IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

Nyaaaaaa~Lauantai 11.03.2006 18:05

Ihan tylsää... Oon yrittäny kirjottaa, mut tuntuu et on jotenki jumissa ja kaikesta kirjottamasta tulee ihan P-A-S-K-A-A!!! Boriiing... Jeah. Ehkä se tästä vielä menee ohi ja saan taas sen kauan kaivatun inspiksen takasin. Hope so!

Eilen oli kivaa!! Oltiin Maizan ja Tinden kanssa pitämässä tyttöjen iltaa Kannussa. Oli siellä Nasukin <3 Ja Awe -.- Hhmmm... Kuka ei kuulu joukkoon? xD No ei vaan! Onhan Awe tyttö, ainaki melkeen. Sit ku se meikataan ja laitetaan hame päälle, ni siitä tulee niiiiiin söööööpöööö! Hehehee!
Joo mut oli tosiaan kivaa. Ja mä tiirailin yhtä tyyppiä koko illan. xD Taas. Mut en tietty uskaltanu sanoo sille mitää! NO DAAA! Ja sitä paitsi se taitaa olla aika nuori. O.o Hullu, sairas pedofiilisetä Sabi taas vauhdissa... ;)
Kaikki meni ihan hyvin, kunnes mua alko pyörryttää ja tuli vitun paha olo. *yök* En tiiä miks... Varmaa ku ei ollu syöny mitää koko päivänä. No olinhan!! Jopa jogurtin, pilttiä ja kiisseliä! Ai ja kaksi pätkistä, suffelin ja da capon! Eli olin mä syöny! Niiiii! IhQ pitää laihduttaaaaa!!11 No ei vaa.. -.- En vaa oikee ehtiny syyä mitää ja sit loppu illan keskityinkin sitten pysymään tolkuissani ja hengittelemään syvään. Duh... Ja en oikeesti juonu muuta ku kaksi Batterya ja vettä, Maiza ja Tinde voi todistaa. Ja mä olin kuskina, joten viina jätettiin suosiolla muille.
Oli vähän pelottavaa kyllä lähteä rattiin, mutta turvallisesti päästiin kaikki kotio ja nukkumaan omiin sänkyihin.

Onneks on jo parempi olo. :) Vielä vähän tossa huimasi ja tuli välillä sellanen yökkis olo, mut on syöty ja elimistö alkaa tasottua. Joten eiköhän se tästä. Piti lähtee Stadiinki tänään, mut ei tässä kunnossa uskaltanu yksin lähteä. Jos sen Kazuon olis saanu kiinni, ni sit ehkä olis voinu lähtee, mut ku ei se tullu aamulla enää koneelle. *snif*


Jeah... Takasin kirjottamaan ja kuuntelemaan loistomusaa!! \m/



What ever happened to the young man's heart
Swallowed by pain as he slowly fell apart

And I'm staring down the barrell of a .45 (.45)
Swimming through the ashes of another life (another life)
No real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrell of a .45

Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
Nobody knows what I believe
I believe


~Shinedown - 45~

<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.