IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
21.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 80 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 2 (40 %)
Poikia: 3 (60 %)
Keski-ikä
27,4 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,6 vuotta

Jäsenet (5)

JrernaVedeskajamost-wantedTuchkaShonen
« Uudemmat - Vanhemmat »
Hei te lukijat. Olen jo kauan ihmetellyt yhtä asiaa, mikä pistää silmään mutta piiloutuu arkeen loistavasti. Nimittäin nuorten tyttöjen kommentointi toistensa kuviin. Kun puhun nuorista tytöistä, en tarkoita sillä kaikkia, vaan näitä 'lissuja' ja 'pissiksiä', kuten nuorisokielen termit kuuluu. Olen jo pitkään seuraillut esimerkiksi Facebookissa vastaantulleita kommenttisarjoja, jotka kuuluvat usein kutakuinkin näin:

A: "Vähä sä oot nätti! <3"
B: "En oo sä oot <3 Mut kiitos"
C: "Joo vähä kaunis karehdin sua kulta <33"
B: "Enkä ku mä sua <3"
C: "Uu oot tosi seksikäs!"
B: "Kiitti mut sä se oot <333"

Siis ihan oikeasti, onko näillä teinitytöillä todellakin niin pirun paha alemmuuskompleksi, että pitää kehua toisia että saisi itselleen kehuja, koska tietää mitä toinen vastaa?! Tai sitten vastaavasti kalastellaan kiitoksia ulkonäölleen että muistaisi jatkossakin olevansa ihan nätti/ miten toisia miellytetään. Eikö ihmisillä oikeasti ole enää mitään hajua siitä itseytensä persoonallisuudesta ja ainutlaatuisuudesta? Oman tieni kulkijana minua suomeksi sanottuna hävettää vastaava muottiinasettautuminen, vaikka kuinka "olisi helpompaa mennä virran mukana". Kyllä sen toisaalta tajuaa, että pelkää sitä mitä muut sanovat vaikkapa niistä harrastuksista, jos ne poikkeavat valtavirran säätelemistä ehdoista. Oma tie on raskas kulkea, mutta palkitsee toivon mukaan rutkasti enemmän.

Toinen, mihin haluaisin henkilöiden kiinnittää huomiota, on paljastava pukeutuminen. Tällä kommentilla en tarkoita sitä, että pitäisi pukeutua kokovartalohaalareihin, mistä ei näy paljasta pintaa kuin päästä ja niskasta. Paremminkin niin, ettei pukuvalinta lopu juuri vesirajaan, vaan pikkaisen alemmaksi, ihan vaan vaikka polviin asti. Tuskin kukaan siihen kupsahtaa, ettei reidet olekaan kaiken kansan nähtävänä. Kyllähän tällä ikää pitää omaa kroppaa näytellä kun ei ole vielä ryppyjä, mutta kunnioitus toisia ihmisiä kohtaan pitäisi mielestäni näkyä myös vaatevalinnoissa. Tällä haavaa vaikuttaa, harmi kyllä, suosituimpana asukokonaisuutena olevan se toppi, patellavyö (kutsutaan myös 'tissivyöksi') ja oikein lyhyempääkin lyhyempi hame. Tai pitkä topin alaosa. Mistä minä sitä tietäisin, kun en vastaavasti pukeudu. Etenkin talvella on pöyristyttävää nähdä, miten nämä nuoret neitokaiset pukeutuvat. Alaosana yleensä legginsit ja juuri pakarat peittävä riepu. Näiden kanssa jokin oikein paksu talvitakki tai sitten ruskea nahkatakki, joissa on resorit alhaalla, hioissa ja hyvä ettei keskelläkin. Siis juuri sitä kastia, mitä löytää lähes jokaisesta vaatekaupasta.

Tiedän kyllä, että on ärsyttävää kun joku nipottaa tällaisista asioista, mutta tämä onkin vain yksi mielipide muiden joukosta. En halua loukata tällä tekstillä ketään, sillä jokainen meistä on täysin tasavertainen ihminen muiden joukossa.

I0na[Ei aihetta]Luonut: I0naSunnuntai 27.09.2009 00:39

1. Irakin sota?
- Miksi? tämähän on tyhmää ollut jo alusta asti. "Alan Greenspan totesi, että "Irakin sodan ensisijainen syy on öljy, mutta kaikkien tietämän totuuden sanomista ääneen pidetään poliittisesti epäsopivana""

2. Eläinkokeet?
- turhaakin turhempaa. meikeissä voisi käyttää kaiken moskan sijaan luontoperäisiä aineita, joista tiedetään etteivät ne aiheuta allergisiareaktioita.

3. Abortti?
- Jokainen tavallaan, en puolusta enkä ole vastaan.

4. Yhden yön suhteet?
- Sinkuille ok, suhteessa ei nyt ihan niin suotavaa

5. Salatut Elämät?
- HYI! Kauhiaa moskaa

6. Big Brother?
- Ihan mukavaa viihdettä iltaisia. Laitetaan marsut häkkiin ja seurataan miten tulevat toimeen.

7. "Ei seksiä ennen avioliittoa" -periaate?
- Ni mitä paskaa! Kuka tahtoo ostaa sian säkissä. Parempi panna ensin ja koeajaa tuote sopivaksi.

8. Kuolemantuomio?
- Tietyissä tilanteissa ok. Mielisairaille psykopaattimurhaajille/pedoille sopiva toimen pide.

9. Teinikihlat?
- Nojoo. itseni voin luokitella tähän kastiin. "ei kannata mennä vuoden tai alle seurustelun jälkeen kihloihin"-kimitys on paskaa. jokainen tekee elämällään mitä haluaa. ja kihlauskaan ei enää nykyään ole se ah-niin-ihana-lupaus avioliitosta.

10. Kannabis laillikseksi?
- kakspiippunen juttu. toisaalta jees ja toisaalta ei. piripäitä pyörii kylillä muutenkin, niin lyö siihen nuo pilvipäissään olevat hipit sekaan. anteeksi yleistys.

11. Maahanmuuttajat?
- antaa tulla vaan. valtion pitäisi heille turvata työpaikan saanti ja yleinen toimeentulo.

12. Johanna Tukiainen?
- en edes kommentoi. miksi tulit julkisuuten tuksu!?

13. Kirkosta eroaminen?
- poissa. jos ei usko ei usko. jos ei halua maksaa kirkollisveroa, jolla maksetaan armeija, "virkistymisillat" yms, eroaa

14. Pakkoruotsi?
- kyllä. suomen toinen kieli, pitäkää se koulussa. vaikka sitä ei ikinä tarvisikaan.

15. Facebook?
- koukuttavan ihana!

16. Sikainfluenssa?
- turhan iso kohu pienestä asiasta.

17. Koulusta lintsaaminen?
- menkää sinne kouluun ja olkaa siellä! pääsette vähemmällä, jos ette lintsaa.

18. Kasvissyönti?
- todellakin. miksi kasvattaa karjaa vaan syötäväksi, joka samalla aiheuttaa suurimman osan ilmastopäästöistä. huonot olot, ahtaat tilat. hyi! ihminen pärjää ilman sitä medium pihviä lautasellaan.

19. Miehille kuukautiset tasavertaisuuden vuoksi?
- no ei nyt sentään! parisuhteessa riittää, että yhdellä vain on PMS kerran kuussa.

20. Legginssit+minihame yhdistelmä?
- joo hyi!

21. Viljapeltokuviot?
- ehkä tuolla jossain on sittenkin muuta elämää. tai sitten punaniskat ajelevat perjantaipullonsa kanssa sillä vuoden -65 traktorilla ympyrää pelloilla. kuka tietää
« Uudemmat - Vanhemmat »