IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

VesimiesKeskiviikko 12.11.2008 21:52

Tyypillisellä naispuolisella Vesimiehellä on vahva luusto ja sopusuhtaiset kasvot. Hänellä on kirkkaat, eloisat silmät, kaunis iho ja avoin luonteenlaatu. Kiihtyessään hän heiluttaa kovasti käsivarsiaan, ja silloin hänen koko vartalonsa aivan kuin sähköistyy.
Vesimiehen luonne on pohjimmiltaan arvaamaton. Hänen tunteensa muuttuvat usein ilman ennakkovaroitusta, ja tämä voi aiheuttaa hämmennystä. Toisinaan hän kaipaa muiden ihmisten seuraa, mutta sitten yhtäkkiä hän vetäytyy yksinäisyyteen etsimään mielenrauhaa.
Vanhetessaan naispuolinen Vesimies oppii olemaan välittämättä mielialansa vaihteluista ja se antaa hänelle lisää itseluottamusta ja sisäistä rauhaa. Vesimiesnainen on hyvin sopeutunut maailmaan ja ihmisiin, ja hän nauttii seurustelusta pienissä ja suurissa yhteisöissä. Usein hän myös tukee ryhmiä, jotka pyrkivät parantamaan muiden elämää. Vesimiesnaisen täytyy seurata omatuntonsa ääntä, ja hän onnellinen vasta ymmärrettyään, miten voi noudattaa omia periaatteitaan. Hän haluaa löytää kumppanin, joka pystyy hyväksymään hänen itsenäisyytensä ja ymmärtämään hänen laidasta laitaan heilahtelevaa mielialaansa.

Rakkaus ja yhteensopivuus

Läheisyys sekä kiehtoo että pelottaa Vesimiestä.
Hän kaipaa kiihkeästi läheistä suhdetta, mutta toisaalta hän pelkää kovasti sitoutumista ja haluaa viettää aikaa myös yksin. Tästä voi aiheutua todellista turhautumista. Vain kokemuksen kautta Vesimies oppii sovittamaan yhteen läheisen suhteen ja itsenäisyyden tarpeen.

Rakkaus ja intohimo

Vesimiehessä on sähköistä vetovoimaa. Itse hän kiinnostuu ihmisistä, jotka erottuvat väkijoukosta. Hän etsii henkistä yhteenkuuluvuutta ja nauttii älyllisestä flirttailusta. Ihastunut Vesimies saattaa kätkeä tunteensä käyttäytymällä torjuvasti ja esittämällä vaikeasti valloitettavaa. Juuri kun toinen on luovuttamaisillaan, Vesimies voi yhtäkkiä lyödä korttinsa pöytään.
Vesimies on joskus hyvin pidättyväinen partnerim ja hänen on vaikea ilmaista tunteensa. Pinnan alla piilee viileää intohimoa, jota monet pitävät kiehtovana. Vesimiehestä on kiihottavaa jakaa ajatuksensa partnerin kanssa, ja hänen aistillisuutensa on erittäin kekseliästä. Jos suhde kuitenkin syvenee liian kiihkeäksi, Vesimies saattaa muuttua jälleen pidättyväksi.
Vesimiehellä ei ole mitään kiirettä sitoutua pysyvästi. Mikäli hän saa suhteessa tarpeeksi yksityisyyttä, hän on huomaavainen, virkistävä ja hauska kumppani. Ajan mittaan ja oikean kumppanin avulla Vesimies pystyy avautumaan ja solmimaan syvän suhteen.

Vesimies ja muut merkit:

Oinas - Kiehtovaa rakkautta
Härkä - Hieman tylsää
Kaksonen - Täydellistä onnea
Rapu - Katastrofi
Leijona - Itsepäinen kumppani
Neitsyt - Mikä vitsi
Vaaka - Raikas ja riemukas suhde
Skorpioni - Kiinnostava
Jousimies - huippukiihkeää
Kauris - Yllättävän mahdollinen
Vesimies - Todelliset sukulaissielut
Kalat - Kiihkeä mutta lyhyt suhde

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.