IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
14.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 852 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 1 (20 %)
Poikia: 4 (80 %)
Keski-ikä
40,6 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Poikien keski-ikä: 40,6 vuotta

Jäsenet (5)

iirzPetarpalturiewk
« Uudemmat - Vanhemmat »

abdihabdiRauhan vangit?Luonut: abdihabdiSunnuntai 21.12.2008 02:11

Länsimainen media on kilvan tiedottanut Hamasin vahvistaneen tulitauon loppuneen Israelin ja Palestiinan kanssa. Suomalaisesta lehdistöstä vain osa tarjosi selityksen ja siihenkin vain viitattiin lauseella, että ''terroristijärjestön mukaan Israel ei ole kunnioittanut sen ehtoja''
Olenko ainoa kenellä puskee kuvat George Orwellin 1984 romaanin propagandan pakkosyötöstä ja aivopesusta? Oi ihana Oceania, terroristeja on vain niiden puolella. Toisen terroristi on toisen vapaustaistelija. Suomessa muukin kuin keltainen lehdistö ylistää Israelia ja oikeuttaa sen ''Ennaltaehkäiseviä'' iskuja, jotka ovat tappaneet 5,839 palestiinalaista 8 vuodessa ja raiskanneet alueiden infastruktuurin. Mitkä helvetin ennaltaehkäisevät iskut? Miten on mahdollista, että valtion harrastama pommikoneryhmien lennättäminen siviilejä silpoten on ennaltaehkäisevää kun taas kaikki palestiinalaiset iskut tuomitaan verenhakuiseksi terrorismiksi? Noam Chomskyn ''Merirosvoja ja keisareita'' kirjassaan tuohon käsitteeseen tartutaan tarkemmin Aleksanteri Suuren ja merirosvon välillä käydyn keskustelun lainauksen avulla;
''Se mitä minä teen vain pienellä purrellani ja minua kutsutaan varkaaksi; Sinä, joka teet sen suurella laivastolla, sinua kutsutaan hallitsijaksi.''
Ja ennen kun munkin huomista auringonnousua koristaa daavidin tähdin ja amerikanlipuin koristellut täsmäohjukset ja tykistötuli toivottaa ostovoimaista hanukaa niin peräänkuulutan etten ole antisemitisti, enkä kannata minkään puolen aiheuttamaa väkivaltaa. Väkivalta on aina väärin. Mutta niin on Palestiinankin kohtalo. Jokaisen isänmaallisen Israelin puolustajankin pala nousisi kurkkuun kun Suomi siirrettäisiinkin toisella puolella maailmaa eleilleen kansan omistukseen. En väitä, että keskitysleirit ja juutalaisvainot olisi pikku juttu, mutta eihän niillä ollu mitään vitun tekemistä Palestiinan kanssa. Ei palestiinalaiset yhtään juutalaista krematorioon työntänyt, olivatpa vain pieni valtio, joka sai antaa maantieteellisen sijaintinsa muille.
Ja kaikki ne, ketkä sanovat, että palestiinalaisilla on kotoisat oltavat uudessa uljaassa maailmassa niin otetaan uusi esimerkki lisää. Suomi on nyt uuden kansan johdon alla ja koko alkuperäiskansa tungettu puolikkaalle pohjanmaalle, jossa meihin kohdistetaan jatkuvia pommituksia ja rajavartioinnin hoitaa uusi isänmaa. Edes humanitaarista apua ei päästetä läpi ja kokonaisia perheitä tapetaan koteihinsa terrorisminvastaisen sodan avulla. Tarpeeksi pitkän tapon, kidutuksen ja tuhon jälkeen, länsimaiseen hyvinvointiin valjastetut järjestöt pakottavat meidät rauhaan, joka loukkaa suoraan universaaleja ihmisoikeuksia. Mukaan otetaan isoin asevaltio kantamaan reppuselässä kun ei aina jaksa proletaareja yksin potkia. Helvetin antisemitistit ja antisiionistit. Meidän pyhässä kirjassa tämä maa kuuluu meille. Niinpä juuri. Ja jokainen median puoleellisuutta skeptikoiva kuunnelkoon ensi uutisissa, että kumpi puoli teki terroristi-iskun ja kumpi puoli vain ennaltaehkäisi ja vain kosti. Ja Amerikan lusikka on halal lihakeitossa on syvällä. Ilman markkinatalouden lippulaivaa ei olisi Israelilla varaa tehdä jatkuvaa kansantappoaan. USA:n kongressi lahjoitti Israelille 300 miljardia dollaria, joita ei kuitenkaan käytetä alueiden uudelleenrakentamiseen tai mihinkään inhimilliseen, ehei, ainakaan palestiinan puolelle. Vituttaa muutenkin, että koko kolonialismi on naamioitu juurilleen palaamiseksi. Israelin, apartheid wallina tunnettu muuri (קו התפר, Kav HaTefer, Anti-Terrorist Fence), jolla estetään kaikenlainen Israelinvastaisuus, on noin 650 kilometriä pitkä, 8 metriä korkea ja siinä on vartiotorni 200 metrin välein. Vertauksena Berliinin muuri, joka 155km pitkä ja 3.6 metriä korkea.
Onpa hirveätä. No on se. Palestiinalaiset ovat pakotettu ahtautumaan pienille alueille, jotka on raiskattu maan tasalle ja joiden kansan vähennystä Israel tekee, kaikista tulitauoista huolimatta, aktiivisesti. Muurit ovat kahdeksanmetrisiä ja ympäröivät muulta maailmalta. Rajojen läpi ei ykskikään lokaali läpi pääse ja eipä sisäänkään pääse oikein muut kuin Israelilaiset ja satunnaiset avustusjärjestöt, joista jälkimmäisten pääsyä kanssa on rajoitettu lisää. Ei ruokaa, ei kotia, ei tulevaisuutta, ei turvaa, ei rakkautta. Vain kuolemaa. Kuulostaa ihan keskitysleiriltä? Eihän?
Länsimaiden pieni lemmikki saa temmeltää rauhassa lelunsa kanssa kuten lapsi pyjamissa jouluaamuna. Lelujen kapinan ja vastarinnan murtaa terässaapas, jonka jälkeen kansa taas alistetaan epäinhimillisiin säännöksiin riiputtaen globaaleja yhdistymiä käsissään. Alistu tähän tai runkkaa raastinrautaan. 1.5 Miljoonaa ihmistä Gazassa ''rauhan'' vankina. Rauha rikkoo ihmisoikeuksiasi. Riko rauhaa niin kuolet, tai ainakin läheisesi. Kapitalismin kehdon uusi presidenttikin on avoimesti Siionistinen, joten sitä suurta muutosta, josta hehkutettiin monien miljoonien arvoisilla ralleilla, ei tulla näkemään Lähi-idässä. Parisataa päistä kissaa vastaava YK on kuitenkin Keberoksesta poiketeten asettanut sisäisen demokratiansa yhtä vääristyneeksi kuin porvari empatiansa. Amerikka, käyttäen veto-oikeuttaan, poistaa kaiken Israelia vastaan käydyn keskustelun ja ehdotukset. YK on kuitenkin saanut aikaan myös Israelille käskyjä, mutta niiden noudattamisella ei ole ollut väliä. 80 prosenttia kansasta pakolaisina, häädettynä omasta maastaan ja joita Israel kieltää palaamasta sinne, mistä joutuivat lähtemään. Yhdysvalloille Palestiina on koskaan yltymätön bisnes ja tärkeän liikekumppanin avustus, Israelille vallan ja aseman lisäys.
Kuitenkaan ketään ei kiinnosta. Luin lehdestä, että siellä on asetauko. Se tarkoittaa varmasti sitä, että kaikki on hyvin?

Vittu.
« Uudemmat - Vanhemmat »