IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
18.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 886 (1.7.2008 alkaen)
Koko
147 jäsentä
Tyttöjä: 138 (94 %)
Poikia: 9 (6 %)
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 75 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,8 vuotta

Jäsenet (147)

sannw`LadySunshinemimmipöhhhannna``^^Turri^mazabble-Tjiia-_-criminal-_minsgusofiaemilia-SiepinPoikAbutterinmati|da^camiihh^Gebs[jojoo]
« Uudemmat - Vanhemmat »

jäärisahhahLuonut: jäärisKeskiviikko 04.08.2010 23:23

mä saan nauraa seitsemän pitkää vikkoa ft. essi

okmitä :''D

Zens^^100Luonut: Zens^^Torstai 24.06.2010 02:43

Sata täynnä (;

Joo, kisat meni hyvin. Lähin tallille ~12 ja olin koton noin 23.00 :D
80 meni ûberhyvin ! Tulin 8. vaik oli 41 osallistujaa! Ja 90 Galon vähän innostu menee täysii ja sit se ei enää jaksanu nostella jalkojaan, ni tuli 8 vp uusintaradalt. Vitutti eniten se, et oisin kokeillu hyppää vesihaudan siin 90, mut se oli uusinnan vika este, eli en päässy hyppää sitä. :(

Nii ja nyt en pääse ma-su ollenkaa tallille! :'(

-emm\JebaaLuonut: -emm\Sunnuntai 14.03.2010 21:28

Viikoloppu anskul ft. Kaisu<3 Sillee oli iha kivaa jotenki, uusiks vois men ja tällee : D Tai mitä täs kiertelee oli parast<3 Vähä kyl väsyttää mut nukutaa huomen kässätunnil. Hyppäsi Kingil n. Metri ku ansku oli tehny tolppii, enkä ees tippunu ja hyppäs jo toisel yrittämäl ja ''voitin'' korkeus hyppy kisa :') Ansku kyl unohti pitää ne loput kisat, mut iha sama tuli tasapeli :') Paitti et ne kortsut unohtu ni se yks kisa meni vähä perseellee, kiitos mu allergia (miettikää kaikki niis pienis päissänne) Maastoreissu Kaisu-Santtu Emma-Pontso Ansku-Kingi ei oikee onnistunu ku Pontsol ( 5.v suokki ori ) Ei pysyny oikee käsis (olymppiat kolmoses) ku sil oli vähä virtaa. Laukattii sille asvalttii pitki ja yhtees laukka oli vähintää 2 km putkee ja saatana ku piti kääntyy aurasuol ni Pontso paineli suoraa ja Ansku vaa huusi kaisul et Kaisu mee perää ja sit ne laukkas siel mu peräs. Ensi mua nauratti mut sit ku tajusin et tää ei oikeesti pysahdy ja anskul 2 km matkaa viel, ni sit iski sellane pieni paniC varsinki ku näin et edest tulee bussi ja pontso pelkää bussei. Onneks sielt yhest pihast tuli auto ja pontso pelästy sitä ja jarras ja sain se menee laukaaa sin lumihankee ni ei jaksanu men nii kovaa enää ja sit siihe tuli sellane joku vanha kioski si sain käännettyy sen sin ja tulin sit aika hätäsee alas ja ansku tuli pontsol. Kyl se anskul pysy paremmi mut silti ku käytii viel myöhemmi ajaas ni sil oli virtaa. IIrol oli tänää sit vuorostaa virtaa, se hyppi pystyy ja pukitteli ja teki kaikkee mitä keksi. Kaisu tippuili minkä kerkes :D Mää kingi mentii sille rauhallisesti, kunnes mul palo hiahat se kans ja vein se tallii.

-emm\Olis jo huomine!Luonut: -emm\Torstai 11.03.2010 19:52

Olisjo huomine odotan viikoloppuu nii paljo! Siit tulee parast ikin!! ;DD Pe - Su viikoloppuleiri By: Ansk||

Sain taivuteltuu äiti vihdoi, ensi se sekos ku kysyin, mut sit se rauhottu ja loppuelopuks se anto! Se jankutti vaa et ansku ei oo su äitis eikä talli kotis ;DD Ja sit ku sanoin vaa mee isäl et niinku mihi et mus luot? Eks luot muhu? Eks luot et mää ja kaisu ollaa iha järkevi? Sit se katto mua ja sano ; Tee touhuist ei ikintiä, eikä varsinkaa kaisu ajatukse juoksust, sit hajosin :')

-ssara-[Ei aihetta]Luonut: -ssara-Maanantai 14.09.2009 10:48

ai kouluu? ei emmä tänää ;P
No ei kyl mä tänää >:|

hohhoijaa after school to stable ratsii minimukku nettte mulkku et se oppis tassuttaa ural näteest:)))

JEEE!!! miu kone on korjattu nyt<333 pitäis olla ny nopeemp<3333333333333333333333

Lyllikkikävipä tuuri :)Luonut: LyllikkiLauantai 06.06.2009 21:21

Latukka muuttaa syyskuussa Suojalammen tallilla. Oikeesti siel on NIIIIIN mukavaa porukkaa (puhuttiin jo yhteisistä baarireissuista:D) et oisin jo nyt halunnu viedä Latukan sinne, ja kaiken lisäks opistolta sinne on vaa joku 3km.
Meijän jälkeen jonossa on kuulemman viel 6 ihmistä, mut myöpäs vietiinkii paikka :D

Oikeesti mä varmaan muutan sinne, enkä opistolle :D
Noh...
Perjantaina tallille klo 11 ja oltiin siel yötä Elenan kaa (kun Suvi oli pilkkikisoissa, niin hoidettiin eläintarhan eläimet :D), ratsastin Laten yms.

Lauantaina herätys 8 ja aamutallin teko ja ratsastin Laten ja sitten 11 lähettiin Itätuvantallille Elenan ja Roosan kaa ja siellä ratsastin kanssa ja kotona olin joskus ehkä viideltä tai kuudelta?

Sunnuntaina Lähettiin sitten 11-12 Itätuvantallille Elenan ja Roosan kaa ja ratsastin siellä yms ja sitten kotona olin puol tuntia ja sitten lähettiin ratsastaa Latee Tanjan kaa yms ja olin sitten puol 9 kotona.

Tänään lähettiin puol 12 Latee ratsastaa Elenan ja Roosan kaa ja äsken tultiin takas
että...

ei ollu kovin monipuolinen pääsiäinen mulla :D
Ja tänään en enää jaksanu ratsastaa yhtään, joten Roosa sitten pelasti ja ratsasti Laten :D
Oon mäkin aika hyvä hevosen omistaja :D:D

Muttah oli kivaa ainakin, kiitän ja kumarran seurasta Elena, Roosa ja Tanja :)
« Uudemmat - Vanhemmat »