IRC-Galleria

sori oli pakkoSunnuntai 30.11.2008 20:31

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

---
1. Voisit olla ehkä joskus rehellinen toisille. Oon täysin kyllästyny sun vitun läpinäkyviin valheisiis ja sun epäluotettavuuteen. Sun jutuista ei voi uskoa enää mtn - kaikille jutuille voi vaan nauraa, joten plussaa hauskuuttamiseta baby ;>

2. Joo sitä vaan että olet liian dddddddbbbbbbbbb ja liian kanjoni ja sitte raiskaat baby aina ja aikamoinen rooli päällä joskus. ja oot liia ninja mulle harmi vaa

3. Semmosta vaan että oot varmaan aika hauska ja ihana ihminen, mutta tunnut huolivas lähelles vaan parhaat ja tunnut häpeevä mua jote sori baby ei tuu mittään. AINII ja sitte vielä että vaikutat aika epäaidolta ihmiseltä joojuuu

4. Olet aika hmmm en keksi mtn pakosta no jaa muista kans et piä ne holyplacen gatet kiinni sinne asti että oot varma mitä olet tekemässä ja sitte vielä et naminaminaa ja tuota että EN PIDÄ että raiskaat minut ainakun istun vieressäsi jollain tunnilla ja sitte vielä että olet hauska tsihi ainiii ja sitte vielä että joskus nokkaavähä alaspäin me molemmat ja vajotaan doublebeautyn tasolle ja yritetään ymmärtää niitä eikä puhuta paskaa aina niistä okkk? D:

5. tuntuu että et aina iha ymmärrä muo ja et meijä jutut menee aik usei ristii ja tulee väärinkäsityksii etc sen takii ettei me välttämättä keskustella nii usein mut oot silti mukava ja ps et todellakaan ymmärrä mua aina.

6. ei me välttämättä ees mitenkään tunnetakkaan ja tuskin ees huomaat mua, mut toivon että meist tulis viel ystävii tai ees kavereit ennenko pääset peruksest jne vaikutat tosi mukavalta ja haluisin tutustuu suhu paremmin jne

7. toivoisin et voitais olla ystävii niinko sillo joskus aiemmin ko oltii ala-asteel koska sillon tultiin ihan hyvin juttuu jne mutta sitte tuli tämä kumma homma meijä välii ja nyt tuskin puhutaankaan.

8. ollaan oltu "kavereit" aik kaua ja txt ja puhuttu msn mut sit joku paskaläjä (muuki ko välimatka) tuli meijä välii ja sit välit vähäc hajos ja katkes lopullisesti, mut haluisin ja toivoisin et voitais olla ystävii viel.

9. jooo ja sunki kans o vähä samanlaine tilanne ko ton ylemmä kans. pidän sust kovasti jne ja jutellaan msn ja koulussa mutta silti tuntuu et ain meil on joku ihme riita päällä tai jotaki tällästä paskaa eikä kuiteskaan koskaan olla kunnolla päästy juttelemaan, mutta ehkä vielä joskus.

10. Et olekkaan niin hauska ihiminen ko luulin sinun olevan >; en keksi lissää ko tämä tuli vähän ekstempporee eikä haluta haukkua kettään ennää. D:

SAA ARVATA ETTÄ KUKA NUMEROISTA LUULEE OLEVANSA

ja sori kirjotusvirheet

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.