IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

prkl...Tiistai 27.12.2005 03:00

kun kaikki paska tulee niskaan niin se sitten tulee kans kerta ryminällä... tasan ei mee onnen lahjat...

kuka tätäkin helvettiä muka lukis..?!?!? no vastaan itse, ei niin kukaan!!!!!!!! koska a) musta ei välitä kukaan ja b) kukaan ei rakasta mua...
ja älkää vaan tulko sanomaan että älä ny viitti rypeä itsesäälissä, prkl, vitun lutka, koska ryven kun mulle itselle sopii, eikä siihen oo kenelläkään mitään sanomista..

tekis mieli vaan käpertyä jonkun syliin itkemään pois pahaa oloa, tehdä niinkuin pienenä, vetää peitto pään yli, niin on piilossa kaikelta pahalta..
ois niin ihana jos joku silittäis hiljaa hiuksia ja sanois että kaikki tulee järjestyyn, ei mitään hätää... mutta kun ei tule.. saa olla ihan yksin tässä kurjassa, pimeässä maailmassa..

jos vaan joskus löytäsin jonkun joka ihan oikeesti välittää, rakastais mua, eikä aina vaan noita yhen illan juttuja, joista ei oo kun hetken ilo, ja nekin välittää vaan sen takia että ne sais pillua.. vaan sen takia...

pitäiskö munkin ruveta vaan harrastaan tollasta että lentäisin kepistä keppiin, enkä välittäis tunteista mitään, naisin vaan..?!?!?! jos nyt ei kuitenkaan.. ei ois mun juttu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.