IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.07.2007 14:38

eilinen ilta; Lähettii Viljon piti toimittaa sen enon joku kukkapuska jollekkii miehelle mylsälle..no me sitte lähettii sinne,viljo,mari ja mirva. ajo-ohjeet oli päin vittua,koska Viljo oli hiukkahumalassa.. Vihdoinkii löydettii kuitenkii oikea tie ja meille sanottii et se on numero 11. Ajettii sit saatanan tietä ees taas ja kaikki muut numerot siel oli ku 11. Noh,taas me soitettii enolle ja kysyttii et mitä vittua.noh, sit tuli vaa ohjeet et talo on peessi ja siin on vihree aita. niitä taloja oli sit muutama siinä ja Viljo kävi kahen talon ovella kukkapuskankaa pimpottelees mut aina oli väärä talo :DD.
Vihdoinkii oltii oikean oventakana, Viljo meni sisää mut ei menny ku hetki ku tuli pyytää meiät muut kakkukahville. eka oltii sillee et ei vittu varmana tulla,mut mentiihän me sit. päästii sisää,kaikki oli ok.istuttii olkkaris ja katottii tangomarkkinoita, kunnes meidät tytöt pyydettii kahvipöytää. oli kakkua ja kahvia.siinä me hetki kerettii nautiskella kun perheen äiti puhu kulman takana puhelimessa. en tiiä halusko et me kuullaa vai ei mut kuitenkii; "Vittu se saatana toi mukanaa kolme 100kilosta lehmää, vittu mä oon niin väsyny plääplääplää"
sit se tuli takas keittiöö et mitää ei ois tapahtunu.kysy et halutaaks lisää kahvii,sanotti et ei, ni sit "hyvä juttu ym..." mentii takas olkkarii ni se akka tulee sinne peräs huutaa et "mä oon niin väsyny,mä en jaksa enää,painukaa vittuu täält,oikeesti nyt painutte vittuu täält".noh mehä'n sit lähettii pois ja lopuks se oli heittäny Viljon tuoman kukkapuskan nurkkaa et "vittu vie kukkas mukanas"...

ei tät juttuu osaa selittää ihan niiku se meni mut kuitenkii melkein noin ^^.
oli kyl naurus pidettämist :DD
aika paha kyl ku se akka ite pyys meiät sinne kahville ym... anto viljolle viinapaukun,eikä se kerenny sitäkää juua loppuu ku se alko riehuu.
mut mä sain 20€ rahaa tost matkasta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.