IRC-Galleria

HOROSKOOPPI!!! c(=Tiistai 29.05.2007 20:54

Kalat 20.2. - 20.3.

Yleisnäkymät:
Tämä vuosi ei ole enää yhtä vauhdikas ja menestyksellinen kuin 2006, mutta hankittuasi hyvän vauhdin, voit jatkaa samaan tahtiin ja nauttia menestyksen hedelmistä turvallisin mielin. Mikäli jätit viime vuoden mahdollisuudet noukkimatta ja tyydyit hankaliin olosuhteisiin, tulee tämä vuosi olemaan irti repimisen ja vapautumisen aikaa. Levottomuutesi kasvaa sitä suuremmaksi, mitä tiukempiin olosuhteisiin olet itsesi ahtanut. Jokainen solusi taistelee vapautesi puolesta, eikä tapahtumien kulkua voi muuttaa pienen ihmisen voimilla. Kaipaat muutoksia elämääsi ja nyt niitä on luvassa joko itsesi hankkimina tai olosuhteiden pakosta. Valinta on yksin sinun.

Menestys:
Jupiterin neliö merkissäsi vaikuttavaan Uranukseen osoittaa tiukimmat paikat turhautumisesi kannalta ja näinä aikoina on hyvä tiedostaa, että sisäinen lapsesi taistelee vapautensa puolesta kaikin mahdollisin keinoin. Ensimmäinen tiukka jakso osuu tammikuulle ja seuraavat toukokuulle ja lokakuulle. Nämä kolme kuukautta ovat parhaat ajat energioittesi vapauttamiseen ja uuden suunnan valitsemiseen elämässäsi. Uskalla olla riittävän radikaali ja vallankumouksellinen omien oikeuksiesi puolesta. Siinä on ainoa avain menestyksen kentille tänä vuonna.

Rakkaus:
Rakkauselämässä ei tule olemaan sen helpompaa, sillä vapaudentarpeesi kohdistuu ensisijaisesti omaan kumppaniisi. Liian sitovat suhteet saavat sinut hermostumaan pahemman kerran, eikä rauhan hierominen onnistu millään konstilla. Ainoa keino menestyä rakkaudessa, on pitää huolta omista mieltymyksistäsi ja säilyttää ehdoton vapaus kaikissa tilanteissa. Rakkaus perustuu sitoutumiseen, ei koskaan turhaan sitomiseen. Venus herättää sinussa vahvoja tunteita 27.1. - 20.2. välisenä aikana sellaisia kumppaniehdokkaita kohtaan, joiden koet edustavan kaipaamaasi vapautta. Tällöin tapahtuu voimakkaita ihastumisia, jotka eivät välttämättä ole kovin pitkäikäisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.