IRC-Galleria

7 kuoleman syntiä...(päivitetty versio)Keskiviikko 05.12.2007 22:47

1.Olla mies:valkoisen,keskiluokkaisen heteromiehen syyksi voi huoletta laittaa golfvirran kääntymisen,epätasa-arvon,pms-oireet ja sen että kahvimaito on taas kerran lopussa.
2.Olla äiti-tai ei olla äiti:uskallappa myöntää olevasi ura tai kotiäiti,aina saat haukut.puhumattakaan siitä ettei nainen halua lapsia ollenkaan.silloin hänen pitää olla valmis seisomaan kivityksessä ja mätien kananmunien sateessa.
3.Tupakointi.polttaa saa enään pihalla koirankopissa-ja kohta mustikin saa tarpeekseen.
4.Lihavuus:lihava=tyhmä lihava=laiska.lihava=itsekäs ja vaarallinen.lihavan pitäisi tajuta,että hänen takiaan suomen kansantalous menee kuralle,kun kaikki rahat menevät elintasosairauksien hoitoon.lihavaa suurempi syntinen on ainoastaan lihava tupakoitsija.
5.Epäekologisuus:kuka kehtaa enään leuhkia finskin lentopisteillä tai kaukolomilla?ei kukaan,entä kuka uskaltaa myöntää haaveilevansa punaisesta tuvasta pitkien ajomatkojen päässä?ei kukaan.suomalaisten unelmista tuli syntiä ilmasto-ongelmien myötä.
6.Haluttomuus henkiseen kasvuun:etkö jaksa vatvoa tai terapoida minuuttasi,sisimpääsi ja vaikutteitasi?varo vaan,henkinen kasvusi tyrehtyy.äläkä yritä väittää ettei sinulla ole ongelmia,tai olet itseesi tyytyväinen-kieltäminen kertoo vain siitä että ongelmat ovat todella suuria.
7.Kiltteys:kiltit tytöt tekevät poikien koulussa käynnistä helvettiä.he saavat syyttää itseään siitä,että saavat vähemmän palkkaa kuin miehet eivätkä pääse koskaan johtajiksi,tosin tänä keväänä kiltteydestä tuli muotia kun stefan einhorn kirjoitti menestys teoksessaan aidosti kiltti,että kiltteyskin voi johtaa menestykseen-ilmeisesti siinä tapauksessa että olet mies.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.