IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

Oli ihan vitun liian kauheeta nousta aamulla tunnille, illalla tuli otettua kaks vahvaa kolmilääkettä ja nuppi oli aamulla iiiha sekasi.. ( Niinku se nyt ei aina ois..) xD
Tyypit kahtoo vaan, jotta mitä ihmettä tuo oikeen yrittää, sama ku ois vetäny iha perskännit.. Kaikki asiat vaan menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos..
mikään ei pysy mielessä, silmät tyyliin iha lasiset ja silleen..

I've tried so hard to tell myself that you're gone and though you're still with me, I've been alone all along...

The words I write can only hurt you, sorry for the rain, thank you my only one, you gave me this pain, I leave you gently on the floor,
take one step towards the door, where's the letter never written,
good night now.... (Sonata Arctica)

Pää on ihan tyhjä ajatuksista, mikään ei oo oikeen selvää, vuorenpeikot tanssii sotatanssiaan mun pään sisällä.. varmaan migreeni vaihteeks tulossa.. (oh god..)
pitäis sillekin sanoo jotta painu hus helvettiin, mutta se on sitkee tyyppi, aina se tulee ku sitä vähiten odottaa.. (dääm..) Eikä siitä pääse eroon edes pillereillä..
ihan vitun liian sitkee tyyppi.. pitäs tehä varmaan jotai aivokirurgisia toimenpiteitä.. huhhuh, ihan liian vaikee sana mulle,,, no ei ees... xD

"Rakkauttako? Miksi te sitä kutsuisitte kun jonkun poissaolo tuntuu kipuna sydämessä, kaipuuna mielessä ja koko sielu itkee lakkaamatta.."

ennää kolme liian pitkää viikkoa ja sit alkaa loma.. sit alkaa hössötys kaikkien lahjojen suhteen, ruokia pitäs valmistaa, leipoa vissiin pipareita (nam..) :D ja siivota lakkaamatta kuin väsymätön.. Mitähän sitä ostais lahjaks kaikille?? se on se sama rumba aina joka joulu... miksei vois vaan naattia ja olla ilman kaikkia lahjoja..?

" Vaikka meille annettaisiin koko avaruus, vain hetki kun saisin sen katoamaan, vaikka maailma mun eteeni polvistuisi sen saisin palamaan.. ja huomenna... taas huomenna olen surullinen..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.