3<3<3Luonut: sassyhomoSunnuntai 07.03.2010 23:38

kuunnellu täs ainaki puol tuntii ku jasmin laulaa tuol puhelimes IHANAAAAAAAAAA <33<3<3<3<3<3 idolssi 2011 voittaja
« Uudemmat -
Yksityisyys