IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
23.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 285 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 2 (9 %)
Poikia: 22 (91 %)
Keski-ikä
25,5 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Poikien keski-ikä: 25,5 vuotta

Jäsenet (24)

Uimari^^92Hate__anisePiitti^suksisaksipökköDNRNargothrondkasspervattu-JohnnyK_rauno65_N1pa_TsuhoApostoli-JamesSmauli
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mies oli telttailemassa metsässä. Hänellä oli uusi hieno makuupussi johon hän laittoi nukkumaan iloisin mielin. Keskellä yötä hän heräsi outoon tunteeseen jaloissaan. Hän kurkkasi makuupussinsa sisään muttei pimeän vuoksi nähnyt oikein mitään. Hän kaivoi reppunsa esiin ja vetäisi sieltä taskulampun. Hän napsautti lamppuun valon ja suuntasi sen makuupussinsa sisään. Pussin perältä tuijotti koiran kokoinen paarma.

DNRTHVLuonut: DNRMaanantai 22.12.2008 03:42

Pikku-Erkin syntymäpäiville taikuriksi pestattu lihava, viiksekäs mies söi aika vitusti hiivaa ja räjähti aika vitun väkivaltaisesti taikuriesityksensä päätteeksi. Sisäelimiä ja hiivaa valui kaikkien pienten synttärivieraiden juhlavaatteille. Puhtaana säilyivät ainoastaan keittiön lattialla sikiöasennossa makaavan, jääkaappimagneetin nielaisseen, sekunti sekunnilta sinisemmäksi muuttuvan pikku-Raimon vaatteet.
Lihava viiksekäs mies kävi iltalukion englanninkurssia. Kotiaineen palautuspäivänä mies palautti aineensa opettajalle tärisevin käsin.

WHY REAL MAN LISTEN HEVI METAL AND SOM BROGRESSIVE TOO

If man listen to pob or hib hob man = realy stopid. If listen to urja hep or toto man is very intelicent.
But if man listen to Judas Briest = METAL GODDDDD!

Opettajana toiminut Rob Halford hymyili ja näytti miehelle peukaloa.


Naapurit katselivat vähän kummeksuen takapihalla oravia oksasilppuriin heittelevää alastonta Matti Kyllöstä. Samaan aikaan Rob Halford kiersi liikenneympyrää jo kolmattakymmenettä kertaa harrikallaan Turbo Loverin soidessa jossain kaukaisuudessa.

DNRMETAL GODDDDDLuonut: DNRKeskiviikko 05.11.2008 15:47

Mies asetti Painkiller-vinyylin soittimeen. Jostain syystä se pyöri noin 27,34-kertaisella nopeudella tavallisiin vinyyleihin nähden ja räjähti pian silpoen väkivaltaisesti kaikki muut miehen lisäksi huoneessa olleet ihmiset. Hymyilevä Rob Halford kurkisti oviaukosta, katsoi vahingoittumattomana säilynyttä miestä ja totesi ''METAL GODDDD!''

DNRBROGRESSIVE DRIVINLuonut: DNRKeskiviikko 05.11.2008 15:25

Uriah Heepiä kuunteleva viiksekäs mies suoritti vielä vanhoilla päivillään ajokortin. Hän ei kuitenkaan oppinut koskaan käyttämään kytkintä kunnolla, joten ajosta tuli erittäin nykivää ja erikoisen näköistä. Mies kuitenkin myhäili tyytyväisenä ja ajatteli: ''BAD USAGE OF A GLUTSCH = BROGRESSIVE DRIVIN = GOOOOODD''.
Synkät ja ilmiselvästi pahat nuoret miehet kuvasivat synkkää ja ilmiselvästi pahaa black metal-musiikkivideota metsässä keskellä yötä. Saatanallinen kahden soinnun black metal-kappale kaikui ilmoilla ja pingviiniä muistuttavat miehet kurkistelivat puiden ja kivien takaa synkät ja ilmiselvästi pahat ilmeet naamallaan. Samassa maankuori alkoi lohkeilla ja ilmoille kajahti infernaalisen kovaääninen kitarasoolo. Savun hälvettyä synkät ja ilmiselvästi pahat nuoret miehet havaitsivat tumman hahmon seisomassa keskellä aukiota. Toinen synkistä ja ilmiselvästi pahoista nuorista miehistä tokeni ensimmäisenä:
-Kato Kroghblrägh! Saatana o tullu hakee meitä! Me manattii se esiin! HAIL SATAN!
-No vittu ei toi oo saatana! Se o vaan joku kalju homo! Saatanalla o pitkät mustat hiukset ja gorpse baintit niinku meillä!

Musta hahmo kääntyi, katsahti synkkiä ja ilmiselvästi pahoja nuoria miehiä merkitsevästi ja sanoi:
-Ootte muuten oikeassa pojat! Mä tosiaan olen kalju homo ja nyt näette mitä ''Delivering the Goods'' todella tarkoittaa!

Synkät ja ilmiselvästi pahat nuoret miehet nielaisivat äänekkäästi. Rob Halford hymyili salaperäisen näköisenä...
« Uudemmat - Vanhemmat »