IRC-Galleria

[Emppu]

[Emppu]

I don't give a fuck, not a single fuck. Not a single solitary fuck, I don't give a fuck.

Ihmiset, kerätkää ittennePerjantai 15.08.2014 23:17

Taas saa facepalmata ihmisille... Eikä vaan yhdestä syystä:

Taas on käynyt hyvin harmittava ja surullinen ratsastusonnettomuus, ja otan osaa läheisten suruun. Syvimmät osanottoni. Tiedän tuskanne siskoni menettäneenä.

Mutta ihmisten reaktiot taas: "hevosiin pitäisi asentaa turvakaaret"(!) Entä jos hevonen kaatuu selälleen? Ihmisen olisi mahdollisuus väistää ILMAN turvakaaria. Tai jos auto ajaa päin? Valoja, kiitos.
"Kielletään ratsastus, hevoset vaarallisia eläimiä, leivän päälle ne"... Mikä eläin tappaa ihmisiä eniten koko maailmassa?

Aivan. Ihminen.

Miksei ihmisiä kielletä ja laiteta leivän päälle?

Tänään kävin maastoilemassa nuorella hevosellani. Mukana oli kaksi muutakin ratsukkoa. Hevoseni on ikäänsä nähden todella liikennevarma, se osaa käyttäytyä tuli vastaan sitten skootteri tai rekka, kunhan ajoneuvon kuljettajalla on järki päässä.

Kaikki varmaan tietävät, millainen ääni tulee, kun märällä asvaltilla ajaa esim. autolla. Hevoseni saattaa säikähtää autoa helpommin juuri tämän äänen takia. Tänään vastaan tuli säiliöauto. Hieman se jännitti hevosta, mutta koska keskityin tähän kohtaamiseen, mitään ei sattunut.

Kunnes takaa on pakukuskin pakko päästä ohittamaan hevoset, vaikka säiliöauto on juuri ja juuri ohittanut meidät. Meppi tietenkin luonnollisesti pelästyi pakua, ja lähti laukkaamaan toista ratsukkoa kiinni. Tässä ei vielä mitään maailmaa mullistavan kamalaa olisi ollut, jos pakukuski olisi ollut fiksu ja hidastanut. Hän kuitenkin ajoi röyhkeästi laukkaavan, pelästyneen hevosen ohi.

Älkää syyttäkö ratsastajaa, kun konepellillänne on ratsukko, jollette osaa kohdata hevosta oikein. Ohitatteko hirven painamalla kaasua?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.