IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

Olipas juu.Keskiviikko 03.12.2008 13:49

Sain sitten vihdoin ja viimein nuo ISS:n miehet tänne ronkkiin noita keittiön putkia kun ne on ihan tukossa.. Hyi saatana mikä haju lähti kun ne värkkäs tossa.. :P Yäk..
Sit mun niin "ihana" naapuri tuli tohon ovelle riehuun et mitä helvettiä sä teet kun heillä nousee paskavedet ylös altaaseen, hyvä ettei päälle käyny kun suu vaahtos siihen malliin.. Olin vaan et no ne vihdoin tuli kattoon noita putkia/viemäriä et onhan se teiänkin kannalta hyvä kun kerta putket on niitten kans yhteiset, niin tää vaan huutaa et no ois voinu vähän aikasemmin ilmottaa.. Siin vaihees olin et voi jumalauta äijä et ilmotitteko te muka sillon ku teille tultiin ronkkiin viemäreitä ja mulla tuli ruskeeta vettä hanasta.. Voi jumalauta sanon minä. Ensin ne valittaa et kun sä et oo soittanu niille et kun heidän putket on tukossa ja nyt kun asialle jotain tekee niin ei sittenkään ole hyvä.. Vittu.

Lauantaina pääsee akka taas liipanteelle! Von Hertzen Brothersia kattoon socikseen!! Jeij!! :D
Joku on taas sit enemmän tahi vähemmän päisään.. :D

Saan joululahjaks uudet lasit, porukat lupas maksaa.. Kun tuola oli jotku tarjoukset, et 99 e sangat, linssit + näön tarkastus.. ihan hyvä kun rupee oleen aika sokee tapaus.. :P Mä vaan niin inhoon sitä sovittelua kun ei tiedä mitkä ottais.. Jotkut on nyt tosi jees mutta jaksaako niitä sit pidemmän päälle kattella..? prkl. No, eiköhän tuo taas selviä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.