IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

Miitin jälkimainingeissa...Tiistai 13.06.2006 00:42

Ohoohooo.. Olipas taas mielenkiintonen viikonloppu. x'D Jos ei muuta, ni ainakin elinikä nousi naurun takia.

Perjantaina käytii eka äitin kaa kaupassa, sit mä aloin leipomaan. Voitteko kuvitella?! MÄ LEIVOIN! No joo... okei okei ne oli pakastepiiraspohjataikinaa ja mustikatki oli pakastemustikoita, mut mä leivoin ees niin kun melkeen oikeesti. x'DDDD No joo... kyl mä meinasin nekin pilata, ku säädin taas jotain omaa ajastimen kanssa. *kuolee* Mä olen joskus niiin hyvä! Oikeen hävettää olla näin PRO!!!
No joo... Mut niistä tuli hyviä. Nii joo toinen oli herkkusieni-kesäkurpitsa-piiras ja toinen mustikkapiiras. Nam nam oli molemmat aivan järkyn hyviä!
Äiti oli sen jonkun vanhan työkaverin kaa meillä ja sit mä heitin ne joskus 10 aikoihin baariin. Äiti pyys et pysyisin hereillä, et menisin sit hakee sen kanssa. No joo, ei mitään ongelmaa. Mä hengailin koneella, pälätin jotain überhauskaa taas Thalin kaa ja sit lopun ajan luin slashiä. No siinä vähän ennen neljää alkaa sit eteisestä kuulua koluamista ja eiköhän se kohta sieltä kömmi. =__= Voi vittu jos mä olisin tienny et se KÄVELEE himaan, ni en kai mä väkisin olis valvonu varsinki, ku seuraavana päivänä oli miitti.
Joo no ei mitää.. Kaikki oli ihan ok, KUNNES... se alko selittää mitä kaikkee TOOOOSI kivaa ja mielenkiintosta niille oli sattunu siellä baarissa ja kuinka Kari Tapio oli siellä esiintymässä ja kuinka yks mies yritti iskeä sitä ja kuinka haaaauskaa niillä oli ja kuinka lärvit se sen työkaveri oli ja plaa plaa plaa... =___= Mä oli oikeesti kuolla tylsyyteen. JA HEI DAA MÄ LUIN SLASHIÄ!!! Sillee, et ihan ku mua paljoo kiinnostas, ku noi on just panemassa ja sä tuut kertoo jostai Kari Tapiosta! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGGHHH!!! Siinä vaihees meinas pää hajota. Kyllä se sitten tajusi mennä nukkumaan humalansa pois, ku mä vastasin viiden minuutin välein: "Joo.. Nii.. aha..." Joooo! No mä sit valvoin slashien voimalla koko yön, ku ei siinä vaihees olis ollu enää järkee mennä nukkuu.

No sit lauantaina (valvotun yön jälkeen) oli miitti Stadissa. Porukkaa oli ihan mukavasti, ei liikaa eikä liian vähän. Tuttuja oli ja sit uusia oli kanssa. Sit siellä oli kaks ihanaa pikkusta! AAAAWWW!! Vähän ne oli söpöjä! <3<3<3<3<3 Mitäää??!! Ei mitään pedofiilimaista ei! Ne oli oikeasti söpöjä! Ei pervolla tavalla vaan... no... normaalilla tavalla!)
Mä en voinu ottaa kauluspaitaa pois, ku porukat tajus, että mun "korsetin" saa auki takaa, kun naruista vetää. Ei siinä sit mitään. Ne moomat ahdisti mut vielä sinne nurkkaan ja mä meinasin tulla raiskatuksi, mut sit Efoton seme tuli ja pelasti mut. Jeee!
Tennarissa jotkut hyppelehti ja heilutti persettä sille tanssikoneelle ja me muut otettiin kuvia niiden perseistä... Ai eiks muut ottanu? Olinko mä ainoo?! O__O Oho...
AI JOOO!!! Ja sit selvis, et Efoto on mun isä ja imouto on mun äiti ja Kisaki on mun toinen isä ja oxennus on mun veli (vai mikä olikaan serkun pojan koiran omistajan miehen tytön serkunlapsi) ja myös mun rakastettu ja Nippe-chan on mun isäpuoli ja Efoton panomies. Joooo... Mut oli aika vaikeeta ku oli niin monta isää O__O Ja isä-Efotolla (jonka vintillä mä asun) on NuuNuu, jota pitää välillä imeä, kun se on tukossa. Sitten se tukkeutuma lähtee, kun imee tarpeeksi lujaa ja se pitää niellä, kun siitä saa vitamiineja. Joo-o! Isi kerto! Ja NuuNuu on pitkä ja likanen ja se pitää pestä hieroen. Ja pitää olla tooosi kostee, että se puhdistuu ja et tukkeutuma varmasti lähtee. Juu-u!
Sit me käytii Kampissa. Siel oli se Idols Roni ja jotku meni sen kaa kuvaan. Mut mä päätin suosiolla pitää mun tosimies-imagosta kii ja pysyy kameran toisella puolella. Sitte käytii kattoo Hunksien joku rantapukuesityshommeli, mut niil oli liikaa vaatteita päällä ja ne oli rumia, ni lähettii pois.
Sit Ruttopuistossa (vaikka se oli enemmänkin parittelevat-pulut-puisto) hengailtiin ja oltii tosi cooleja ja outoja ja pelottavia ja angsteja ja tyhmiä... Ja mut yritettiin raiskata. =__= Siitä on muistona fritsu niskassa ja kaulassa. Kiitos vain Saku ja Efoto. *muurrrr* Arvatkaa vaan oliko kiva olla sit seuraavana päivänä mummon 75-vuotis syntymäpäivillä??!! =___=
Jeah.. Mut siellä hengailtiin ja jotkut meni naimisiin, mut mä pysyin kullalle uskollisena ja olen yhä NAIMATON. Sanan missä merkityksessä??? xDDD Oho sorisori... oli pakko! Ne pikkuset oli kyl söpöjä!! <3<3<3<3 Neki meni naimisiin!! AAAAAAAAAAAAAAAWWWW!!! Jooooo.. Sit pelattii Sakun kaa siideripullolla jalkapalloo, niin kauan kunnes potkasin sen melkeen Sakun päähän. x'DDD Sori Sakuuuu!
Niii ja sit muut oli pullopyöritystä ja teki jotain ihme tehtäviä x'D Välillä ne oli Pokemonista ne dudet ja oli taistelussa. x'DDDD Sitä oli kyl hyvä seuraa! "Pikachu ukkosisku!!" "PIKAPIKAAAAA! ZUUUUUUMM!" x''DDDDD Ihmiset vierestäki katteli mielenkiinnolla. x'D

Sitte illalla ku pääsin viimein himaan, pääsin nukkuu tunniksi ja sitten pitikin jo lähteä baariin. Siitä nyt ei sen ihmeempää mainitsemista ole... Tanssittiin, juotiin ja huudettiin UNIKLUBI!!!! x'D Joitain se vähän ärsytti. Kuin nii?? Mehä ollaa kaikki NIIIIIN Uniklubi-faneja et siis voi ihquuuuu!11 Ja sit vähän välii: "Ei oleee" x'DDD Joo joo on meillä hyvät jutut, kyllä. Ja mä pääsin taas loistamaan viisaudellani, kuten aina.
Awe: "Mut hei Terhi.. Sit mesessä."
Mä: "Joo mä voin vaik sendii niit biisejä!"
Awe ja muut: "...."
Mä: "Hä?"
Awe: "No siks just mesessä!"
Mä: "Aaa... Ai nii joo..."
Ja muut: *repeää täysin*

=___=
Aina ei voi olla fiksuin... Mun tapauksessa ei koskaan..

Ja mummon synttärit meni hyvin ja mä pääsin taas näkee mun serkun thaimaalaisen tyttöystävän ja niiden kolme lasta. Aaaaww! Ne oli tosi sulosia!!! <3<3<3<3 Mä olin kuolla! Ja sit mun toisen serkun kolme kuukautinen wauwwa! Vooooiiiii!! Se oli ihana kurttunaama!!! x'DD Reilusti sanottu. Mut se oli! Ja se oli söpö! Iiiih!



Ja olisnkohan mä vihdoin taas selittäny niin paljon ettei kukaa jaksa kuunnella..? Ehkäpä, ehkäpä.




THALI OOT RAKKAIN!!!! <3<3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.