IRC-Galleria

Mikä on koulu?Keskiviikko 20.08.2008 02:17

Suomen koulut on valtion hallinnoimia kommunistisia kidutuslaitoksia, joissa yritetään aivopestä kaikki Suomen lapset luulemaan, että lukio on ainoa oikea vaihtoehto jatko-opintoihin ja että veroja kannattaa maksaa. Aivopesun alaisista onnettomista käytetään salanimeä "oppilaat". Lisäksi koulut yrittävät tehdä kaikista "oppilaista" "Suomen Hallituksen" itsemurhasotureita. Koulut ovat levinneet maapallon joka kolkkaan ja ovat kaikkialla yhtä vaarallisia. Saatat jopa löytää yhden ihan kotisi läheltä!

Koulussa "oppilaat" pakotetaan tekemään kaikenlaisia aivotoimintaa tyrehdyttäviä asioita, kuten katsomaan televisiota sata tuntia putkeen ja sen jälkeen kertomaan, mitä he pitävät luokan uudesta sisustuksesta. "oppilaat" eivät kuitenkaan muista tästä mitään, koska myös heidän muistinsa aivopestään koulussa kaiken muun ikävän lisäksi.

Yksi asia, mitä kouluista usein tulee, on whinettäviä teinejä, jotka saattavan kaiken päälle vielä irkata (mikä tietenkin on helppoa, jos omistaa nettiselaimen; menet vain sivulle www.irc-galleria.net). Näiden teinien yhteenlaskettu angsti onkin se pääasiallinen syy, miksi kouluja ei tulisi rakentaa asutuille alueille: angsti leviää ympäristöön ja aiheuttaa kätkytkuolemia, epämuodostumia ja huumorin pilaantumista. Turhautuneimmat teinit kirjoittelevat tietokoneviiruksia. Esimerkiksi kuuluisuutta saavuttanut Loveletter-virus oli indonesialaisen esiteinin koulunkäyntiin kyllästyneen kirjoittama ("I hate go to school"). Pahimmillaan teinien turhautuminen johtaa tämän artikkelin tapaisiin kökkäreisiin.


Jäljittävä koulupuku vähentää Talonmiehen tarkkailun tarvetta.Joissakin maissa "oppilaat" pakotetaan käyttämään koulupukuja, jotka ovat oikeasti "oppilaiden" jäljityslaitteita. Koulupuvut ovat suoraan verrattavissa vankien asuihin. Yksi koulupukuja käyttävistä maista on Japani, jossa Japanin opetusministeriö on lyhentänyt kouluhameen mittaa 30 senttiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.