IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

ylihuomentAA.. :DTiistai 21.02.2006 14:25

*sulla oli metalliketjussa heijastin,ja mulla oli sotkuinen tukka ja maailma kuin siinä muita ei ois.... nyt mä oon väsynyt, turta ja sekaisin...mitä musta jää, kasa ikävää, samantekevää....*

miks tän pitää olla niin vaikeaa? ei pienen tytön päätä oo tarkotettu näin suurille tunteille.. eiei.. tää on ihan sekasin.. rakastaa niin paljon, sokeana rakkaudesta, mitään ei näe, kaikki kulkee omilla raiteillaan, maailma vilisee ohi.. päivät kuluu ikävöiden.. kaivaten.. välillä vihaten, kuitenkin koko ajan rakastaen.. <3 on se niin helvetin väärin. mä haluun kasvattaa siivet..!!

tai ajaa ajokortin, miten vaan.. :P ois niin helppoo olla vaan, olla kuin puun lehti, lähteä tuulen mukana lentoon, antaa tuulen kuljettaa, vaeltaa ilman määränpäätä, jättää kaikki joskus niin tärkeät taakse ja olla yksin.. mutta kun ei osaa, eikä pysty.. rakastaa niin paljon ihmisiä että niitä ei voi jättää tänne.. olis niin helppoo vaan jäädä sänkyyn makaan eikä koskaan enää nousis.. paleltaa.. sisällä on 20 astetta lämmintä.. paleltaa silti.. sisältä kylmä.. se jäädyttää mun sisintä.. mikä se? no en minä tiiä viä, en oo tarkistanu asiaa.. silti ihan helvetin kylmä.. ja väsyttää koko ajan.. (jos mulla onkin syöpä... ;) )

jälleen pitäs raahautua valjastyötunnille, puhkoo vaihteeks pari kappaletta sormia ja sillee.. eihän mulla olekaan viä kädet auki, ei yhtään.. eipä..
no on tässä viä 8 minuuttia aikaa, kelata asioita ja miettiä miten tästä jatkaa eteenpäin..
7 min.. shit..

*helppoo olla nuori, kaikki tai ei mitään..
on helppo pitää kiinni ja päästää menemään..
heiii, on niin helppoo olla onnellinen, heiiiiii, ja tyytyy siihen mitä on..*

...ja vitut....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.