IRC-Galleria

Leijona 23.7.-22.8.Torstai 25.05.2006 02:15


Hallitseva planeetta: aurinko
Hallitseva elementti: tuli
Hallitseva laatu: vakaa-kiinteä-aktiivinen
Kaupungit: Bombay, Damaskos, Madrid, Rooma
Kivi: rubiini
Metallit: kulta
Numero: yksi
Päivä:sunnuntai
Väri: oranssi, kulta ja keltainen
Kukka: auringonkukka

Leijona on aurinkoinen ja ystävällinen ihminen, jonka seura ihastuttaa ja herättää kunnioitusta. Leijonalla onkin paljon ystäviä, jotka nauttivat leijonan optimistisestä elämänasenteesta. Hallitseva planeetta aurinko antaa leijonalle rutkasti energiaa ja hyvän itsetunnon. Leijona ei pienistä vastoinkäymisistä masennu. Perusluonteeltään leijona on hallitseva, toisaalta ylpeän leijonan sisällä asuu herkkä leijonanpentu, joka kaipaa rakkautta ja turvallisuutta. Tuli-elementtinsä mukaisesti leijona räiskyy ja kipinöi, spontaanisuus on leijonalle helppoa.

Leijona ja työ
Työssään leijona on kunnianhimoinen ja vastuullinen. Titteliahnaana leijona hakeutuu arvostettuihin ammatteihin. Hän on poikeukksellisen luova sekä impulsiivinen ja toimii usein vaistonsa varassa. Leijonan ura lähtee käyntiin usein alemmilta palleilta, joista hän sinnikkyydellään ja lujuudellaan kohoaa ylöspäin. Johtajana leijona on suurpiirteinen, antelias ja arvonsa tunteva. Leijonalle sopivia ammatteja ovat: lakimies, lääkäri, edustustehtävät, arkkitehti, rehtori ja teatteriala.

Leijona ja rakkaus
Leijona tarvitsee rakkautta elämänsä jokaisena päivänä. Hän on hyvin varma itsestään ja ihmettelee suuresti, jos saa kieltävän vastauksen kosiskeluunsa. Voimakastahtoinen leijona nöyrtyy oikean kumppanin edessä, jolloin astuu esiin leijonan kiihkeä ja aistillinen puoli. Parisuhteessa leijona on jalomielinen, rakastava ja uskollinen, joskin mustasukkainen ja hallitseva. Vilpitön ja aito leijona haluaa paljon lapsia.

Leijona ja terveys
Leijonalla on rautainen kunto ja kosolti terveyttä. Dramaattinen ja herkkä leijona voi ajoittain vaipua masennukseen. Usein syynä on kolhiintunut itsekunnioitus. Leijona on kulinaristi, jonka pääruokaan kuuluu valitettavan usein liha. Leijonan olisikin syytä lisätä vihanneksia, marjoja ja hedelmiä ruokavalioonsa. Leijona kärsii vatsavaivoista ja päänsärystä. Hänen heikkoja kohtiaan ovat myös selkä ja sydän.

Leijona - kuuluisuuksia
Coco Chanel, Robert De Niro, Bill Clinton, Madonna, Anne Pohtamo-Hietanen, Mirja Pyykkö, Satu Silvo, Andy Warhol ja Arnold Schwarzenegger.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.