IRC-Galleria

Kokemus, joka muutti elämäni.Maanantai 15.12.2008 15:29

Viime torstaina näin, jotain todella kamalaa. Olin kaikessa rauhassa kaupan kassalle jonottamassa, kun viereisessä kassalla tuupertui vanha mies ihan yhtäkkiä. Ensin hengitti katkonaisesti, vähän ajan päästä huomasin, että miestä elvytettiin. Myöhemmin samaisena iltana kuulin että hänet oltiin saatu taas hengittämään. Paras ystäväni oli ollut paikalla sillä hetkellä. Perjantaina päivystämässä ollessani sain kuulla, että tämä mies oli haettu kaupasta ruumisautolla pois. Näky pyörii koko ajan silmissäni. En varmaan koskaan tule unohtamaan sitä.

Tämä kokemus pisti miettimään asioita ja elämää uusin silmin. Pitäisi alkaa tekemään asioita, kuten pyytämään anteeksi, sanoa rakkaille kuinka kovin heitä rakastaa ja yrittää elää kaikkien kanssa sovussa. Ja ennen kaikkea näkemään useimmin kavereita, ystäviä, sukulaisia ja perhettä. Sillä koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, koskaan ei voi tietää milloin se on liian myöhäistä.

Näin ollen haluan pyytää kaikilta, joille olen aiheuttanut pahaa oloa tai pahaa mieltä anteeksi. Ja ystävilleni, sukulaisilleni, perheelleni ja kihlatulleni haluan sanoa, että rakastan teitä hyvin paljon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.