IRC-Galleria

hyvää lomaa mullekki.Sunnuntai 28.02.2010 22:05

millä todennäkösyydellä oikeesti ihminen voi hiuksia leikatessaa (omia tietty) sohia saksilla silmään?!! kuka perkele on nii taitava ettei ees refleksillä laita silmää kiini ku sitä lähetsyy terävän hiussaksen terä??
vastaus: NO SUSKI TIETTY!
ei vittu oikiasti. jooo siis aamulla ku olin lähössä kaskisii ja äitee oli matkalla tänne hakeen mua mukaa, ni soitin "ei taideta päästä ny kaskisii mitäs ny tehää ku silmä meni, ku mä leikkasin siihen" haha sairaaalaan het alku lomasta sitte:D nooh sielä sitte katottii "joo no syvä haava tossa on, ei ihan menny läpi asti, että täs ois lääkettä ja särky lääkettä ja tuu huomenna aamulla silmäpolille"
jep jep. huomenna takas sairaalalle kattoo että mitäs sitte tapahtuu. näkö sentään säily:D ei mitää vakavaa... mitä nyt sellanensyvä haava silmässä tässä.. ei yhtää oo kipee ei!! :O no ok. sattuu saatanasti vaikka kui syö vahvoja lääkkeitä... jeps. ei sitte tehä mitää kivaa lomalla.. saan olla varovasti ny ettei silmään mee painetta, ettei silmä repee ja näkö mee..eli en nostele mitää ja tee mitää ihmeellistä.. saan maata vaa!! jes:(
mulla on vielä sentään näkö tallella<33 nyt oon kiitollinen siitä :D mä nään vielä molemmilla silmillä!!! jeeee !!:D
kiva ku sen haavan näkee paljaallaki silmällä ku kattoo tarkasti:D ihan kivan syvä ja iso siis sillee:DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.