IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
13.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 104 (1.7.2008 alkaen)
Koko
56 jäsentä
Tyttöjä: 10 (18 %)
Poikia: 46 (82 %)
Keski-ikä
26,5 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,9 vuotta

Jäsenet (56)

-jenna|^Mustisss^NS90SlarvaJakeTehSnakeMasa85[usva]12345JimmyRockRockMaketsuiAutio_hönökkäEbe`anski_Ju1c3`JKkekkonen79
« Uudemmat - Vanhemmat »

_Roth1_Remu On Kingi!!!Luonut: _Roth1_Maanantai 05.04.2010 17:00

psychokiller[Ei aihetta]Luonut: psychokillerPerjantai 12.03.2010 21:09

tallilla <3 alkuun oltiin kaupassa ja monta kassillista noli palautuspulloja, n. 35euron eestä... :D sit jooseppi meinas kuolla mut me pelastettiin se minnan kaa ja sinnakin meinas kuolla ja me pelastettiin sekin ja sit tuo ihme posliinikoriste meinas rikkoutua mut minna pelasti sen :D

Kuorosodassa Bourbon Street yhteislauluna !

siivottiin karsinat (jatkis ja rodi) sit siirrettiin tarhaa jne.. REMU ON KUOROSODASSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUMALAUTA ! <3333333
Henry Olavi ”Remu” Aaltonen (s. 10. tammikuuta 1948 Helsinki) on suomalainen muusikko, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Hurriganes-yhtyeestään, jossa hän laulaa ja soittaa rumpuja. Muista yhtyeistä mainittakoon Kalevala, Happy Go Fellows, Creatures, Incense, The Steelers ja Remu plays Hurriganes. Aaltonen on julkaissut myös useita sooloalbumeita. Remun tunnetuimpiin soolokappaleihin kuuluvat muiden muassa ”Paholaisen masurkka” ja ”Täysikuu”.

Remu Aaltonen lukeutuu etniseltä taustaltaan osittain romaneihin, muttei esim. pukeutumisessaan noudata suomalaisten romanimiesten perinteistä tyyliä. Aaltonen on itse sanonut kirjassaan Poika varjoiselta kujalta, että hänen sukujuurissaan on suunnilleen yhtä paljon romaneita kuin valtaväestöön kuuluvia.

Remu Aaltonen syntyi vuonna 1948 Otto ja Eeva Aaltosen perheeseen. Monien muiden Suomen romanien tapaan heidän elämänsä oli sodan jälkeisessä Suomessa varsin puutteellista. Perhe joutuikin Remun nuoruudessa asumaan mm. vanhassa junanvaunussa Helsingin maalaiskunnan (nykyisen Vantaan) Ruskeasannassa sijaitsevassa hiekkakuopassa. Aaltoset joutuivat hankkimaan elantonsa pienimuotoisella kaupanteolla, muun muassa myymällä alkoholia.

Remu on nähty viime aikoina julkisuudessa muun muassa Idols-tuomaristossa vierailevana jäsenenä sekä YLEn Romano-tv-ohjelmassa. Vuonna 2008 julkaistiin Remusanakirja, johon on koottu Remun puhekielestä runsaat 500 sanaa ja ilmaisua selityksineen ja käyttöesimerkkeineen. Toimittaja Jukka Annala uteli Remulta selityksiä erikoisiin sanoihin, joita hän oli kerännyt aiemmin julkaistuista Remu-kirjoista sekä tv-, radio- ja lehtihaastatteluista 36 vuoden ajalta. Teoksessa on myös Remun lähipiirin lyhyitä haastatteluja sekä katsaus Hurriganes-yhtyeen laulunsanoihin.



Remun muusikontaival alkoi 1960-luvulla eri yhtyeiden rumpalina. Hän vaikutti muun muassa 1960-luvulla yhtyeissä The Creatures ja The Happy Go Fellows.

1960-luvun lopulla Remu soitti muun muassa Kalevala-yhtyeessä, josta sai potkut vuonna 1971, minkä jälkeen hän perusti legendaarisen Hurriganesin Cisse Häkkisen kanssa. Kitaristiksi otettiin Ile Kallio, joka erosi kokoonpanosta pari kuukautta myöhemmin ja tilalle tuli Albert Järvinen. Hurriganes hajosi vuonna 1984, minkä jälkeen Remu lähti soolouralle.

Hurriganes yritti paluuta vuonna 1988 ja julkaisi live-levyn Live at Metropol. Yhtyeen comeback jäi kuitenkin lyhyeksi, ja yhtye hajosi uudelleen syksyllä 1988.

Cisse Häkkinen kuoli vuonna 1990 ja Albert Järvinen seuraavana vuonna. 1990-luvun alussa Remu kokosi Remu plays Hurriganes -kokoonpanon. Kokoonpano julkaisi albumin Roadrunner Tour vuonna 1994.

Vuonna 1998 Remu otti uudelleen käyttöön nimen Hurriganes. Alkuperäisiä 1970-80-luvun jäseniä ei yhtyeessä ole. Uudistuneessa Hurriganesissa soittivat Rocka Merilahti (kitara) ja Harri Merilahti (basso). Uudistunut yhtye julkaisi vuonna 2001 albumin 30th Anniversary. Vuonna 2004 yhtyeen kokoonpano uudistui, ja Merilahtien tilalle tulivat Jukka Orma (kitara) ja Mikko Löytty (basso).


Tällä hetkellä Remu keikkailee Hurriganesin kanssa nimellä Remu & Hurriganes, jossa kitaristina toimii Nipa Niilola ja basistina Mikko Löytty. Myös uusi Hurriganes-albumi on tekeillä. Vuonna 2008 julkaistiin Remun 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi kaksi kokoelmalevyä, suomenkielinen Legendaarinen Remu ja englanninkielinen The Very Best of Remu.[2]

22. maaliskuuta Remu esiintyi Chuck Berryn kanssa samassa konsertissa Helsingissä.

lähde: Wikipedia http://fi.wikipedia.org/wiki/Remu_Aaltonen



HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ HENRYSEIN <3



i<3 u
« Uudemmat - Vanhemmat »