IRC-Galleria

Fiftaripopparit yllättyivät – kulta- ja platinalevyt Maria-ohjelman suorassa lähetyksessä!

Musiikkiuutiset | 2009-11-18 22:33:47

Hurjassa nosteessa olevan saksalaisen The Baseballs -yhtyeen jäsenet yllättyivät iloisesti tämän iltaisessa Maria-ohjelman suorassa lähetyksessä. Bändille ojennettiin miesten hämmennykseksi kulta- ja platinalevyt.

Huomenna Voicen Heräämössä vieraana nähtävän bändin jäsenet ovat epäilemättä tietoisia Suomessa nauttimasta menestyksestään. Miehille Maria-ohjelmassa myönnetyt kulta- ja platinalevyt tulivat kuitenkin selkeästi yllätyksenä, ja saksalaispopparit olivatkin iloisia saamistaan jalometallilevyistä.

Bändi jatkaa voittokulkuaan myös listoilla. The Baseballs on tälläkin viikolla Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalla Strike!-levyllään, yhtye pitää edelleen myös Suomen Virallisen Latauslistan kärkisijaa Umbrella-kappaleella.

The Baseballs esiintyy huomenna Helsingin On The Rocks -klubilla, mutta keikka on loppuunmyyty. Faneilla on kuitenkin mahdollisuus päästä näkemään yhtyettä livenä ensi keväänä. Bändi esiintyy Tampereen Pakkahuoneella 24. maaliskuuta, Seinäjoen Rytmikorjaamolla seuraavana iltana ja Helsingin Tavastialla 26. maaliskuuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.