IRC-Galleria

[Tode]

[Tode]

- www.mikseri.net/tode
Pitkään olen miettinyt, että teenkö edes seuraavaa levyä lainkaan, mutta eri asioista johtuvista syistä innoistun tuon tekemään. Olen laittanut myös pystyyn kilpailun, jonka kautta muutama voi voittaa tuon kyseisen levyn itselleen ilmaikseksi. Kilpailu osoitteessa www.todemusic.com/kilpailu.html

Levylle tulee mukaan bonuksena muutama ennestään julkaistu biisi. Levy kantaa nimeä Katsojan silmin. Tämä kolmas levy on kaiken puolin erilainen, ensinnäkin featteja ei juurikaan ole, koska aikaisemmin julkaistut "Mustaa valkoisel" sekä "Pala sielua" levyt sisälsivät paljon biisejä, joissa oli vierailijoita. Pyrinkin tekemään nyt ensimmäisen suuren muutoksen siinä suhteessa.

Levy tulee olemaan erittäin ostajaystävällinen hintansa takia. Ennen levyillä on ollut hintaa julkaisun aikana 7-8e, mutta "Katsojan silmin" albumi on hinnaltaan vain n. 5e, mahdollisesti myös jopa halvempi. Lasken hinnan vasta kun saan hinta-arvion laskettua levylle.

Levyä voi toki varata myös etukäteen, mutta siitä ilmoittaa minulle henk. koht. joko mailitse tode@todemusic.com tai sitten ottamalla yhteyttä MSN tai kasvotusten. Levyn voi myös maksaa ennakkoon, jolloin säästät postikulut. Esim. Maksat levystä 5e, kun levy ilmestyy et joudu maksamaan toimituskuluja (2e) lainkaan. Toimituskulut ovat kiinteät 2e, johtuen siitä, että toimitan levyn hyvin pehmustettuna. Levy tulee näin varmasti ehjänä ja vahingoittumattomana.

Osallistu siis pian kilpailuun ja vaikuta levyn bonusbiiseihin. Tsemppiä skabaan!

WEB: www.todemusic.com
sposti: tode@todemusic.com

Muokattu 01.09.2008 - vaihdettu levyn kansikuva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.