IRC-Galleria

[all-star]

[all-star]

loves luxury

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Kesä, kesä, kesäKeskiviikko 15.03.2006 00:19

Masentavaa.. lunta vielä puol metriä maassa ja maaliskuu menossa!! Mutta positiivinen asenne ennen kaikkea. :D Kohta on kesä! Neljäs jakso jo menossa! JIPPIIIIIII!!! Tänään kuulin radiosta Shakiran My hips don't lie ja oli kesäfiilis. Kunpa pääsis jo Italiaan. :) Aurinko, ranta, meri, upeat latinot ja musiikki. <3 Ehkä mä kestän vielä vähän aikaa.


Oh baby when you talk like that
You make a woman go mad
So be wise and keep on
Reading the signs of my body

And I'm on tonight
You know my hips don't lie
And I am starting to feel you boy
Come on lets go, real slow
Don't you see baby asi es perfecto

Huomenta!Perjantai 16.12.2005 10:19

Ai että mä sitten vihaan 19 busseja. Ne ei KOSKAAN voi mennä oikeeseen aikaan. Nytki olin koululla jo tasan kaheksalta. Yhyy.. Enkä mä ees nähny sitä poikaa bussissa. :( Pikku Maria tietää, mistä puhun. Hih! Me ollaan nii no life. <3 Punapaitanen mies. x) jees, jees.
Mä haluaisin tehdä virallisen valituksen stockan vakioasiakkaista. Mikä se juttu on, että niillä on joku etuoikeus kävellä missä haluaa ja me tavallset ihmiset joudutaan väistämään? On se kumma, ku ne viiskymppiset miehet pitkässä takissa ja lierihatussa kävelee päin! Murr..

Mut onneks kohta on loma! JOULU! tip tap. :) <3

Ciao belle!Maanantai 05.12.2005 19:11

Hehee.. kirjotan tänne nyt ekaa kertaa. En oo aikasemmin jaksanu. Minä laiska. :)
Tänään oli koulussa itsenäisyyspäivän juhla. Juotiin lämmintä pommacia, hymyiltiin ja oltiin ihania. <3 :b Sitten tanssittiin valssia, vastattiin tietokilpailun kysymyksiin väärin ja lopuksi oli syksyn ylioppilaiden lakitus, musiikkia ja puheita. Oli hauskaa. :)
Se Pommac tais vaikuttaa muhun aika vahvasti, ku jätin kengät koululle juhlan jälkeen. :D Hyvä mä! Onneks kukaan ei varastanu niitä!
Nyt illalla meille tulee vieraita joitten lapsia mä en siedä! Arrggh.. huomenna sitten juhlitaan lisää. Hyvä Suomi!
Arrivederci! <3<3
« Uudemmat - Vanhemmat »