IRC-Galleria

[Saigon]

[Saigon]

"Ah yes... That is a tricky bit of floor. It is hmm... Deceptively... Flat."

Vieläkin Keskiviikko 12.08.2009 23:00

tulee vastauksia vanhoihin työhakemuksiin. Eräs nimeltämainitsematon konsoli kauppa ei kyllä oikein tehnyt vaikutusta vastaustensa tasolla.

Meikäläinen lähetti sinne hakemuksen, jossa oli mm. meikäläisen perustiedot. Sitten sain vastauksen, jossa ylistettiin kuinka hyvä mun hakemus oli ja sen jälkeen pyydettiin mun perustietoja, kun en (mukamas) ollut niitä antanut ja kysyttii vähän muutakin. Noh.. Ehkä ne kirjotti sen noin, jotta voivat kaikille (150:lle? xD) hakijalle lähettää saman viestin => Vähemmän työtä. Okei, noh...

Vastasin jokaiseen kysymykseen. Saamani vastaus meni jotenkin näin: "Pääsit 300:sta hakijasta 150:n parhaan joukkoon. Emme kuitenkaan valinneet sinua, koska emme saaneet sinulta vastausta kysymyksiimme." WTF!? Niitten viestissä näky mun molemmat aikasemmat viestit, joissa olin kyllä vastattu kaikkeen, mitä oli kysytty! Okei... Voihan olla, että tässä on menty siitä mistä aita on matalin ja lähetetty kaikille hyljätyille samanlainen viesti... Olisikohan tuon viestin kuitenkin voinut kirjoittaa sen verran yleisesti, että jonkun viestin saajan ei tarvitse ihmetellä, ovatkohan ne lähettäneet sen viestin väärälle henkilölle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.