IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
4.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 317 (1.7.2008 alkaen)
Koko
448 jäsentä
Tyttöjä: 119 (27 %)
Poikia: 329 (73 %)
Keski-ikä
36,4 vuotta
Otos: 315 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta

Jäsenet (448)

Star^jyGriBastard138KekkeriSamyAaronOpamaMuruMonsteriVARAPOMOJu0pp0_Hu77uDraccisDashi^fai^LauttaJ_KarvinenShadrina

ma55e[Ei aihetta]Luonut: ma55eSunnuntai 07.03.2010 23:02

Nyt kattoon leffaa teeveest!

RAUKKAjouLuonut: RAUKKASunnuntai 07.03.2010 17:17

ma viha ihmisia....... 8<




BTW TÄNÄ TULE TRANSFORMERS! 8D
Vuosi: 2009
Ohjaus: Michael Bay

Ok, transformerit ovat ehdottomasti sitä "siistiä shittiä" jos ihan vaan pinnallisesti arvostellaan. Jatko-osa oli erittäin tyypillinen ja sitä perus Michael Baytä kun rahaa on käytettävissä.

Räiskettä, kamera-ajoja, noloa huumoria, transformer-vitsejä ja kaikkea tätä ensimmäisestä elokuvasta tuttua oli ensimmäisen tunnin aikana niin paljon, että aloin jopa voimaan pahoin. Etenkin kohtaus, jossa Sam on lähdössä kotoaan ja meneillään on hyvästely Mikaelan kanssa, ovat kamera-ajot jotain karmeaa. Kamera ajaa toimintakohtauksen nopeudella ympyrää pariskunnan ympärillä ja kaikenlisäksi vastakkaiseen suuntaan kun tarkoituksena on kuvata toista henkilöistä. Näitä kahta kuvaa kun leikataan keskenään, kramppasi silmät ja aivot välittömästi. Myös tätä vanhempien offtopic noloa pelleilyä nähtiin jo ensimmäisessä osassa aivan tarpeeksi ja mielestäni ne äidin cannabis hörhöilyt kampuksella olisi voinut jättää kokonaan elokuvasta pois.

Syvemmälle deceptikonien ja autobottien historiaan sukeltaminen alkaa myös nopeasti murentaa kokonaisuutta. Transformereihin liittyvät vitsit ovat myös menneet aivan liian ihmismäisiksi ja elokuvan loppupuolella he "ne" vaikuttavat entistä enemmän ihmisten tekemiltä. Been kuseminen sector-7 agentin päälle ensimmäisessä osassa oli vain alkusoittoa. Jatko-osassa piereskellään laskuvarjoja, kilistellään teräs-kulkusia ja vanhalla Jetfire decepticonilla on kävelykeppi sekä rautanen parta. Nämä varmasti naurattavat jotakuta, mutta ei hieman vakavampaa katsojaa. Myös alussa esiintyvä kahdesta osasta koostuva jäätelöauto-autobotti oli jotain "ärsyttävää" katsottavaa/kuunneltavaa. Myönnän naurahtaneeni muutamaan kertaan ihan ääneen, koska vitsit olivat sen verran typeriä, mutta lopetin naurun aina kuin seinään ja palautin naamani peruslukemille.

Draama elokuvassa sisälsi myös paljon epäkohtia ja ehkä suurimpana oli kohtaus elokuvan loppupuolella, jossa Sam pyytää vanhempiaan menemään turvaan vaikka isä hokeekin, että "mennään yhdessä". Lopulta äiti, joka alusta alkaen on ollut seikaisin pojan muuttamisesta pois kotoa, onkin heti valmis päästämään pojan yksin sekoilemaan decepticonien sekaan henkensä uhalla. Toinen epäkohta samassa kohtauksessa on kun Sam pytää myös Mikaelaa menemään turvaan. Sam ei tosin ole elokuvan aikana Mikaelan odotuksista ja toiveista huolimatta sanonut sitä "R-sanaa" hänelle eikä syytä ilmeisesti olekaan, sillä hän saa luvan lähteä reissuun mukaan ilman väittelyä.

Loppu onkin sittein kliseiden kierrättämistä ja r-sanojen vaihtelua. Elokuva ansaitsee 5 tähteä erikoistehosteistaan (Megan Fox mukaan luettuna), jotka olivat lähes kaikki silmiä hiveleviä (etenkin suluissa mainittu). Kuvaukseen sisältyneet kohteen ympärillä pyörivät kamera-ajot eivät olleet ainoastaan tuon jo mainitun kohtauksen ongelma vaan niitä oli elokuvassa varmaan 200 jokaisessa kohtauksessa. Tyypillistä autobotin muuttumista autoksi ei ilmeisesti voi muulla tavalla näyttää?

Hyvän näköistä mäiskettä ja kolmas jatko-osa ilmeisesti on tuloillaan. Sisältöä ei pahemmin ollut ja kaikki tärkeät juonen käänteet olivat ennalta arvattavissa.


*½

Crane_monkeyjotain suloistaLuonut: Crane_monkeyTorstai 20.08.2009 20:54

Näin pikku pojan jolla oli Bulkhead käsissä....se oli jotain niin suloista jostain syystä.

<3 Forever Transformers

jebajeetoki vois kokeillaLuonut: jebajeeLauantai 15.08.2009 12:43

Sorayukihehe 8DLuonut: SorayukiPerjantai 07.08.2009 11:14

Bumblebee pelaa pesistä käyttäen baseballkentän lamppua mailana ja Barricadea pallona 8D Ja kun Bumblebee saa syöttäjän vuoron nii se käyttää pallona ydinjäteroskiksia jotak pamahtaa ja kovaa 8D ja sitte se lähtee leikkii tarzanii ja kiipee talon katolle ja hyppää alas 8D


Älkää enää koskaan päästäkö mua aamusta pelaamaan transformers: the gamea

ps. tiesitteks et bumblebee melkee räjäytti ittensä
pps.keitin kahvit faijalle ja ensimmäinen kysymys oli et ''mitä pahaa sä oot nyt tehny'' 8D
ppps. olkaa kiltisti tai bumblebee ja barricade tulee painii teiän takapihalle 8D


Joo musta pidetään 8D

TIITUSTÄSMOI[Ei aihetta]Luonut: TIITUSTÄSMOIPerjantai 10.07.2009 01:07

Tranformers 2 ihan sika kingi! :D
ps. Elvis http://www.youtube.com/watch?v=T3zI47aiZLQ&feature=related

ronnAomg omg it's coming!Luonut: ronnAKeskiviikko 18.03.2009 11:56

awwwwwwwwwwwwww, transformers 2: the revenger of fallen tuleee vihdoin kesällä elokuviiiin!! okei, tiesinhän mä ton jo aikoja sitte, MUTTA nyt näin traileriiiiiin. &lt;tuuletus&gt;
niiiiiin pakko mennä kattomaan toi kyllä, vuoden odotetuin elokuva mun osalta! :))))))))))))))))
näyttää kyl olevan autobotit pulassa, pahassa sellasessa, mutta ainaki tulee olemaa jännä ja toivottavasti vähintään yhtä hyvä ku eka osa oli<33

http://www.transformersmovie.com/ <33


niin ja tottakai odotan myös uutta ilmestyvää harry potter elokuvaa, mutta sitä ennen mun on pakko lukea se kirja!! ihan hävettää ku en oo vielä lukenu vaikka kirja on omanaki vissii (en ees meinaa muistaa omistanko sen vai en:S). huoh, pitääki alottaa tänää lukemaan. tai no, oonhan mä sen alottanu mutta en oo lukenu ku parisen kymmentä hassua ekaa sivua.

MKDELTAjärkevääLuonut: MKDELTAKeskiviikko 04.03.2009 20:58

"Niin vaan siis sitä et ei se taia oikein sillein toimia että ihmisellä ois siellä päässä joku kuskina. Ennemminkin niin että se kuski on se ajoneuvo. Niinkun transformerseisissa."