IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
21.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 737 (1.7.2008 alkaen)
Koko
304 jäsentä
Tyttöjä: 110 (37 %)
Poikia: 194 (63 %)
Keski-ikä
39,6 vuotta
Otos: 204 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 38,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,4 vuotta
Ylläpitäjä
Lilyot

Jäsenet (304)

rmdmarquisTyyne-UnelmaChe-^He1NiSadragenmissymissjinx85[pauge]hippuinennPaveetweaknimetoenUdeeJykenskiMyna
- Vanhemmat »

FryGuyTulipahan kokeiltua :)Luonut: FryGuyTiistai 24.06.2008 17:50

Ensimmäistä kertaa tuli sitten tehtyä pastaa, jonka kastikkeeseen käytin habaneroa. Kyseisen habaneron lajia koitan vielä metsästää, mutta laitoin kokeilumielessä vähän siemeniä itämään jos vaikka joku päivä olis aivan omia.

Löysin kaksi lajiketta, joista Red habanero on kaikkien kuvien puolesta lähimpänä tätä, mutta myös tekstejä, videon sekä huhuja että kyseessä olisi Red Savina Habanero, joka kantoi maailman tulisimman chilin titteliä vuoteen 2006 asti jolloin Naga Morich ohitti sen.

Maistoinko suoraan tuoretta habaneroa? Tottakai, pitihän sekin kokea. Tosin en youtube-videoiden opin mukaisesti syönyt koko hedelmää, koska ostamani punaiset olivat sen verran kookkaita. Pienestä viipaleesta voin sen verran sanoa, että odotin pahempaa. Kyllähän Jalapeno ja muut tavalliset Chilit jäävät heti jalkoihin, mutta hyvin sopi ruuanlaittoon.

TOP 7
# 11+ Naga Morich (Capsicum chinense)
# 10(+) Habanero (Capsicum chinense)
# 9 Tabasco-chili (Capsicum frutescens)
# 8 Cayenne (Capsicum annuum)
# 7 Serrano, Chile de Arbol (Capsicum annuum)
# 6 Yellow Wax, Serrano (Capsicum annuum)
# 5 Jalapeño (Capsicum annuum)

Ja ihan btw, että kun chilin on silpunnut niin suosittelen (ja varmasti moni muukin fiksumpi) että kädet pesee hyvin eikä pelkästään pyyhi jos tarkoituksena on ESIM. pyyhkäistä silmää tai nenää!

Terveisin,
"Ensi kerralla paljon fiksumpi"


EDIT: Kyllä se aika vahvasti siltä näyttää että kyseessä on tuo maailman tilaston kakkonen Red Savina Habanero vaikka tarkkaa varmistusta ei taida mistään löytyä. Red Habanero on liian sileä ja pieni. Silppusin loput viipaleiksi ja laiton pakkaseen säilöön; kättä kirvelee ja polttelee aivan älyttömästi tuon operaation jälkeen. Kädet on tullu pestyä 3 kertaa ja kerran saippualla. Vieläkään, eli noin 7 tuntia silppuamisen jälkeen en suosittele koskemaan silmään, nenään, niskaan tai mihinkään herkempään ihoon.

Terveisin,
"Ensi kerralla todella paljon fiksumpi"

tunerChilistatusLuonut: tunerSunnuntai 08.06.2008 22:30

Kunnon palkoja tulossa! Saa nähdä koska muuttuvat punaisiksi. Noi vasemmanpuoleiset tosin taitavat käydä läpi melkosen monta väriä ensin.
Parissa chilissä on jo pienet kukat. Nää on niitä Sulakkeen käsäbailuista napatusta chilipalosta kasvatettuja - värikkäitä ja tulisia!

Kaikki rehut kasvavat jo melkosta vauhtia. Parissa tomaatissa on peukalon paksuiset varret.

tunerHot SauceLuonut: tunerTiistai 18.12.2007 23:13

Tilasinpa Pepper Kingistä vähän chilikastikkeita, jotka saapuivat eilen. Muutaman noista toimitin toimistolle. Saa vapaasti maistaa ... jos uskaltaa!

1 x Texas Rib Ranger Hot BBQ Sauce
1 x Mad Dog Original BBQ Sauce
1 x Blair's After Death Sauce 5oz
1 x 2oz Blair's Sudden Death Sauce
1 x Mad Dog Inferno Reserve Hot Sauce
1 x Jack Daniel's Lynchburg Tennessee Whiskey Habanero Hot Sauce
2 x 357 Mad Dog Collector's Edition

Maistoin tänään tuota Inferno Hot Saucea einespizzan kanssa. Oli muuten ihan saakelin ärjyä, joskin maku oli lähinnä cayannepippuria.
- Vanhemmat »