IRC-Galleria

[_KeKe_]

[_KeKe_]

06.04.09 - 19.04.09 Paras loma ikinä!!

Kovaa peliä Bostonissa sanotaan...Sunnuntai 22.04.2007 07:24

No en tiä mist tuo otsikko tuli mut kai se tuli sit siitä kun itse on niin paljon duunis nykyään että sitä vois verrata peliin/bisneksiin... Jotenkin tuntuu oudolta... Ei paljon kavereita nää... Kaikki on aina jossain. Armeijassa, töissä, opiskelemassa... Vaikka onhan ne välillä aina kotonakin käymässä. Ei elämältä voi mitään vaatia, se tulee kun se tulee.

Itse tuossa puoli neljä tulin töistä pois kotiin, mutta ei oikeen nukuta vielä... Pitää saada jotenkin purettua ajatuksii johonkin että saa tän ajatusmaailman vähän pienemmäksi sisällä...
Töissä ollessani en huomaa sitä olotilaa joka sitten tulee kun tulee hiljaiseen kotiin jossa kaikki muut jo nukkuu, paitsi minä.

Maanantaina pitäs taas jaksaa töihin... Pakko se vaan on, ei tässä muuten pärjää eteenpäin. En halua elää vanhempieni siivillä koska se sotii mun ajatuksii vastaan. Itse pitää jo tän ikäsenä pitää itsestään huolta eikä elää vanhempien siivellä.
Mulle on omat periaatteet niin tiukat, sillä tavalla... Miten sen nyt sanoisi. Noudatan vaan omaa ajatusmaailmaa.

On joskus tuossa työssäkin omat hyvät puolensa koska oon tutustunu moniin hyviin ihmisiin, joista on sitten tullut hyviä ystäviäni. Heitä on niin mukava kuunnella, varsinkin ku ne laulaa. Tällä tarkotan tärkeää ystävääni joka on todella mahtava tyyppi, jonka kuitenkin jätän nimeltä mainitsematta, mutta hän kyllä tietää ketä tässä tarkotan. Toivon kaikkea hyvää hänelle ja hännen uudelle elämälle.

Mikään ei oo mun elämälle niin tärkeää kuin että ystävilläni/kavereillani on hyvä olla, saan olla heidän kanssaan ja huolehtia heistä. Se riittää mulle. Vaikka tilanne ois mikä niin uhraisin vaikka henkeni heidän puolestaan jos se säästäisi ystäväni/kaverini.
Vaikka joku ei haluaisi apua niin on vaikea olla antamatta apua johonkin, varsinkin jos se on joku ystävistäni. He ovat kaikki kaikessa mulle, ilman heitä en olisi tässä.
Kiitos teille kaikille siitä.

*huoh* kai tässä joutunee sitten nukkumaan mennä, että ei mene aamu aivan pilalle. Hyvää yötä kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.