IRC-Galleria

[KKK]

[KKK]

plöö ittelles

Oi voi.... :DMaanantai 13.07.2009 20:12

On nyt vaan ihan pakko jakaa teille kaikille Tammerfestien ikimuistoisin ´lusmulla sisään´- yrittäjä.

Pohjustuksena kerrottakoon, että kaikille joile passi myönnetään etuuksineen laitetaan myös vuodesta ja passista riippuen tietyn värinen ranneke. (Itselläni oli punainen staff-passi ja musta ranneke, joten aina värit eivät edes ole täysin samoja passin kanssa.)
Käytäntö on tämä sen yksinkertaisen seikan takia, ettei passeja anneta ulkopuolisille käyttöön.

Noh, tämä naispuoleinen tapaus saapui bilepuiston 2. portille parin ystävänsä (m+n) kanssa. Miehellä oli selkeästi oma passinsa rannekkeineen, naisella taas oli passi kädessä irrallisena mikä pisti hieman epäilemään ja kysyin häneltä ranneketta. Hetken nihkeilyn jälkeen naisella oli kuin olikin kireiden hihansuun alla ja käännyin tämän lusmuilija naisen puoleen.
Hetken epämääräisen selittelyn jälkeen selvisi ettei naisella ole passia ´mukana´, mutta ranneke kyllä löytyi kädestä. Pyysin näyttämään ranneketta ja sain eteeni oikein leveälle levitetyt sormet ja kapean ranteen josta ranneke olisi selkeästi tippunut pois. Kerroin sitten mielipiteeni tälle naiselle ettei ranneke ole hänen ollenkaan ja nainen oli jo häpeissään selitellen lähdössä pois ennen kuin tajusi kysyä mitä alueelle maksaa sisälle.
- 5 euroa
- Jaa! No kyllähän minä nyt tuollaisen summan voin maksaa.

Ja niin pääsi nainen juhlimaan ystävineen ja väärineen rannekkeineen. Luultavasti vähintään rikkoi jos ei hukannut sitä illan aikana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.