IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
30.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 713 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,4 vuotta
Ylläpitäjä
Bibob

Jäsenet (4)

sslutrut1naBibob
« Uudemmat - Vanhemmat »

PIILAPIILA!Luonut: PIILAPIILAPerjantai 30.04.2010 18:13

huuhuhuhu,
vihdoin pois
rupes aiva ahdistaa loppu viimeks XDDD

'Rohkeutta ja oma-aloitteisuutta lisää niin 'hyvä tulee'!!'
-.-
Oli vähän hankala niille kersoille mitää puhuu ku en mä osaa XDD
Sit vaan olin hiljaa ja hymyilin koko ajan. D::

Noh ohi on, onneks. 8)

HHHOHOHOH miila tulee yöks tänää tai huomen.
Huomen vapputoril with Heli? (Marianne????????????)

PIILAPIILA!Luonut: PIILAPIILAMaanantai 26.04.2010 02:00

Eikä.
Mä en oo valmistautunu kohtaamaan helvetin ärsyttäviä lapsia...
Omg..
Mä en pidä lapsista..
silti meen eskariin tettiin...

järskä;<Luonut: järskäSunnuntai 21.02.2010 03:14

Nyt just tuntuu siltä et en selvii elos ;<
Nykyään tuntuu olevan täysi tabu puhua lasten vittumaisuudesta. Jos ilmaiset julkisesti, että et pidä lapsista niin heti sinut leimataan huonoksi ihmiseksi ja jollakin tapaa päästäsi sekaisin olevaksi. Ja annas olla jos vielä ilmaiset haluavasi kuitenkin omia lapsia niin heti alkaa kuiskutus selän takana, että varmastikin sinusta tulee lasta hakkaava vanhempi ja muutenkin lapsen tarpeita ei-huomioiva.
Itse vihaan lapsia yli kaiken enkä pelkää kieltää sitä. Hyvin harvoin vastaan tulee lapsia joista pidän. Nykyajan lapset vain riehuvat, satuttavat muita ja haluavat helvetti aivan kaiken minkä näkevät. En syytäkään lapsia tästä, vaan vanhempia ja muuta ympärillä pyörivää maailmaa. Vanhemmat eivät enää anna tarpeeksi aikaa lapsille eivätkä opeta mikä on oikein ja mikä väärin. Kun Pikku-Petteri huutaa kaupassa haluavansa lakupatukan niin äiti, joka ei jaksa kuunnella huutoa, ostaa sen pienelle räkänokalleen ja kun Pikku-Marja repii toista lasta hiuksista tarhassa ja viä tämän nuken niin äiti vaan taputtaa päähän ja sanoo "Voivoi, ei noin saa tehdä" ym paskaa läpertelyä.
Ennen vanhaan kun Koivunniemen Herra tanssi lasten pakaroilla kunnon ripaska soolon niin ei tehny lapsi enää mittää pahaa vaan oppi kerrasta mikä on oikein ja mikä väärin tai kun isä pitä puheen kuin Helvetin tuomioistuin niin lapsesta tuli nöyrä kuin koirasta. MUTTA jos nykypäivänä annat hieman tukistusta tai vanhan kunnon luunapin niin samantien on lastensuojelun tantat ovella syyttämässä lapsen pahoinpitelystä.
Tämän paskan kasvatuksen tulokset näkyvät hyvin esmes keskustorilla. Siellä ne 12-18v. hengaavat ilman mitää mannejen ja ählämeitten kanssa ja terrorisoivat koko aluetta. Vanhempia ei kiinnosta missä he olevat ja koulua tuskin käyvät. Vanhemmat maksavat AIVAN KAIKEN ja intohimona on päästä syyttä suotta hakkaamaan joku.

Sisartani lainaten:
"Se on ainoa kerta kun suostun ostamaan aidon nahkatuotteen ja sekin on kunnon nahkavyö, naulaan pistän roikkumaan seinälle ja lapsille näytän ja sanon, että tuosta tulee kun on ilkeä."

Ystävääni Miaa lainaten:
"Jos lapseni ei syö ruokaansa tai kiukuttelee, laitan vaatehuoneeseen istumaan. Kun menen kysymään syökö tai suostuuko olemaan kiltisti, jos vastaa kielteisesti niin sammutan valot huoneesta."
Ja vittuku ne on KOKOAJAN pihalla ja niil on ehkä 3 vuotias kakara joka HUUTAA ja ITKEE 24/7 ja mä kuulen sen täydellisesti mitä siel tapahtuu varsinki ku on IKKUNA AUKI. :
) Ja ei siin mitään, mutta se kakara itkee kurkusta silleen et se RAASTAA korvia ihan sairaasti!

Kaikist ihaninta on HERÄTÄ siihen ku viereisestä talosta kuuluu hirvee huuto! Mutta kiitos omakotitalojen mulla ei oo mitään aihetta valittaa tonne. Ja en haluiskaa koska aina ku me biletetää meil yöllä niin uskon et kukaa meijän naapuri ei saa nukuttuu, on sen verran kova meno. :'D

aavikkohiekka[Ei aihetta]Luonut: aavikkohiekkaMaanantai 22.06.2009 21:09

http://www.youtube.com/watch?v=Obuo4npi42U

no voi vittujen kevät kun kakarat on tyhmiä! -_-""
ei kannata kaikkee tehdä mitä teeveessä näkee saatana. -.-
ja GAARA ON MAHTAVA UGGELI ÄLKÄÄ MUMMOT SITÄ SYYTELKÖ
perkele.
ipe sanoo:
minä en oo ikinä ees vauvaa sylissä pitäny
ipe sanoo:
minulle ei semmosia anneta
eve sanoo:
ETKÖ???????????
ipe sanoo:
en
ipe sanoo:
kukkaan uskalla minun käsiin semmosia antaa
eve sanoo:
joo no ihan hyvä kylllä on

:'DDD
« Uudemmat - Vanhemmat »