IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

baarikierros a'la kiljupunkSunnuntai 19.04.2009 14:37

iltahan alkoi normaalisti homebrew-oluen sekää kiljun parissa. Tästä sitten 10 jälkeen päätimme siirtyä Virtaseen, jonnekka portsari eväsi kuitenkin pääsyn.
Sitten Ale-pubiin halvan oluen houkuttelemana, jossa kerkesimmekin yhden oluen nielaista, jonka jälkeen poltimme savukkeet pihalla, jonka jälkeen portsari päätti että kuntoni ei ole sopiva enään kyseiseen kuppilaan :<
Tästä lannistumatta jatkoimme Henry's pubiin, jossa vietimme parikymmentä minuuttia tupakkakopissa, josta tuli siinämäärin kehno olo, että päätin käydä huutamassa posliinimikrofoniin hetken ja saniteettitiloihin siirtyessäni saatoin tulla sylkäinneeksi lattialle, jonka johdosta, tuttu poke ohjasi minut pihalle ja ilmoitti, että ennen kesäkuuta ei ole kyseiseen kuppilaan asiaa.
Seuraava etappimme olikin sitten Apteekkari, jossa viihdyimmeki useamman oluen verran, ehkä kolmet kerkesimme nauttia (?), jonka jälkeen tulin kaatuneeksi selälleen tupakkakopissa, päätin näet esitellä toverilleni kuinka tanssitaan häävalssia. Uloshan sieltä oli sitten siirryttävä.
Sitten päätimme palata lähtöpisteeseen eli Virtaseen tarkastamaan josko Rock-puolen ovi olisi auki, mutta kiinnihän se oli ja etuovellakin oli sama portsari. Emme vaivautuneet edes yrittämään.
Noh taistelumoraali alkoi jo laskea pikkuhiljaa, mutta päätimme silti käydä vielä kokeilemassa Passionissa(hyi helvetti), mutta eihän se ole torstaisin auki. Sitten viimeinen epätoivoinen yritys Puijonsarveen, joka myöskin oli suljettu. Näin tuli sitten kierrettyä lähes kaikki keskustan kuppilat ja rahaa meni n.10e.
Ehkä ensikerralla paremmalla onnella ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.