IRC-Galleria

[Shatunen]

[Shatunen]

muutti Joensuuhun oppimaan opeksi
Minä se oon muuten ahkera..siis no en..kunpa oisinkin.
Saankohan koskaan aikaseks yhtään järkevää merkintää tänne..kuka tietää (no Jumala muttei se kerro) hahaa..oonpas taas hyvällä tuulella.
Musa pisti meidän kitarat leikkimään bassoja tänään, tai ehkä tarkoitus oli että me leikimme että kitarat ovat bassoja ja me soitamme niitä. Hmm..osaan sitä minäkin..
pompinpompinpompinpompinpooo..äänenavauksia..tooosi hottista!!
Mutta ens viikolla tähän aikaan mulla on pupu tai oikeestaan rusakko pöksyssä..vanhojen tantsut pukkaa päälle..vaikka mä oon ottamassa ne melke letkeesti. turha stressata..Sittenpäs on suuntana Valkeinen..ja mitähän siitäkin reissusta tuloo..huohhelis sentään :)
Mä oon jo nyt terrorisoinu mun hamosta silleen et talsin sen päälle koko aika...
Aamulla on herätys kampaajalle ja meikkiin hirveen aikasin ja kuka sano et jaksan valvoa vielä jatkoillakin?? noh ei kukaan..joten en jaksa.
Pitäis ehkä ahkerana tehä enkun tiivistelmä joka sisältää hiivojen kasvamista jota verrataan ihmisiin ja myös matojen sisälmyksistä siinä oli..olipa mukaan tungettu jopa kotitekoinen leipäkin..Joten odotan innolla että väännän englanniks sen tiivistelmän..suomeks ei ois ollu ongelmaa mutta ett enkuks sössötät jotain mistä et ymmärrä mitään. jeih..helppo nakki!!

Ja mitähän muuta vallan mukavaa mulle taas kuuluikaan..ai niin Kaunis elämä ja sen hullu ukko..ne oli suloisia ja samalla hulluja (tai siis huluja kuten siskoni tapaa sanoa).
Ikävä lenniä..ja paljon..vaikka eilen näin sen niin "ikävä jää kun sua en mä nää.." ja miten se jatkuukaan..
Mutta nyt menen hölöttämään jollekin muulle hölömöjä juttuloetani..vuan sattaa olla että isukki tekköö sille topin ku ee se jaksa kuunnella.. :P
Pittää siis puhua pulupattoo (pulu pataa??) iteksijjään..
Vaikka ruuskanen sano et "Sulla näyttää olevan kaikki oihan kunnossa." Niin alan oikeesti epäillä että ei ehkä ihan..Mutta olenko mä koskaan ollu ihan terve.. Mä oon vaan ilonen veikko joka on ehkä hieman sekaisin päästään..ei siis hätää mä tunnustan sen :)


HUOMIO!
Tämä äskeinen omituisuus johtuu a.väsymyksestä b.palelen c.olen juonut pannullisen kahvia d.kuuntelin saksan kuuntelun loistavin tuloksin e. olen liian väsynyt keksiäkseni lisää syitä :)

NUKKUMAAN----> "hyvää yötä piltit nalle silmät sulkee..." Nalle Luppakorva se jos mikä o lastenohjelmien lastenohjelma.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.