IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
3.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 252 (1.7.2008 alkaen)
Koko
32 jäsentä
Tyttöjä: 4 (13 %)
Poikia: 28 (87 %)
Keski-ikä
28,0 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,9 vuotta
Ylläpitäjä
Julazz
Valvojat
MrX_ac, joni87

Jäsenet (32)

joni87BrongsOkrapokra^rehtori^_-jussi-_LosDevilos|^hönö^|follogosalde-^^Vele^^Jadefire-paaavosoosi69timbe--|^petzQQ^|Neverlasting
« Uudemmat - Vanhemmat »

henn-a-niivittu.Luonut: henn-a-Lauantai 21.11.2009 17:34

paskoinpa siinä ligierinki sitte♥.

vähä patentoi nii kyllä sillä ajaa pystyy:D!

jjani`[Ei aihetta]Luonut: jjani`Sunnuntai 09.11.2008 17:14

Eräänä kauniina päivänä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen seurusteluajan jälkeen he viettivät täydelliset häät. Luonnollisesti heidän avioliittonsakin sujui täydellisesti.

Eräänä lumimyrskyisenä jouluaattona tämä täydellinen aviopari oli ajamassa heidän täydellisellä autollaan pitkin mutkaista mökkitietä. Yht'äkkiä he huomasivat hätääntyneen hahmon tienpenkalla. Ollen niin täydellinen pari, pysähtyivät he auttamaan hädässä olevaa.

Tienpientareella seisoi surullinen joulupukki valtavan lahjapinon keskellä ilman poroja. Koska täydellinen pariskunta ei halunnut tuottaa lahjoja odotteleville lapsille pettymystä, lastasivat he pukin kanssa lahjat autoonsa ja lupasivat auttaa niiden jakelussa. Valitettavasti keli muuttui entistäkehnommaksi ja täydellinen pari sekä joulupukki ajoivat pahan kolarin.

Vain yksi joukosta selviytyi onnettomuudesta - kuka?
Vastaus:

Täydellinen nainen tietenkin! Hän oli ainoa joka on oikeasti olemassa. Kaikkihan tietävät, että joulupukki on taruolento eikä yksikään mies ole täydellinen.
NAISET: LOPETTAKAA TARINAN LUKEMINEN TÄHÄN. Miehet jatkakaa...

Eli, jos autossa ei ollut Joulupukkia eikä sen koommin täydellistä miestäkään, autoa ajoi nainen. Tämä selittää miksi yleensä ajettiin kolari.

Lisäksi, jos olet nainen ja luet vielä tätä tekstiä, todistaa se toisenkin seikan: Naiset eivät koskaan kuuntele mitä heille sanotaan !!!
« Uudemmat - Vanhemmat »