IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
21.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 345 (1.7.2008 alkaen)
Koko
77 jäsentä
Tyttöjä: 40 (52 %)
Poikia: 37 (48 %)
Keski-ikä
30,5 vuotta
Otos: 53 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,0 vuotta
Ylläpitäjä
edookie
Valvojat
Epik, scum-, insomnica, edookie

Jäsenet (77)

_juhaJöLLi-mirre||^Juba^`chiennesanter0[wiErd^^]chq-ShamariTunppi`^^Chilljyysulil-yembbopuu-Taikamursu
« Uudemmat - Vanhemmat »

Nekoliini[Ei aihetta]Luonut: NekoliiniKeskiviikko 09.02.2011 22:15

rouznaLutakko Liekeissä 2010Luonut: rouznaSunnuntai 29.08.2010 14:25

No olihan sinne sitten pakko mennä. Katsastamaan Lutakko ja muutama bändikin. Vaikka ei oikeesti välttämättä olis ollutkaan varaa lähteä.

Aamulla lähdin jo joskus yhdeltätoista. Portit aukesivat kahdeltatoista, mutta puolelta alettiin vaihtaa lippuja rannekkeisiin. Odotin hirveetä yleisöryntäystä jo heti alkuun, mutta todellisuus oli vähän muuta. Mun lisäksi portilla oli ehkä 15 ihmistä. No ainakin oli väljää.

Ensimmäisenä lavalle kipusi Home Junior. Jyväskyläläinen pikkubändi, joka ainakin omien sanojensa mukaan on maailman paras. No siitä allekirjoittanut on hieman eri mieltä, mutta ei tämä kyllä huono ollut ollenkaan. Välispiikit oli hauskoja ja laulaja esitteli itsensä Jon Bon Joviksi. Samalla soitettiin It's My Lifea. Yhdessä välissä kitarasta katkesi kieli ja piti treenikseltä käydä hakemassa uusi. Mikä tuuri, että bändi treenaa Lutakolla. Keikasta jäi hyvä maku, viihdyttävää. Musiikista en oikein pitänyt, biisit kuulostivat liikaa samalta. Mutta kyllähän tuota uudestaankin menisi katsomaan. Olin muuten eturivissä. Mun lisäkseni siinä oli ehkä neljä ihmistä.

Sitten tahdoin mennä katsomaan Kamalaa. En aikaisemmin ollut kuullutkaan koko bändistä, ja oli hyvä että menin. Keikasta nimittäin tuli yksi parhaimmista keikoista ikinä. Eturivi oli taas hyvinkin väljä, minun lisäkseni yksi (1) ihminen. Tyttöbändi. Ja hot laulaja. Tykkäsin oikein oikein oikein paljon! Tuollaseksi mäkin haluan. Asenteella vetivät. Viihdyin eturivissä koko keikan ajan ja virnuiltiin laulajan kanssa toisillemme. Se koitti kovasti näyttää todella tuimalta ja minä repeilen eturivissä ja lopulta sekin vaan repeili.

Kamalan jälkeen kävin vilkaisemassa Ghost Brigadea. Siinäkin pääsin eturiviin, vaikka tällä kertaa se ei ollutkaan niin väljä. Bändi soittaa vähän doomihtavaa kuolonmetallia, mutta bändin ulkonäkö vähän yllätti. Mutta hyvä bändihän tuokin, en kyllä jaksanut kuunnella kuin pari biisiä.

Seuraavaksi Before the Dawn. Sen takia olin Liekkeihin päättänytkin lähteä. Tämä oli aivan pakko nähdä eturivistä, joten jätin Ghost Brigaden kesken ja suunnistin sisälle. Moikattiin Larsin kanssa ja juteltiin hetki, sitten herran pitikin mennä hoitamaan soundcheck loppuun. Itse jäin pyörimään eturiviin. Lopulta valtasin itselleni paikan aivan keskeltä. Enää ei ollut niin väljää kuin aluksi.
Keikka oli todella energinen ja meininki hyvä. Ja tuli kuuma. Innostuin moshaamaankin muutamaan otteeseen (joka sitten kostautui seuraavana päivänä). Soittivat ainakin Dying Sunin, Faithlessin ja Monstersin. Sain Larsilta settilistankin. (Taas.) Oli aivan vitun kova keikka, kärkipäähän tulee sijoittumaan tämäkin.

Tämän jälkeen lähdin käymään kotona (Lutakkoon on matkaa n. 1,5 kilometriä), söin ja lähdin takaisin. Vilkaisin Swallow the Sunia, moikkasin kavereita ja päätin, että Liekit ovat minun osaltani nyt tässä. Oli vielä suunnitelmissa lähteä Katseeseen katsomaan Soulfallenia, mutta moshailu yms. olivat vaatineet veronsa ja lähdin ajoissa nukkumaan.

Ensi vuonna toivottavasti uudestaan!

Nekoliini:]Luonut: NekoliiniTiistai 24.08.2010 04:15

Tulipa kuunneltuu paljon Home Junioria~<3

Tupee`Luvia Wood RockLuonut: Tupee`Lauantai 08.05.2010 17:06

Kiitos järjestäjille hyvistä järjestelyistä, kiitos muille esiintyjille ja ennekaikkea kiitos yleisölle <3

Oli kivaa ja keikka meni hyvin!

Kiitos myös Home Juniorille, olitte mahtavia!

Ei kiitosta Sennheiser FreePortille, joka päätti "Not Just Another Onen" puolivälissä sammua ilman mitään syytä.

Tupee`Huomennaaa <3Luonut: Tupee`Torstai 06.05.2010 17:10

On Luvia Wood Rock. Ja kaikki saapuu paikalle eiks jeh. Klo 18.00 Luvian Tasalassa lähtee meno käyntiin, liput 4e. Paikalle pääsee vaikka bussilla Porista (17.15) ja tapahtuma jälkeen on kuljetus Poriin (maksaa 2e).

Esiintymässä ofc Wildline, miksikös muuten minä tätä mainostaisin :D sekä Synestesia, Home Junior, Incarnation, Inglorious, Countless Goodbyes ja The Master Volume. Tsekkailkaa bändien maisppeissejä jos kiinnostaa (ja tietenki kiinnostaa!)

Kaik siis inee ja frendit messii, luvassa kovaa ja räyhäkästä menoa. Mosh ja piis.

scum-studiopäivältä 76Luonut: scum-Keskiviikko 12.11.2008 16:15

Yleistä keskustelua:


Eetu: "Linda laitto viestiä, et tehkää hyvä levy että se saa rahaa"

Robe:: "Veera sano joskus ihan samaa"

Jokke: "Marika vaan sano et se haluaa töihin, ku ei taho koskee mun rahoihin"

Saki: "Satu sano mulle että, kokoo nyt ittes ja tuu vittuun sieltä ojasta!"


Keskustelua roskien viennistä Samun kanssa
(unohdin reitin ja kysyin kohteliaasti neuvoa)

saki: hei jäbä! otanko mä nyt sit tosta nuo roskat, käännyn ovesta vasemmalle, laitan roskat toisen harmaaseen roskikseen ja meen ite sit tohon toiseen?!

Samu: :DD

jotain todenmukaista--->

Edo vetelee lauluja ja me istuskellaan tarkkaamosa ja arvaillaan mitä se lallattelloo kun sen puheesta ei saa mitään selvää:D
Robe pelaa beer wormia ja multa se ei onnistu kun on darran poikasta ja sylissä edon mäkki.
Jokkepappa katos johonkin yöhön, et jos sitä näkyy jossain sielläpäin ni käskekää se nyt helvetti tänne!!

Elias tuottaa, säätää koneella ja saa jotain kohtauksia aina aika-ajoin.
Mulla menee kans tosi hyvin. korvassa on viivoja ja kirkovene. oon lähes varma etten tiedä taaskaan missä oon. osasyyksi tosin väitän jaffan smoothieta. tosi paskaa. sama kun vetelis huiviin appelsiinimehua (joka maistuu jollekkin ihan muulle) piltin muodossa (joka sekin on liian paakkuista)
oh help me allah!

xoxo- saki

« Uudemmat - Vanhemmat »