IRC-Galleria

[Sinnlos]

[Sinnlos]

kikme: sinnnnlos

MomomomopotusMaanantai 08.11.2010 18:27

No juu mopotus oli tänään. Oikein mukavaa.

Jumalauta eka Ahonen kuulutti muutaman oppilaan tunnilta kansliaan, sit tuli muutama nimi lisää(mm. minä) ja sit kaikki aat ja sit kaikki beet. Mä tiesin et se on mopotus, mut silti olin ihan kuset housus ku Ahonen oli niin vihasen kuulonen. No mikäs siinä, sinne vaan " kansliaan " sitte.
Mentiin sit tosiaan sinne kansliaan päin. Sitte alkaa kuulua jotain musaa sielt salista. Joo voi vittu tää tosiaanki on se mopotus. Sit Ahonen ja joku mopottajista venaa siinä liikkasalin näyttämölle menevien portaiden alkupäässä. Sit Ahonen vaan rupee nauraan ja se mopottaja piirtää huulipunalla naamaan. Joopa joo. Niin sit mentiin sinne pimeelle näyttämölle, otettiin kengät pois, käveltiin toiset portaat ja kontattiin semmosen tunnelin läpi. Sit meiät ohjattiin sattumanvaraseen parijonoon, kuitenki sillee että oli tyttöpoikaparit. Sit meiän kädet sidottiin yhteen. Jossain vaiheessa myös tungettiin nakkeja suuhun ja hipelöitiin niillä naamaa ja hiuksia ja semmosta. Sit sotkettiin vähän lisää huulipunalla ja kajaalilla.
Sit leikittiin jotain helvetin vajaata hippaleikkiä. Sit mentiin kai taas jonoon ja ruvettiin kiertään salia ympäri välillä juosten, välillä marssien ja välillä kävellen. Käsi piti pitää edessä olevan olkapäällä.
Sit mentiin marssimaan koulun käytäville ja jotain sellasta.. Jossain vaiheessa myös jalat sidottiin mut siitä mulla ei oo minkäänlaista muistikuvaa : D
Sitte lopuks menttiin pussihyppelyä ja kontattiin hakeen kengät. Toki rakkaat tukioppilaamme muistivat vielä hipelöidä niillä nakeilla ja laittaa hiukan lisää huulipunaa.

Loppujen lopuks toi mopotus oli vaan kiva. : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.