IRC-Galleria

totuusLauantai 01.11.2008 00:57

Hyvää yötä rollo

hyvää yötä ja huomenta, piri paska vielki valvottaa joka paikkaa särkee ja kolottaa ja ainoo mitä voit on uusii tööttei odottaa/
halusin teille hyvää vitun huomenta toivottaa rollon narisiat subua kohta alkaa kuumottaan, luukut aukee paska laukee mitä muuta ei mitään uutta saisko millin maksan ennen kuutta ees pikku vedot en pyydä muuta.
kuka tulee vittu kuumottaa iso lasti ja pokka ei pidä ollenkaan kelaa nyt milli subuu ja tekis mieli mamma paikalle kutsuu vaik eilen sanoi vihaan sitä hutsuu/ suoniin sattuu joka paikkaa kolottaa rotat tulee ja likasista värkeistä sakottaa, sormi hanuriin ja koppi kolahtaa siellä täriset melkeenpä märiset täysin romahdat naapurin panon kosahdat, ei tarvi kauaa punkaa ku muut vastuuseen laittaa siitä syytät naapurin kaimaa.

Astutuas alas niitä tuttuja rappuja kelaat ketä syytät ja
mistä saat notkuja, ei se haittaa jo pilasin sen muijan maineen en ota ainakaan ite mitään paineit, katotaan sit ku saan ne vedot mikä täs kaikes on lopputulos kuhan en vaan jää kii ja lennä kaveriporukasta ulos, mitä yks muksu jos se vähän kärsii mutsi on nisti ei mitään välii.
totuus teille paskoille on kuitenki tämä mä lähdin ja aloitin uuden elämän heittäkää mun puolest mitä haluutte se kiskoo poretta ja on niin komee, yks vitun hailee mitä musta narisette omat paskat olonne karistatte, lokittakaa ja rottailkaa ja muiden elämällä monopolii pelatkaa ja omaan laattaan lopulta vajotkaa.
kuumottaa nin vitusti kuka vasikka kuka lokki ja se puhevammanen taas omia sekoili, kirves sille selkään japuukko silmään luuletteko paskat et teitä pelkään, menetin jo kaiken mil oli välii tulkaa kaikki tänne tää on vaan pelii.
Tillannekatsaus joka on tämä annoin kamalle oman ja muksunki elämän, mut toistan vielä tän tästä kaikest selviän ja tää on pelii enkä aio hävii enkä todellakaan pelkää vaik likasil värkeil tulis selkään tehkää mitä teette löydän teidät aina ihan sama mihin meette.

Kauniita sanoja ja paskan jauhantaa kuka vasikka kuka rotta mikä valhetta mikä totta? kotirosvo ritsari mitä vitun välii pysyt terveenä ja joku muu kärsii syytät muita siitä mitä ite duunaat vedä puoli millii ja kusipäille kiitosta huudat...
hyvää yötä rollo näe todellisii unii valveunet pettäää ja tekee pudotuksist kovii, lopultaki myönän kama oli tärkein itken nyt yksin enkelini tähden.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.