IRC-Galleria

samantekevääLauantai 04.03.2006 15:08

tänään taas vähän ankarampaa olla tässä ja nähdä sut. Se tyttö sun tukka kampaa, se on nätti ja meikannut. Kun sä katsahdat minuun mä lasken silmät kämmeniin. Ei mä en anele en kinuu. sä lähdit pois siis olkaa niin.
hän koskee sun niskaa ja hymyilee. mä en kestäisi olla. Mitä mä teen? Sul oli metalliketjussa heijastin ja mul oli sotkuinen tukka. ja maailma kuin siinä ei muita ois. Nyt mä oon väsynyt, turta ja sekaisin. mä oon säälittävä rukka, joka murheeseen uppoo eikä pääse pois. mitä musta jää? kasa ikävää, saman tekevää.
Viiniboolissa mustikoita, mun suu on sininen. Siel tytöt kerää astioita, ne sanoo jotain mä vastaa en. sä tuut ulkoa sisään, mä lasken silmät kämmeniin. vähän viiniä lisää, sä naurat sanot juuri niin.
Hän koskee sun niskaa ja hymyilee. mä en kestäisi olla mitä mä teen? Sul oli metalliketjussa heijastin ja mul oli sotkuinen tukka. ja maailma kuin siinä ei muita ois. Nyt mä oon väsynyt, turta ja sekaisin. mä oon säälittävä rukka, joka murheeseen uppoo eikä pääse pois. mitä musta jää? kasa ikävää, saman tekevää.
Ja mä vähenen, palelen, mä haluun pois,ja mä haluu en. ilman sua ei oo mua, ei ollenkaa. mikset sä ja miksen mä, miksei enään ikinä. Ja ulkona kaukana jäätyy maa. mitä musta jäljelle jää?
Sul oli metalliketjussa heijastin ja mul oli sotkuinen tukka. ja maailma kuin siinä ei muita ois. Nyt mä oon väsynyt, turta ja sekaisin. mä oon säälittävä rukka, joka murheeseen uppoo eikä pääse pois. mitä musta jää? kasa ikävää, saman tekevää. Mitä musta jää? kasa ikävää, saman tekevää.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.