IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
30.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 3843 (1.7.2008 alkaen)
Koko
343 jäsentä
Tyttöjä: 224 (66 %)
Poikia: 119 (34 %)
Keski-ikä
32,2 vuotta
Otos: 197 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta
Ylläpitäjä
aspect

Jäsenet (343)

jjuuzo_Bivre-nnooora-ninaaahMatsqqthanelivaisu_Kemppis-^Anskuu--PehQisKristajoutarunemare]]jullenderizinqersHULTTIOPENTU
« Uudemmat -

joonaosmala33.Luonut: joonaosmalaTiistai 21.01.2014 14:49

koulun käynti on liian mainstream;
omaloma/vapaapäivä koulusta kuulostaa vaan niin paljon paremmalta,.. c:

MarsalkkaPäivä 4.Luonut: MarsalkkaKeskiviikko 04.01.2012 18:56

Neljäs päivä meneillään.. enää 605 jäljellä.. heh.

Ei oo kyllä ees tehny mieli tänään olla missään määrin päihtynyt. Oon kuluttanu muutaman tunnin musiikkiprojektin parissa mutten saanu kyllä aikaseks muuta kun opetella soittaan happy birthday to youn pianolla. Joka on mun mielestä ihan jees homma ottaen huomioon etten oo eläessäni pianoon koskenukkaan, saati sitten ymmärtäny mitään noista nuoteista. siitä se kai lähtee. 29 minuuttia oon saanu sävellettyä/sovellettua, tavotteena olis tommone puoltoistatuntinen pläjäys jonka rikkoo osiin ja jota esittää sitten keikaillessa.. voip olla että menee vielä pitkään, mutta hei, mulla on kaikki aika maailmassa.

Tammikuu taitaa mennä lomailuks kokonaan, tämmöstä puhetta tuli tuolta firman suunnalta, tosin ei oo kai vielä satavarmaa, no ei se mua rahallisesti haittaa, onneks suomessa on ihmisiä jotka käy oikeissa töissä jotta mää saan sitten kelalta rahaa. Mutta meikä tykkää duunistani, oikeesti, en malta aina odottaa että pääsen taas töihin, viihdyn sielä niin hemmetin hyvin että harmittaa kun ei pääse töihin.

Yhteishaut koittaa kohta ja aion hakee AMK:hon muutamille eri linjoille, koska tulevaisuuden lopullinen blääni on vielä auki, haen noihin muutamaan eri alaan ja sinne minne natsaa niin lähden päätyyn asti kattoon koko touhun. amkista yliopistoon sieltä emeritusarvolla eläkkeelle.. joo ehkä. Haaveita..

Haaveita joo, niitä pitää mun mielestä ihmisellä olla. Siis eihän minkään muun takia kukaan vaivu keskiluokan ahdinkoon muuta ku hylkäämällä haaveensa. Kaks asiaa on tärkeetä, olla äärettömän onnellinen siitä, että tässä maassa on kaikki ihan helvetin helppoo, toinen tärkee asia on aina pitää edessään haaveita jotka toteuttaa, muuten sä junnaat paikallas ja ihmettelet kun vituttaa joka aamu herätä paskaduuniin. Mikset asettais itelles haavetta jonka sä voit toteuttaa sen paskaduunis avulla? Saat duunista fyrkkaa, säästä ne fyrkat ja toteuta jotain mitä haluat, säästä vaikka reppureissuun tai opiskelujen ajaks massia. Oikeesti, jos keskimäärin tienataan joku 1600e kouraan, siitä vuokrat ynnämuut vie vaikkapa 800e, niin sulle jää viel 800euroo ruokaan ja muihin peruskuluihin.

Mä saan joka kuukausi about ton pelkän 800e kouraan, maksan siitä vuokrat ja laskut ja silti mulla vielä ruoan jälkeenkin jää varaa välillä hassutella. Niin että mihinköhän ne teidän rahat katoo? Alkoholiin menee luultavasti suurinosa, jos se summa mitä syydätte alkoholiin, syytäisitte säästöön niin teillä olis vuodessa joku 1000e extra massii joka käyttää miten huvittaa.. siihen yhdistätte vielä veronpalautukset niin avot, se karibian reissu ei ookkaan enää mahdoton.. tai sitten pidätte säästös ja painatte duunii vielä pari vuotta, säästös 3000-4000e, hyvä pesämuna jatko-opinnoille. Ei tää oo mitään rakettitiedettä, jos te oikeesti haluaisitte jotain muuta niin te olisitte jo matkalla kohti unelmianne. Te ootte vaan laiskoja, jotkut jopa hölmöi. Syy miks mää en tee samanmoista temppua on se, että mä oon täysin onnellinen tän hetkiseen tilanteeseen, teen keskimäärin 20-25tuntia KUUKAUDESSA duunia ja loppu noin 690 tuntii kuussa mulla on vapautta, mä arvostan vapautta enemmän kun 1600e kuukausituloja, mun mielestä semmonen diili ei vaan oo tekemisen arvonen.

Tämmöstä pikku perusaivojumppailuu tänään.

Piis.

HULABALOO!!!

rrosa-[Ei aihetta]Luonut: rrosa-Keskiviikko 28.09.2011 19:59

iha jeees, käsi paketis ja koulust lomaa ;) :::D:D

-taru-MATKAKUUUUUMELuonut: -taru-Keskiviikko 11.05.2011 01:42

Saradaa`[Ei aihetta]Luonut: Saradaa`Torstai 28.04.2011 00:09

ooon ollu liia väsyny koko aja nii pidin vähä omaa lomaa tänäää en vaa jaksanu lähtee skolee =) ja sit äske katoin kelloo siis joku tunti sit : " vittu kello o kaheksa..." sinne meni koko pv nukkues xd ja kui kivasti puheluit mihi en oo vastannu, chill out everybody ja kertokaa huomen jos jaksan tulla kouluu koska ny lähen aleksille ja tuski saan unta q oon nukkunu liikaa xd


rento pv =)

TePih-Luonut: TePihTiistai 08.03.2011 19:24

Need a new vacation?

oltii enski kans vähä maastoilees :D annu sit näki jotai hurjaa ja lensin päälleni kivikkoo :::)) ja puhelin lens johonki mettää kans
näin meillä

mut muute o oli iha jees pv ;)

chhrisuhahaaa ;DLuonut: chhrisuMaanantai 31.05.2010 01:01

hahahaa mää en mee kouluu ens viikol paitti perjantain ja lauantaina ;) HÄHÄÄÄ!!! :D::::::::::::::DDDD

Ameri.Luonut: AmeriPerjantai 12.03.2010 00:05

voisin skipata huomisen päivän ja vaan nukkuu. tai ainaki pari tuntii.
just semmonen olo..

sofiwTÄÄLTÄ TULLAAAN !Luonut: sofiwKeskiviikko 17.02.2010 23:26oikei mukavia koulupäiviä kultsit ;;;))

moona sanoo (21:28):
no painitaa 24/7 ????????? :O:O:O..O:o
moona sanoo (21:29):
ootan niin ku saan heitellä sua sie

^ katotaanko
« Uudemmat -