IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

HaasteTiistai 31.01.2006 22:17

Oh... Sari kiitti vaa! Nyt kaikki saa tietää musta jotai, mitä en välttämättä selittäis joka ikiselle ihmiselle. No eiii.. Emmä sellasii tänne laita. Khi hi hiii!

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Puhun itsekseni. Ihan missä vain, ihan milloin vain. Yleensä kuitenkin silloin, kun ihmisiä ei ole kuuloetäisyydellä. Saattaa hyvin olla, että huudahdan tai hihkaisen jotain täydessä bussissa ja saan mulkaisuja, mutta yleensä itsekseen puhuminen tapahtuu kotona.
Laulamisessa sama juttu. Ja tanssimisessa...

2. Aina kun syön jotain, mun on pakko purra molemmilla puolilla suuta saman verran. Siis... Otetaan vaikka kaksi karkkia. Mä ne voi MISSÄÄN NIMESSÄ purra molempia oikean puoleisilla hampailla, vaan ne on pakko mennä toinen oikealle, toinen vasemmalle. En tiedä mistä lähin näin on ollut, mutten muista aikaa jolloin en olisi tehnyt niin...

3. Olen vainoharhainen tirkistelyn suhteen. Luulen siis koko ajan, että joku kurkkii meille ikkunoista sisään, tai aidan yli. Ja vielä kun asuu rivitalossa, jonne näkee hyvin, se ei helpota asiaa lainkaan. Tosin... Kuka mua nyt haluisi tirkistellä??? Mutta siksi pidän aina verhoja visusti ikkunan edessä. Paitsi sillon kun pukeudun. O.o Sillon ne unohtuu... Oho...

4. Naksauttelen päivittäin sormeni, niskan, selän, polvet, lonkat ja oikean olkapään. Tätäkään en muista kauan olen tehnyt, mutta ilman ei voi elää. Se alkaa sattumaan, jos ei naksauttele... Joskus teen sitä siksi, kun muut inhoaa sitä ääntä. Njäh njäh njääää!

5. Olen erittäin kriittinen hiusten ja meikin suhteen. Jos oikean puolen ripset eivät mene samalla tavalla, kuin vasemman puolen, koko naaman meikki on pilalla (omasta mielestä). Tai jos joku muu kohta epäonnistuu (taas omasta mielestä), tulee ihan järetön vitutus. Hiukset on vielä pahempi. Mulle siis sopii todella hyvin sanonta: Tukka hyvin, kaikki hyvin. Mutta anna olla, jos hiukset on huonosti (jälleen omasta mielestä), kaikki on IHAN VITUN huonosti.



No niin... Olipas hurjia paljastuksia. Muut syvemmät paljastukset joudutte repimään ja kiduttamaan minusta irti ihan omin käsin. Niitä ei vapaaehtoisesti kerrota.




Jeps jeps ja haasteet menevät... Maizah, Kazuo, _citypossu_, Lareksi ja Efoto! Njäh njäh njääää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.