IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
21.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 368 (1.7.2008 alkaen)
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 18 (67 %)
Poikia: 9 (33 %)
Keski-ikä
31,8 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta
Ylläpitäjä
Jeansi

Jäsenet (27)

advonhGniouzdowninalbionEmohomoKrissu^PeteDoherty|opa||sunnuntaitemzlanbelcoCemeteryGatesPallokuosiiidawiacetonfiskEmilya-peroxide
« Uudemmat - Vanhemmat »

amplitude[Ei aihetta]Luonut: amplitudeMaanantai 30.03.2009 05:44

vittu mikä keikka.......!!!!!

Pete alotti tas Music When the Lights Go Outilla, sit tuli taas Graham!!!!!!! ja veti Arcadien. ja senjälkee veti Last of the English Rosesin. jaja. kuitenki: maailman kipei keikka. hulllua mellakointia yleisössä ja porukka kiipes lavalle ja Pete oli vähä ongelmissa ku joku puolialaston muija loikki ja roikku siin kii .:DD:D:D:

Miten voi saman keikan aikana nähä Peten, Babyshamblesit, Dot Allisonin, Graham Coxonin ja vittu Lee Maversin!!! ja viel noiden lisäks Stephen Streetin.

Keikka loppu siihen et Mik tuli lavalle jossa oli ennestään Pete, Drew ja Adam ja ne veti Time For Heroesin. Graham tuli mukaan siihen ja lähti sit meneen. Kaikki oli sillee et "ai tää on ohi nyt" ja sit Jauho-Petteri ilmotti lavalta et vittu viel lähtee ja nyt sit parasta tulla lavalle kun on kiertueen vika päivä ja lähti sairain versio Fuck Foreveristä ikinä !!! mikään live mitä oon kuunnellu/kattonu eioo ollu noin sairas.

törkeen hyvä keikka.
« Uudemmat - Vanhemmat »