IRC-Galleria

Saikkua...Maanantai 22.12.2008 19:36

Jos nyt edes jouluksi tervehtys :/

Lauantaina oli ihan huippua! Oli mukava ilta :)
Eikä sunnuntaikaan ollu huono. Käytiin isin kanssa hakemassa mulle ja Sampolle kuusi. En muista koska olen viimeksi istunu moottorikelkan kyydissä :) Taisin olla kläppi vielä sillon.

Ylihuomenna on joulu! Ihanaa. Huomenna töiden jälkeen Liakkaan koristeleen kuusi ja samalla reissulla jätän lahjat sinne kuusen alle kiusaamaan ihmisiä ;)

[Ei aihetta]Tiistai 16.12.2008 01:40

Rupesin tuossa miettimään kahta mennyttä viikonloppua. Toissa viikonloppuna istuin Päivin luona ja laulettiin ihan onnessamme Rölliä kolmestaan Katjan ja Päivin kanssa. Sitten viime viikonloppuna istuin taas iltaa kavereiden kanssa ja silloin laulettiin Ninjan ja Nitan kans Alfred J. Kwakin tunnaria.
Täysin tervettä xD

Mikähän on ens viikonlopun biisi.. x)

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.12.2008 14:01

Mulla oli ihan hirveen kivaa eilen ^^

Jee! ^^Perjantai 14.11.2008 11:57

Ja lisää lunta sataa =) Alottelin eilen joulusiivousta, en aio mitään järkyttävää kaappien läpikäymistä tehdä, vaan pelkästään pestä uunin, mikron, jääkaapin, saunan, yms. yms. Hinkkasin kaks tuntia eilen illalla sitä perhanan uunia mutta vielä se on kesken >:( Ei oo pirkan uuninpesuaineesta mitään hyötyä, tiedoksi vaan.

Lunta!Torstai 13.11.2008 11:05

Ihana valkoinen maa oli kun heräsi ^^ Nyt tuli joulufiilis :D

Ihanaa ^^Lauantai 01.11.2008 14:14

VAPAAPÄIVÄ!!!!!! Ihunaaaa! Tänään käyn kotona ja Taru tulee muksujen kans kylään ^^ Otan ihan rennosti ja silleen.

Ihan kauhia väsyTiistai 28.10.2008 01:07

Oottelen ihan innolla lauantaita kun saan vaan nukkua sillon. 8 päivää puskettu töitä ja millekään ei ole ollu aikaa iltaisin kun pääsee vasta kasin jälkeen töistä :( Piti Ninnun kans alkaa iltalenkkeileenki mutta mihin tässä ehtii. Ei pitäs valittaa kun saa kerranki tehdä töitä mutta ko väsyttää. Ja haluais käydä kotonaki kattomassa Melluskaa.
Seuraava vapaa siis ens lauantaina joten silloin olen tavoitettavissa joskus puolen päivänjälkeen kun lopultakin nousen sieltä peiton alta pois.

Tavataan silloin.

^^Lauantai 18.10.2008 14:32

Oli tosi kiva ilta eilen! ^^ Mukava porukka oli Mikan synttäreillä. Ja oli hyvää musiikkia, ruokaa ja juomista =) Eli siis täydellistä.

Katotaan meenkö tänään sitten rääppiäisiin :D

V***U!Torstai 16.10.2008 17:53

Huomenna aamulla en vastaa puhelimeen vaikka ite presidentti soittais! >:/ prkl kun soitetaan kuudelta aamulla että meetkö tuuraamaan taas kun ei saada tähän hätään ketään muuta! Ei voinu sitte eilen varotella että saattaa tänäänki joutua...

:) Keskiviikko 15.10.2008 21:28

The way you're bathed in light
Reminds me of that night
God laid me down into your rose garden of trust
And I was swept away
With nothin' left to say
Some helpless fool
Yeah I was lost in a swoon of peace
You're all I need to find
So when the time is right
Come to me sweetly, come to me
Come to me

Love will lead us, alright
Love will lead us, she will lead us
Can you hear the dolphin's cry?
See the road rise up to meet us
It's in the air we breathe tonight
Love will lead us, she will lead us

Live/The Dolphin's Cry


Kuulin tuon biisin muutaman kerran Sampon biisilistalta mutta en muistanu mikä bändi tai mikä oli laulun nimi tai edes että miten sanat meni ja TÄNÄÄN kävin läpi sitä listaa ja lopulta L:n kohdalla tärppäsi xD Vaivalloista mutta kyllä kannatti ^^