IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Seniorit
Perustettu
17.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 048 (1.7.2008 alkaen)
Koko
142 jäsentä
Tyttöjä: 78 (55 %)
Poikia: 64 (45 %)
Keski-ikä
32,4 vuotta
Otos: 82 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (142)

`TiaG_N_GToloppanen^BoBi^Wilma|R0xukatt_PrincesSalmataivskertttttuwekSapariUtsukushiiasenneongelmia|tikkaLakmn
« Uudemmat -

GAYFOXMinne maailma on menossa):Luonut: GAYFOXKeskiviikko 31.07.2013 16:07

Myhyw, aloin vaa täs mietttii et miks ihmisten pitää muuttuu, ja yleensä AINA huonompaan suuntaan (en nyt puhu et ulkonäöllisesti) vaa henkisesti, mut se saaki onneks muistot tuntumaa niin arvokkailta, koska voi kelaa et mitä aina tuli tehtyy sen ja senkans ennen ja tällee...ehkä joskus hymyki vierähtää kasvoille miettiessä. Mut kamalaa huomata miten nykynuoret on ERILAISIA ku mie ku olin penska O__O
siis kaikki ryyppää ja polttaa tupakkaa ja aaaa.. kamalaa, mä leikin viel 17 vuotiaanaki vissii metäs sotaa.. ja ensimmäisen tietokoneen ilman nettiä sain ku olin 15, netin sain vissii vast 16 vuotiaana. NYKYAJAN nuoril on kaikkee.... iphonet ja omat läppärit ja tabletit ja kaiken maailman systeemit..En haluu tietää minne tää maailma on menossa ku iteki on vasta suht nuori ja joutuu näkee ja kokee tän kaiken, vaikka oma lapsuus oli vähä erilaisempi ja pidempi (ikuinen nuori mayb?). Noh, ehkä neki viisastuu vanhempana.. hope so ;_;
Ja älkää tulko huutelee siel yhtää mitään, halusin vaa ilmasta asian jota oon miettiny aika pitkään ja hartaasti, silti en osaa muotoilla sitä tekstiks kovin samal taval kuitenkaa millane se on meitsin pääs. Mut pohdin kovasti maailmaa ja sen menoa.. PLAAH MÅ!! o/
En oo vihanen enkä muutakaa, oon vaa surullinen, ku tän muutoksen on omin silmin kerenny näkemään.

SilverSwirl[Ei aihetta]Luonut: SilverSwirlMaanantai 07.05.2012 02:08

Nämä nykyajan nuoret! Mien kestä!

hebe__[Ei aihetta]Luonut: hebe__Lauantai 24.12.2011 21:43

En kestä galleriassa lahjoistaan valittavia kersoja!
"yhyy en saanu just sitä 1500 euron järkkäriä mitä toivoin, maailman paskin joulu!11!11!!!1" tai "yhyy sain vaan 500e rahaa, kameran, puhelimen, läppärin, pöytäkoneen, xboxin ja suklaalevyn, viime vuonna oli siis niiiiiin paljon paremmat lahjat!11!!1111!!!"

HUOH. Miksei voi vaan olla tyytyväinen niihin lahjoihin mitä saa? Ei se oo itteltä pois vaikkei kaikki lahjat oiskaan niin kalliita tai mieluisia, vaan päinvastoin. Ihmiset on kuitenki halunnu muistaa ja käyttää rahojaan lahjan hankkimiseen, mut kiitoksena on sit valitusta siitä miten läppäri ei ollu tarpeeks kallis tai järkkäri oli väärän merkkinen.
Miks näille kakaroille ees ostetaan lahjoja?

Pyydän, olkaa kiitollisia kaikista näistä jutuista mistä teidän ei tarvii maksaa yhtään mitään ja joilla muut ihmiset yrittää osoittaa välittävänsä teistä. Ajatus tosiaan on tärkein.

SoffiiaROAWRLuonut: SoffiiaTiistai 13.12.2011 19:38

Voiks joku kertoo mul sen idean "Henkilö blabla ei ole enää sinkku, vaan parisuhteessa" ja sit ku joku siin kysyy et kukas se on nii vastaus on AINA "joku vain" tai "kerron chatis--->" tai "sitä ei useimmat tiiä ja lopuil ei kerrota."

Ja sit bestikset huutaa siel "MÄ TIIÄN KUKA SE ON!! <3<3"

Mut siis...
Miksi tälläinen ? :D

Ku minä sitten viimein rupesin virallisesti facebookinkin mukaan seurustelee nii ei mul mikää ongelma ollut jos joku halus mun kullan tietää :D

Onks tää taas niit pissis juttui ? Häpeeks ihmiset vaa nii paljon seurustelu kumppaneitaan ? Vai halutaaks tää pitää omana tietonaan ihan muuten vaan ?

Vai onko nykynuoriso mennyt siihen suuntaan ettei kultansa nimeäkkää tiiä ennen ku ollaa nii vitun rakastuneita ? :DDD

Suosittelen, että sä et katsoisi tätä porukoiden valvovien silmien alla.

"Heti videon alussa nähdään kuinka Bart Simpson kirjoittaa kappaleen alatyylisen nimen roskakoriin spraymaalilla. Myös sen jälkeen nähtävä bändi ja itse Nygård on toteutettu samassa hengessä, mutta mukaan mahtuu parodiaa myös sekä South Parkista että Angry Birds -pelihahmoista."
- Miksei ole mainittu Jeesusta? Hänkin on mukana tässä videossa.

"Heidän lisäkseen mukana ovat myös muiden muassa Iines ja Aku Ankka, Hämähäkkimies, Vaaleanpunainen pantteri, Kiss, Eminem, Michael Jackson, Miss Piggy, Smurffit ja Bin Laden sekä Lumikki, jonka irstasta esiintymistä on jouduttu sensuroimaan. (kohdassa 1:02-1:10, ja etenkin 1:07)"
- Ja kohdassa 2:39-2:44 ikuisettiin kahden pupun tissit, ja nännitkin on pistetty mukaan. Mukana on myös juttuja, joita ei kandee kokeilla kotona, ikinä. Ja kyllä, mukana oli myös Jeesus, Pringles-ukko, eräät aaveet, Duracell-puput, eräät mangahahmot ja nunnat. Ja niinku arvaatkin, niin asiattomissa merkeissä.

http://www.stara.fi/2011/04/29/petri-nygard-sivaltaa-simpsoneita-ja-angry-birdsia-videollaan/
Tätä oli oikein uutisoida. Ja jos haluut kattoo tän läpi, niin suosittelen, että vasta silloin, kun pikkusiskosi tai lapsesi on pistetty nukkumaan. Ja jos olet alle 15-vuotias, niin suosittelen, että jätät sen katsomatta. Ite olen kuulemma 14w, ja kauhistuin.
Räpissä pelkästään sanat ovat hyviä. Mutta rockissa ja hevissä sekä sävelmä, että musiikki kokonaisuudessa ovat hyviä. No räpissä ei ookkaa kunnon sävelmää.

Nykyajan ihkuteinit kuuntelevat mitä naurettavimpia artisteja: Petri Nygård, Justin Bieber, Rihanna... en tykkää. Nygård siksi, koska biisit opettavat pikkutenuja juomaan ja kiroilemaankin (elleivät kiroile jo), Piiperi on miehistynyt, mutta kuuluisin sinkku Baby sekä vanha "pottatukka" jäävät vihaajien päähän loppuelämäksi. Rihanna soi joka tuutista, sitä tyrkytetään myös työläisille. Nykyajan poppi ja räppi on mennyt muutenkin todella mauttomaksi paskaksi.

Selvä Päivä-biisiä käytetään aina, kun mennään ryyppää. Ja muutenkin.
"Nyt loppu juominen ja aletaan ryyppää"
"Selvästi hyvä päivä... hyvästi selvä päivä!"
"Mä oon kännissä, missä sä oot?"
"Reeniä horo, siin o ämmille läksyy"
"Ota kuvia räps filmaten"
"Ilman hauskaaki voi olla viinaa"


En ihmettelekkään, miksi lapsista tulee ärsyttäviä lissuja. Voi vanhempia, miksi alennatte lapsenne tämmöseen?
- Nykyajan "porukat" eivät osaa kasvattaa lastaan. Voisivat edes pikkupiiskan antaa silloin, kun tekee tällä tavalla (ryyppää yms.)

Jos haluat välttää Selvä Päivä- biisiä, niin mustalle listalle päätyvät ainakin NRJ, YleX ja maybe Voicekin. Voicesta en oo ite kuullu ikinä, NRJ:nki kohdalla se on veikkaus, mutta YleX:stä oon kyllä kuullut. Viimeksi mainitulta kuuluu myös muita ärsyttäviä teinikappaleita. Ehkä jopa enemmän kuin NRJ:ltä yöaikaa lukuunottamatta (jolloin kuuluu Yöradio).

Suosittelen sen sijaan Radio Rockia, Metro FM:ää (kuuluu vain Stadissa), Kiekkoradioa, Radio Aaltoa, Radio Nostalgiaa (turha odottaa sieltä mitään uutta kamaraa, niinku nimiki kertoo), Iskelmää (kuuntelen vain silloin, kun muualta ei toimi), Ylen muita radiokanavia (joista en itekkään oikein tykkää), SuomiPOPia (toivottavasti ei tule, pelkään pahasti että tulee), Novaa ja lähestulkoon muita semmosia.
~ Miipa kumartaa.

BrianvitunJonesJatkoa pohdileskulle!Luonut: BrianvitunJonesKeskiviikko 05.01.2011 09:26

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAARGHHH??

hhensd[Ei aihetta]Luonut: hhensdSunnuntai 28.03.2010 23:05

Emmi. sanoo:
mut siis eiks kuikka oo kala ?
olin tänään kävelemässä salille,noh sitten cittarin kohdalla oli 3,1-2lk poikaa,sitten ku kävelin siihen niitten kohalle ni yks niistä pojista tulee siihe mun luo ja tokasee ''iltapäivää,anteeksi neiti mutta voisitteko auttaa?minulla on aivokasvain:D sanoin vaa et ''joo tota,sori mut en voi nyt auttaa, poika vaa huutaa sitte et ''NO VOITKO ALKAA MUN KAA!nooo ala munkaa nyt !''
''vastasin:joo tota sori,mut nyt en kyllä ala:D poika: ''HEY, C'MON BEIBI,ALA NYYT! '' mä''joo en edelleeenkä ala '' poika:'' OOTKO SÄ NII KAUNIS ETTET VOI ALKAA?!?'' mä''joo kyllä oon :D'' poika:'' NO FUCK YOUx2''

^ MIHI TÄÄ MAAILMA ON MENOSSA : DDD nykynuoret on hurrjia :DD

laurraöJANIA VITUTTAALuonut: laurraöMaanantai 08.03.2010 17:31

J4N sanoo:
- noi jotka on syntyny joskus 2000
- ne on iha lesoi
- saakelin nykynuoret

... OLEN MYÖS JOSKUS MIETTINYT, ONKO JANILLA KAIKKI HYVIN?

J4N sanoo:
- ai vittu
- ja mun
- polviki jotenki vittuilee
- se niiku lagaa
-jasiit kuuluu naksumist
- yrittääköhä se sanoo mulle jotai
- jotai salast viestii

... ON SILLÄ, KAI SE ON LIIKAA OLLU MUN SEURASSA?

J4N sanoo:
- taas siit kuulu se ääni
- se tais sanoo moi
« Uudemmat -