IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

johan oli..Sunnuntai 08.02.2009 22:50

Oltiin sit tosiaan eilen juomas tyttöjen kans. alku näytti erittäin huonolta, kaikki maistu enemmän tai vähemmän paskalle, ja venla ei meinannu millään nukahtaa. Jumalaton tappelu sen kans et sai nukkuun.. huoh.. no mut sit se nukahti yheksän pintaan ja rupes taas fiilis nouseen et ehkä tästä tuleekin jotain.. :)

Eka mentiin Westiin, se on aina ollu niin "koti", mut nyt ei oikein iskeny, eli yksien jälkeen hilattiin ittemme tupakin kautta socikseen..
Siellä baaritiskin kautta tanssiin.. :D Tuli taas vähän tanssittua joo.. ja laulettua.. :D
"Fränkki" teki aivan loistavan synttäridrinksun.. <3 namnam :P

Aamulla ei ollu kovinkaan paha darra, vaikka tulin 4 aikoihin kotiin.. ehkä se johtuu niistä ihanista kevätrullista mitä syötiin Kiikin kans.. <3
ne on niin hyviä...

Käytiin Vempulan kans saunassa porukoilla. Teki hyvää.

Ja tänää tuli semmonen viesti et oli vähän aikaa tytöllä monttu auki, et mitä vittuu, onko tää joku läppä kenties tai jotai.. Pliis oo läppä.. Voisko joku kertoo.. Millon mä löydän sellasen miehen jolla ois tarpeeks munaa muuhunkin ku panemiseen.. Mä tunsin sen viestin jälkeen itteni niin totaalisen tyhmäks et ei oo tosikaan.. :P Ehdin taas kerran innostua liikaa et joku oikeesti välittäis muustakin ko siitä et saako.. Ja kun kyseessä oli niin ihana ja söpö ihminen, niin kyllä, harmittaa ihan vitusti..
Ärsyttää niin suunnattomasti kun ollaan niin mielin kielin siihen asti et saa pillua ja sit voidaankin nostaa kytkintä ja poistuu takavasemmalle.. Kukaan ei kehtaa loppupeleissä myöntää tykkäävänsä yksinhuoltajasta, saatika sitte et joku sais tietää siitä.. Argh!!! Miehet prkl...


[Uniklubi - Polje]
http://www.youtube.com/watch?v=Vwm7LQwQTuI

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.