IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

Still thinking...Perjantai 20.01.2006 23:08

Mä rupesin tässä yksi päivä kovasti taas miettimään, kun en unta saanu. Se on vaarallista tosin. Minä ja ajattelu ei sovita yhteen... Jos mä kerran vakavaksi ryhdyn, ni sille ei oikeesti meinaa tulla loppua. sit mä filosoin (kirjotetaanko se noin??) koko yön ja vielä seuraavan viikonkin...

Niin mutta... Mä rupesin ihan hirveesti pohtimaan rakkautta (duh, mä tiedän) ja homoutta. Toiset väittää niin kivenkovaa olevansa heteroita, mutta millä perusteella ne voi sanoa rakastuvansa sukupuoleen?? Eihän ihminen nyt vitty sukupuoleen rakastu, kun persoonaan! Jos tyttö sattuu pitämään toisen tytön persoonaa kiehtovana ja löytää pitävänsä siitä ihmisestä, niin pitääkö sen sitten miettiä: "Ei mutta munhan pitää tykätä tosta baka-jätkästä, koska... Sehän on MIES!!" Tadaaa! Kuinka julmaa...

No joo... Ja sitten mietin sitä, että miksi ihmiset on niin kauhean suppeakatseisia ja niuhoja. Joo mä olen itekin niuho, tiedän! Siksihän mä pohdinkin. Mutta siis.... Minkä takia ei voida edes yrittää tulla toimeen toistemme kanssa, vaan pitää vittu selittää: "No ku toi tulee siitä ja siitä maasta ja se uskoo tohon ja tohon ja se on mun mielestä paksaa!"
No voi helvetti, olisko se parempi, että me kaikki oltais toistemme klooneja, ja tehtäis kaikki samalla tavalla ja samaan aikaan ja samassa paikassa ja samoin päin... ja tosta tuli jotain pervoa mieleen... Sori!

Just kuuntelin tossa äsken äidin saarnaa sen mielipiteistä lävistyksiin. Sehän on siis niitä vastaan ja kuten arvata saattaa, mun huuleen ilmestnyt koru ei häntä juuri miellyttänyt. Noooo.. Ei siinä mitään. Kaikilla on varaa sanoa mielipiteensä, mutta pitääkö sitä vittu sanoa niin, että toiselle saattaa tulla paha mieli?! Ei sillä että mä mieltäni olisin pahottanut. Mä en ole viime vuosina paskaakaan välittänyt muiden sanoista, mutta entä jos joku ei kestäkään kritiikkiä ja suoraan sanomista, niin hyvin kuin esimerkiksi minä? Se onkin sitten paskempi juttu..


Joo no mutta olikohan siinä tarpeeksi filosointia (en vieläkään tiedä miten se kirjoitetaan) tarpeeksi tälle illalle. Eli otetaas viinat käteen ja aletaan parantaa maailmaa slashin avulle! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.