IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
23.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 157 (1.7.2008 alkaen)
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 22
Keski-ikä
30,9 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,9 vuotta

Jäsenet (22)

puppelson\dreamer\Hansu-Caroliinaompelukone87jenni84_plinsessa_MantzuHennieemisukka85_ThumbelinaPelinainen78_Minnuska_Nelivetonina`stoyotagirl28^Marilyn^
« Uudemmat - Vanhemmat »

^Marilyn^Hetan suustaLuonut: ^Marilyn^Tiistai 25.03.2008 13:14

Tässä Heta viikonloppuna pähkäili, että "Kun minä äiti olin sinun mahassa, niin mistä minä tulin pois??". Minä tietenkin pelaaman aikaa kysymällä, että mitäpä luulisit... Johon Heta heittää villin veikkauksen "Suusta?" Nauroin, että "Joo, mä oksensin sut" :D Nyt se varmaan kertoo päiväkodissa legendaa että äiti oksensi hänet :) Aloin sitten muistelemaan muitakin Hetan letkautuksia. Sillon kun se hädin tuskin osas muodostaa pitkiä lauseita, se heitti aika hyvän. Ukki kaivas jostain selkänsä takaa Hetan hiuspompulan, niin tämä kysy siltä että "Mistä sinä ukki tuon pierasit?" :D Uutena vuotena Heta jotain kirosi, taisi sanoa Helkkari tai jtn ja sitten Anne kysy "Keneltä sinä tuommosia oot oppinu? Äitiltäs tietenkin?", niin Heta vastaamaan "Enkä! Kun simpsoneista!" Muutenkin Heta vähän turhan hyvä kiroomaan... Tässä syksyllä se oli alakerron kerhossa ja kun tulin sitä sieltä hakemaan, se alko narisee, et kun hän on jo niin iso tyttö et ei ois tarvinnu tulla hakee. Sanoin siihen että eihän sulla ole avaimia niin pakkohan minun oli tulla, johon sain kipakan vastauksen "No oisit vittu antanu ne avaimet"... Sillon meni iteltä luu kurkkuun ja jauhot suuhun. Tyttöhän osas sanoo vee-sanan ihan oikeeseen väliin. Hups. Joskus päiväkodissa just oli hoitotäti sanonu et "Huomaa Hetan viettävän paljon aikaa aikuisten seurassa" ja kun kyselin että miten niin, niin kuulema vaan kun Heta on niin puhelias jne. Ajattelin että taitaa hoitotäti jättää jotain kertomatta ja kohta Heta vahvistaa luulon tiedoks sanomalla "Mua stressaa ihan helvetisti".... Jep jep.

Tää ei sinällään oo Hetan suusta, tai on. Olin tietokoneella ja mullon yleensä tietokoneessa kiinni kännykän ja kameran piuhat valmiina. Yhtäkkiä tuli ilmotus "Uusi laite löydetty" - ihmettelin et en oo mitään laitteita kytkeny. Käännyn kattoo niin Heta seisoo piuha suussa vieressä :D Kohta tuli ilmotus: Windows ei kyennyt tunnistamaan laitetta xD

Mut joo, nyt alkaa ruokkis, muistelen lisää Hetan kommentteja... Jos tulee painokelposia mieleen, niin kirjaan ylös :D

^Marilyn^Hauskaa Vappua! <:)Luonut: ^Marilyn^Sunnuntai 30.04.2006 20:28

Täällä ollaan jo sen verran vappufiiliksissä, että Heta ilmeisesti ehti työntää nenäänsä ilmapallon riekaleen. Piti ihan soittaa päivystävälle sairaanhoitajalle, että mitä tehdä... Kun toinen itkee, että "Iimapallo meni nennään, ota se pois", eikä mitään kuitenkaan näy. Ja hetkee aikasemmin sillä oli ollu ilmapallon riekaleita käsissään... Varmaan jää tästä nyt jotkut ikuiset traumat raukalle. No mulle ainakin jää! :)

Heta taas väläytti yks päivä. Oltiin pyörällä menossa kaupunkiin ja ajettiin sossun ohi. Tämä alkaa huutelee sieltä mun takaa et "Ei mennä sinne sossuun!" ja mä olin ihan et "WTF?!?" :D Mistä se muka tiesi, että just siinä kohtaa oli sossu? Ja ihan ku mä oisin useesti ollu menossa Hetan kans sinne :D Ehkä kerran käyny Hetan kans siellä ja sillonkin se nukku ja heräs vasta ulkona, eikä varmaan edes tienny missä käytiin. Lapset ne osaa aina yllättää :) Ei ehkä pikkasen hävettäny, kun siinä kuitenkin oli ihmisiä näkemässä ja kuulemassa... =)

Mut juu, hauskaa vappua kaikille! Älkää juoko liikaa simaa ja varokaa: serpentiineistä voi saada ikäviä paperihaavoja - niin ja älkää työntäkö ilmapallon riekaleita nenäänne! :)

^Marilyn^Heta Da TerminatorLuonut: ^Marilyn^Lauantai 22.04.2006 16:23

On tullut kertoilluksi täällä niin paljon noita Hetan kommelluksia, että rupesin ihan ihmettelemään, kuinka olen unohtanut mainita Hetan aiheuttamat tuhot ja vahingot. Tyttö on pienestä iästään huolimatta (2½v) saanut paljon tuhoo aikaseks.
Yhdet videot se rikkoi työntämällä kaikenmaailman stuffia niiden sisään. Hetki sen jälkeen se hajotti telkkarin pissaamalla sen päälle. Ihan kun ei ois ollu kestämistä siinä ettei voinu kattoo videoita :)
Sitten kun meille tuli tuo Lilli-kissa, niin tilasin sille sellaisen hienon 120 cm korkeen kiipeilytelineen. Heta innostui telineestä jopa kissaa enemmän ja niinpä se oli jatkuvasti kiipeilemässä siinä. Minä luonnollisesti yritin tehdä selväks, että ennemmin tai myöhemmin sattuu vahinko, mutta eihän tuon ikänen nappula sitä sisäistä. Myötäänsä sain olla hakemassa Hetaa telineen kimpusta ja yritin kaikkeni ettei se menis kiipeilemään sinne. Lahjoin, uhkailin, kiristin, huusin jne. Sitten n. viikko-kaks telineen tulosta Heta onnistui hajottamaan sen. Ylin taso räksähti kokonaan alas. Edes lasku kiipeilytelineestä ei ollut ennättänyt tulla, kun Heta oli jo rikkonut sen. Eikä typy oppinut vielä siitäkään, vaan vielä tänäkin päivänä karruilee siinä missä kissakin. On vaan yks kiipeilytaso vähemmän :)
Niin ja sit mulla oli keittiön pöydän päällä semmonen mittojen mukaan teetetty lasilevy. Se oli tosi näppärä; kun liinan laitto sinne lasin alle, niin ei tarvinnut olla koko ajan liinoja vaihtamassa/pesemässä/silittämässä. Ja lasilevyn pinta oli niin helppo pitää puhtaana jopa Hetan ruokailun jälkeen. Säästihän se myös pöydän pintaa kulutukselta.
...Kunnes sitten Heta yks kaunis päivä iski mun kahvikupin niin kovaa pöytään että lasi lähti halkeilemaan ja säröilemään. Lievästi sanottuna vi**tti. :| Tässä tais vissiin olla nää arvokkaimmat tihutyöt mitä neiti on aiheuttanu, mut päivittäin sattuu pienempiä tuhoja, joista kylläkin ajan myötä kasvaa iso saldo... Että kalliiks käy!
Ajattelin aikani kuluks ja vähän yleisönkin pyynnöstä kirjoitella tänne Hetan koottuja kommelluksia. Tideoksi niille jotka eivät ole hiffanneet, että Heta on siis 2½ vuotias tyttäreni. Sille aina sattuu ja tapahtuu, vähän niinku äitilleenkin :)

Siitä asti kun Heta on oppinu riisumaan iteltään vaatteet, on mulla ollu vaikeuksia saada niitä pysymään sen päällä. Niinpä about vuosi sitten kävi niin hassusti, et sillä välin kun mä oli ripustamassa kylppärissä pyykkejä kuivumaan, oli typy heittäny vaippansa veks ja kiivenny television päälle istumaan. Mä jo ehdin miettiä et onpa neiti sen verran hissukseen, et varmaan tekee jotain luvatonta, mut olin jo sen verran loppusuoralla urakassani et aattelin tehdä homman loppuun ja mennä vasta sit kattoo. Kunnes sitten alkaa kuulumaan hirveetä rätinää ja kirkumista. Sydän kävi ehkä jossain kurkun tietämillä ja lähdin melko kiireen vilkkaa tsekkaamaan tilanteen. Neiti oli sitten päättäny laskee alleen siinä television päällä. Sieppasin ipanan syliin ja toisella kädellä sivalsin töpselin seinästä. Heta varmaan sai kunnon sähärit (se selittääkin neidin kiharat :D) mutta that's it. Ei mitään vakavampaa, eikä edes oppinu mitään, vaan vieläkin sinnikkäästi kiipee telkkarin päälle. Siinä meni sit yks kesä ilman telkkaria... :) Mut oli kyllä ihan luojan lykky et selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja television hajoomisella!

Pissijutuista voidaankin sujuvasti siirtyä kakkajuttuihin... Oli meinaan kerran mummulassa sattunut kakkavahinko lattialle ja kun se huomattiin ja syyllistä etsittiin, päätti neiti ujuttaa syyn koiran niskoille. Isänsä kysyessä kuka on mahtanut sontia lattialle, Heta osoitti sormellaan koiraa... Neitillä oli siis ikää vasta niin vähän, ettei se osannut vielä puhuakaan, mutta voi sitä vierittää syyn toisille ilman sanojakin :D

Ja sitten kun typy oppi puhumaan... Kotiteatterin vahvistimen kaukosäätimessä oli sellainen pieni nappiparisto. Heta leikki keskittyneenä, kun huomattiin että patteri on hukassa. Olin varma ettei neiti kuule eikä näe meidän keskusteluita, kun oli niin syventynyt leikkeihinsä, mutta kun ääneen ihmeteltiin missä se patteri mahtaa olla, havahtui typy ja totesi siltä seisomalta että: Mä söin sen! Eka nauratti, mut sit mietitytti, et mitä tapahtuu kun neitistä patterit loppuu :) Eiku siis oikeesti! Huoletti et minkä myrkytyksen se on siitä voinu saada, mut toisaalta ei edes ollu 100% varmuutta oliko se syöny sen, vai puhuko se puuta heinää... No ei oo vielä tähä päivään mennessä neitistä "patterit" loppuneet :)

Tässä nyt oli ainakin nää TOP3-jutut, mut päivittäin sattuu ja tapahtuu kaikennäköstä. Ei niitä kaikkia voi muistaa :)

Kaikille oikein munarikasta pääsiäistä!
« Uudemmat - Vanhemmat »