IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
17.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 630 (1.7.2008 alkaen)
Koko
68 jäsentä
Tyttöjä: 16 (24 %)
Poikia: 52 (76 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 54 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
eloveena--

Jäsenet (68)

dvlrnrmeemoflyingride[Pappis]lo-coJaanskuuu^^[krisse]1NomonCopaHtäpäteemu]NightCrawlerjoonanssonoh_kffharsaDuukkis-
- Vanhemmat »

NightCrawlerOutcome - High S(c)oreLuonut: NightCrawlerKeskiviikko 25.03.2009 00:18

Kirjoitin aiemmin pyhissä teksteissäni, että mikäli vedän tämän kaiken alle 14 tunnin, onnistuminen on todennäköistä. Lopullinen aikahan oli 14h29min ja joitakin sekunteja.

Ajo 7h 15min
Juoksu 7h
Keskisyke 124 kokonaisuutena
Ajoista 105
Kulutus 7500kcal

Ajoissa ei ollu silleen mitään erikoista paitsi, että perse meinas puutua. Tämän lisäksi mietin, että kuinkahan lähellä maantieajoa tuo oli. Ajot meni suunnitelmien mukaan kevyesti mutta juoksut vedin ihan kunnolla. Ainakin melkein, jonkun verran kovempaa olisin päässyt mutta en uskaltanut. Lisää tuonnempana.

Leikitään, että ajon vastaavuus oli täydellinen. Silloinhan mulla olisi jäänyt 1h30min uintiin. Ja ehkä olisin ehtinyt kaiken. Noihan tuo ei kumminkaan mene, koska rasittavuutta ei ole huomioitu.

Juoksut taas. Osahan meni tietenkin kävellessä. Rupes vituttamaan ihan tosissaan se jatkuva vessassa juokseminen. En tiedä oliko se urheilujuoman syytä. Isot pojat puhu, ettei sitä kannattais tottumattoman vetää. Kiskasin puol litraa ajojen aikana. Sen seurausta tai eli ei, istuin paskalla hyvät 30min tai jotain siihen suuntaan. Tämän lisäksi jouduin tankkaamaan paikallani ja poikkeamaan reitiltä ostoille jne. Turhaa liikkumattomuutta olis siis ainakin tunti. Pakko selvittää mistä tuo paskan lentäminen johtui, siihen kuluu ihan turhaa aikaa.

Olen äärimmäisen saletti siitä, ettei liikkumani matka ollut 42 kilsaa, vaan jotain muuta, ehkä jopa 46km. Selvitän heti pystyessäni paljonko reitti ihan oikeasti oli. Tämän lisäksi mulla oli parin kilon reppu koko matkan. Siihen päälle vielä tankkaukset liikkumatta. Voin siis arvioida, että kunnollisilla huolloilla aikani olisi ollut hyvinkin alle 6h.

Tehot

Vedin ihan tosissani, joskin lujempaakin olisin päässyt. Tankkaaminen paikallaan vitutti mutta liikkuminen lujempaa olisi ollut mahdollista. En viitsinyt vetää rajoilla, koska sieltä täytyi päästä pois omin avuin. Liika hosuminen olisi voinut aiheuttaa liukastumisia... Reppu nyt oli jo ihan oma lukunsa.

Ainoana vitutuksena jäi se, etten koittanut ottaa kunnon loppukiriä aiemmin. Sykkeiden nosto tasolle 170 ja juoksutyylin vaihto aivan lopussa kävi yllättävän helposti. Olis tarvinnut testailla enempi.

Mitä opin?

-Kaikista tärkein treenitavoite on painon pudottaminen 3-7kg. Mä olen vielä aivan liian painava tähän lajiin.
-Peruskuntoa lisää, joskin tuo painon pudottaminen olisi helvetin tärkeää

Äärimmäisen hieno suoritus. Tästä on vähän saatanan hyvä jatkaa.

+Turhaa aikaa paikallaan ainakin tunti
+n. 1,5-2kg reppu
+kokonaisaika
+juoksumatka oli luultavasti pidempi kuin 42km

-Ajojen teho matala.
-Sykkeet nousi jo juoksun alusta alkaen 140-150, loppuvaiheessa n.165

Niin jotta paskaaks tässä, moon nyt ihan varteenotettava Iron Man vuosimallia 2009
Repikää siitä :)
Lähdin yksin torstaina klo 12:52 ajamaan fillarilla. Noin pääpiirteittäin Padasjoki - Maakeski - Vierumäki - Jaala - Kuusankoski - Valkeala - Kouvola - Myllykoski - Hamina - Söderkulla - Tuusula - Hyvinkää - Viiala - Tampere. Suunnittelin ensimmäiset 300km yötä ja 24h-huoltoasemia silmälläpitäen, loput tuli improvisoitua ajaessa. Ja harmitti, kun eihän noita 24h-asemia enää ollut oikeastaan muita kuin ABC:itä :/

Matkaa kertyi lopulta 623,23km ja ajoajan keskari noin 26.7km/h, keskisyke 127 (63%). Taukoja päälle noin neljä ja puoli tuntia, joten yhteensä aikaa kului reilu 27 tuntia. Ensimmäiset ~300km meni vielä lähes 29 keskarilla yllättävänkin helposti, mutta lopussa vastatuuli sekä ylämäki Hgistä Trelle hyydyttivät :D Huippusykkeet (179) tulivat Myllykoskella kun piti lähteä kilpasille teinien mopojen ja skoottereiden kanssa. Voitinpahan ainakin yhden skootterin ajamalla 55km/h. Taisi muiden kavereiden vermeet olla hieman viritettyjä :P Muuten syke pysyivi pahimmissakin nousuissa alle 160:n, tähän olin erittäin tyytyväinen.

Reissulla kului ~5 litraa mehua, kolme litraa urheilujuomaa, neljä litraa vettä, ~10 mysli-/energia-/tms -patukkaa, 6 banaania, tomaatti, kaksi isoa jäätelöpuikkoa, neljä karjalanpiirakkaa, ABC:n"jätti"hampurilaisateria isolla kevytmaidolla, kaksi sämpylää ja kaksi patonkia. Kiinnostiko?-)

Kelit hellivät kyllä, lähes täydellistä. Alkumatka myötäisen tapaista, yöllä täysin tyyntä, mutta loppumatka sitten vastatuulta. Yhtään vähempää vaatetta ei olisi voinut olla mukana. Lyhyiden ajovaatteiden lisäksi pakkasin mukaan irtohihat ja -lahkeet, kengänsuojat ja pitkähihaisen ajopaidan. Kaikki tulivat tarpeeseen, eräs tiesääasema näytti ilman lämpötilaksi yön pimeinä hetkinä +9 astetta (ennusteiden luvattua lähemmäs +15:ttä). Ihanin pätkä oli varmaan yöllinen valtatie 7 ja sen yöllinen rekkaralli rakkaaseen itänaapuriimme.

Sivuhuomautus: Öinen Hamina on Kaunis. Keskiyöllä siellä, aivan peilityyntä, tummansininen tähtitaivas, yövalaistus, puistot, Raatihuoneentori ym. Tykkäsin <3

Yllättävän vähän muita lenkkeilijöitä tuli vastaan, olisiko kymmentäkään.

Taisi tulla samalla myös uusi valvomisennätys, noin 35 tuntia. Viime yönä nukuinkin sitten noin klo 19-10, tosin tunteroinen välillä hereillä. Nyt onkin sitten ihana jumi, toki yritin venytellä illalla varovasti, mutta eipä tuo paljoa auttanut ;>


Reittikartta: http://pxx.fi/623km_reitti.png

harsaKuriiri toi lahjojaLuonut: harsaMaanantai 23.06.2008 13:56

Garmin Edge 705 on laitteen nimi (https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=160&pID=10885)

Kyseessä siis GPS-navigaattori/nopeusmittari/sykemittari/jne. yhdistelmävekotin fillarointikäyttöön. Nyt vielä kun ei rupeis satamaan niin pääsis kokeilemaankin.

harsaPyöräiltyäLuonut: harsaMaanantai 23.06.2008 03:55

Juhannuksena tuli yleisen tötöilyn lisäks harrastettua myös pyöräilyä. Maaseudun rauhassa pyöräileminen onkin ihan oma juttunsa. Ei tarvi odotella liikennevaloissa ja autojaki yllättäen vähemmän. Jotta homma ei olis menny liian idylliseksi, tipahteli Päiviltä ketjut mun laskujen mukaan n. 14 kertaa lenkin aikana (näkyvissä rotkoina nopeusgraafissa). Rundin tiedot tässä http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=249805 . Kokonaismatkaa kertyi melko tarkalleen 40km. Ohessa vielä vauhdikas kuva!
Tällä kertaa piteni matka taas hieman :) 65km tuli lasiin nyt. http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=244755 Keskinopeus ja matka kusee ja reitistä puuttuu osa kun pudottelin kännykkää pariin otteeseen katuun kesken matkan :/

Mutta joo, kuten kuva kertoo, maaseudulla tuli käytyä!

- Vanhemmat »