IRC-Galleria

[Iiko

[Iiko

I want to paint the town with you and tickle you until you scream.
Syyttääkö siitä sit sisäistä poikaa, mun tyhmyyttä, fatso-näkokulmaa, huoletonta asennetta miltei kaiken itelle tapahtuvan suhteen, tai jotain selittämätöntä, mut mä en tajua ruikuks laihduttamista.

Mitä järkee on tarkkailla joka ikistä kaloria minkä suusta pistät tai oot pistämättä alas, kävellä viistoista kilsaa joka päivä, vetää pelkkää terveysruokaa ja ajatella, että kylkiluiden näkyminen ja luisevat kasvonpiirteet on helvetin seksikkäitä? Mitä järkee sinä on, että laihdutat ittes kokoon XXXXS? Sori, mutta musta se kuulostaa ällöttävältä.

Naisen ihanne on nykyaikana ihan järkyttävä, myös. Pitää olla laiha ja pienirintainen, olla aina edustavana ja katsoa että kaikki ympärillä ovat myös kauniita ja edustavia. Vaatteiden pitää olla kauniita ja tyköistyä, eikä missään nimessä saa olla naamassa liikaa rautaa ja meikin tulee hurmata kaikki vastaantulijat, sekä kateudesta että halusta. Tämän päivän motto 'Maybe it's Maybelline, maybe it's Photoshop', paljastaa tosin totuutta.

Otan tän puheeks koska pelkään että joku mulle rakas päätyy tähän tilanteeseen.

Koska oon ylitunteellinen ja läheisyysriippuvainen uke, mulle o tärkeetä että mulle tärkeillä ihmisillä on asiat ees jollain tapaa mallillaan. Mä en tahdo, että joku niistä löytyy parin vuoden päästä tiputuksesta tai jostakin pahemmasta paikkaa. Mun yks tuttu veti laihduttamisjutun överiks ja no, sillä kertaa selvis kyl säikähdyksel, mut ei vissii kamalasti enää laihduttele. Kaikkee hyvää hänelle, btw.

Mulla ei oo vaaraa kuolla alipainoon tai johonki anoreksiaan, sen onneks tiiän. Ja tuskin kuolen ylipainoonkaan jos pysyttelen tällä samalla linjalla ku kaikki nää vuodet. Ja jos mulle ei seurustelusuhdetta näillä tipu, niin ei sitten tipu. Paskan väliä, oikeastaan. Parisuhde on maailman vaikein laji, enkä mä tiiä olisko mulla ees tarpeeksi vetovoimaa pitää sitä jotakuta tarpeeks lähellä että se jaksais kiintyä muhun ja mun aivottomiin juttuihin.

Mun pahin pelkoni kuitenkin on, etten mä vaan jäis ihan yksin.

Toisinaan tää mun pääni on vittu liian sekaisin ja se itkettää. <___<

8DDD kävin parturissa ja kohta tulee kuvaa fledasta ! Oon hauskan näköinen paskaukehomo. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.