IRC-Galleria

[Immu]

[Immu]

rutosti hinkkaamista.

VOI VITTU NYT HAJOS PANKKI.Sunnuntai 20.01.2008 23:39

Ei jumalauta oo totta, NÄIN EI VOI KÄYDÄ.

"15.01.2008
NEGATIVE VAIHTAA KITARISTIA

Negativen kitaristi Sir Christusta ei enää jatkossa tulla näkemään yhtyeen riveissä, bändi suuntaa viisimiehisenä studioon keväällä ilmestyvän neljännen albuminsa äänityksiin.

"Tulimme siihen päätökseen että tästä eteenpäin meidän on parempi jatkaa ilman Christusta. Mistään hätiköidystä päätöksestä tässä ei ole kyse, sillä monta kertaa ollaan istuttu alas ja asiasta puhuttu. Pahaa verta ei ole suuntaan eikä toiseen", sanoo yhtyeen laulaja Jonne Aaron."


Vittu, mikä nyt voi niin pahasti mätätä, ettei Christus enää mahu messiin? Voi saatanan saatana. Voi vaan ihmetellä millasia tulee kaikki keikat ja kaikki, koko bändi olemaan ilman Siriä. Onhan se niin, että musiikin takia NGT:stä eniten tykkään, mutta Christus on kyllä niin oma persoonansa ja sellanen, että kyllä aukko jää, ei voi mitään. Ehkä tähän tottuu, mutta kyllä voi keikalla itku pirahtaa. Ei helvetti. Just ku aattelin, että menee elämä hyvin ja sit kuulee tämmöstä. Miten en aikasemmin oo mitään huomannu? Huomasin kyllä jonku linkin, että me ei unohdeta sua Christus, mutta aattelin, että ei se oo mikään. Mutta kai tää nyt sit on faktaa, kerta joka paikassa tää juttu. Vois kyllä vähän tarkempaa lausuntoa antaa.

Ei, oikeesti. Tää ei oo totta. Oon ihan pysähtyny. Eikä. Itkettää. Vittu, jos joku tulee Christusta korvaamaan, ku ei kukaan voi korvata tollasta tyyppiä. Eieieieieiiii. Tää on tää Worst-case scenario nyt.

Vittu. Christus, the one and only potkittiin sitten pellolle. Vittu, bändi on ku parisuhde. ei saatanan saatana. Ottaa lujille. Nyt on ihan kamalaa, kun ei vielä ees oikeen tiedä tästä mitään. Ei vittu. Negative ILMAN SIR CHRISTUSTA. Apuva.

Toisaalta taas, jos homma ei toiminu Christuksen kanssa ja tätä on kerran sitten mietitty puolin ja toisin suuntaan ja taas toiseen niin kai se on pakko uskoa, että joku ei toimi yhtälössä Jonne+Nakki+Christus+Larry+Jay+Antti=Negative. Joo.

Kyl elämä jatkuu saatana. Mutta kyllä tuntuu ja pahasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.